הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי HMB

• פותח/ת השרשור Talhos
  • פורסם בתאריך

Talhos

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
קניתי אבקת חלבון(2.5 KG) מ-Myprotein והיה מבצע 50 אחוז על קפסולות HMB אז הוספתי על הדרך.
יצא לי בטוטאל 265 שקל, עכשיו ראיתי שמוכרים את האבקה של תנובה ב230, לפני חצי שנה היה לי אותה ואהבתי.
עכשיו השאלה שלי פה: ראיתי שרשום שבסקופ של תנובה יש 2.7 גרם של לאוצין, האם זה אותו דבר כמעט כמו הHMB? כי לפי דעתי משהו פה חייב להיות שונה. ואם לא מה ההבדל זה מעניין אותי.

קניתי אבקת חלבון(2.5 KG) מ-Myprotein והיה מבצע 50 אחוז על קפסולות HMB אז הוספתי על הדרך.
יצא לי בטוטאל 265 שקל, עכשיו ראיתי שמוכרים את האבקה של תנובה ב230, לפני חצי שנה היה לי אותה ואהבתי.
עכשיו השאלה שלי פה: ראיתי שרשום שבסקופ של תנובה יש 2.7 גרם של לאוצין, האם זה אותו דבר כמעט כמו הHMB? כי לפי דעתי משהו פה חייב להיות שונה. ואם לא מה ההבדל זה מעניין אותי.

מה?
Hmb מוצר מיותר וביזבוז כסף.

• פותח/ת השרשור
מה?
Hmb מוצר מיותר וביזבוז כסף.
זה מה שפחות או יותר ניסיתי להבין, hmb זה לאוצין. ובתכלס בסקופ של אבקת חלבון יש כבר מספיק לאוצין.
אז מה שרציתי לדעת האם זה מיותר כי בתכלס באבקת חלבון מקבלים את זה או שיש לכדורים האלה עוד השפעה חוץ מהלאוצין.
יצא לי 40 שקל ל55 יום אז בקטנה פעם הבאה כנראה לא אקנה יותר

זה מה שפחות או יותר ניסיתי להבין, hmb זה לאוצין. ובתכלס בסקופ של אבקת חלבון יש כבר מספיק לאוצין.
אז מה שרציתי לדעת האם זה מיותר כי בתכלס באבקת חלבון מקבלים את זה או שיש לכדורים האלה עוד השפעה חוץ מהלאוצין.
יצא לי 40 שקל ל55 יום אז בקטנה פעם הבאה כנראה לא אקנה יותר
אם יש לך תשתמש רע זה לא יעשה.
אבל להבא כמובן לא לקנות, אם אתה צורך חלבון בכמות נאותה אתה בסדר גמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית