הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צרבות ורפלוקס בעקבות שימוש בחגורה - מחפש פתרונות

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אהלן חברים , כבר כמה שנים שאני סובל מרפלוקס on ו-off , לפעמים מגיע לרמות קיצוניות של איבוד קול או קושי רציני בשימוש בקול... (הרפלוקס מאובך ע"י רופא , לא אבחנה עצמית)
אף פעם לא הצלחתי לשים את האצבע על מה הגורם לזה ורק עכשיו נפל לי האסימון שהתקופות בהן הרפלוקס נעלם הן התקופות בהן לא השמתשתי בחגורה... מפה לשם הבנתי שהחגורה היא הגורם לעניין , הגברת הלחץ התוך בטני גורם לי להעלות נוזלי קיבה לוושת ומשם הצרבות מגיעות... בעיקר בדדליפט.

עכשיו אני מנסה לחפש פתרון כלשהו שמצד אחד כן יאפשר לי להמשיך להשתמש בחגורה ומצד שני יאפשר לי להימנע מהאי נעימות הזאת. אם לא אמצא פתרון אני מניח שלא תהיה לי ברירה אלא לזנוח את החגורה לגמרי כי מדובר בפגיעה רצינית באיכות החיים... אני מניח שההצעה שתעלה פה ראשונה תהיה לוודא שאני לא סוגר את החגורה צמוד מידי אבל אני באופן חד משמעי לא סוגר אותה צמוד מידי... האם יש הצעות נוספות ? למישהו יצא לחוות את זה ולמצוא פתרון הגיוני? הדבר היחיד שעולה לי לראש זה להימנע משתייה ואכילה כמה שיותר זמן לפני האימון משהו שבתכלס אני עושה לרוב גם ככה...

כדורים קצת מקלים על העניין אבל לא פותרים את זה באופן מוחלט...

אפשר תמונה איפה החגורה מונחת עליך בבטן? יכול להיות שהיא גבוה או נמוכה מידי, הייתי מנסה לשחק עם זה.

באיזה שעה ביום אתה מתאמן? ומה אכלת ומתי בשעות שקדמו לאימון?

• פותח/ת השרשור
אפשר תמונה איפה החגורה מונחת עליך בבטן? יכול להיות שהיא גבוה או נמוכה מידי, הייתי מנסה לשחק עם זה.

באיזה שעה ביום אתה מתאמן? ומה אכלת ומתי בשעות שקדמו לאימון?

תודה על המענה , מצרף תמונה שלי עם החגורה

האמת שחזרתי כרגע להתאמן עם חגורה אחרי פחות או יותר שנה שלא , כרגע מתאמן בשעות הערב , לרוב מגיע לחדכ באיזור 19:30-20:00
משתדל לא לאכול פחות או יותר שעתיים לפני האימון ... נכון לתזונה שלי כרגע אני במיני חיטובון , סביר להניח שמה שאני אוכל לפני האימון יהיה חזה עוף וקצת אורז/פסטה לארוחת צהריים... לארוחת בוקר כרגע לרוב אני אוכל 2 פרוסות לחם דל קלוריות + 100-150 גרם סלמון מעושן / מוצרלה ו2 חטיפי חלבון

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220618-183928_Video Player.jpg
    Screenshot_20220618-183928_Video Player.jpg
    KB 128.2 · צפיות: 57
תודה על המענה , מצרף תמונה שלי עם החגורה

האמת שחזרתי כרגע להתאמן עם חגורה אחרי פחות או יותר שנה שלא , כרגע מתאמן בשעות הערב , לרוב מגיע לחדכ באיזור 19:30-20:00
משתדל לא לאכול פחות או יותר שעתיים לפני האימון ... נכון לתזונה שלי כרגע אני במיני חיטובון , סביר להניח שמה שאני אוכל לפני האימון יהיה חזה עוף וקצת אורז/פסטה לארוחת צהריים... לארוחת בוקר כרגע לרוב אני אוכל 2 פרוסות לחם דל קלוריות + 100-150 גרם סלמון מעושן / מוצרלה ו2 חטיפי חלבון
התזונה נראית בסדר, לא רואה כאן יותר מידי שומן לפני האימון, אולי אם אתה שותה הרבה מים באמצע הארוחה יכול להיות שיהיה קשור. אם כן, תנסה ארוחת צהריים בלי מים בכלל בארוחה, ורק תשתה שעה שעתיים אחר כך.

לגבי החגורה, היא נראית במקום טוב, אבל אולי זה פשוט לא מתאים לך, תנסה למשוך אותה למעלה הרבה יותר גבוה, תראה אולי אם זה עוזר.

נראה שכבר ניסית לשנות הרגלי תזונה ואת מיקום החגורה על מנת להמשיך להתאמן איתה וזה לא עזר. מכאן ההחלטה כיצד להתקדם די ברורה, יש סדר עדיפויות בחיים ובריאות צריכה להיות מקום 1.

• פותח/ת השרשור
גם לי היה צרבות ורפלוקס אם הייתי מתאמן בגרייטשייפ 🙄
חחח דווקא מכל המכונים שעברתי באיזור מבחינת ציוד הוא היה המקום הכי סביר... אבל אני כבר לא מתאמן שם , עזבתי את הארץ לא מזמן 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית