הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף בעקבות תאונה

מישמישמישמיש

מושעה
590
209
נק' מוניטין:
327
590
209
הייתי בתאונה יצאתי עם כאבים בכתף אחרי צילום ואולטרסאונד אמרו שאין כלום עדיין כואב (אפילו לישון על הכתף לפעמים כואב)
מרגיש כאב גם באימונים (בנצ'/פרס) יש בעיה להמשיך להתאמן עם הכאב?

נערך לאחרונה:
אם אין שום פגיעה בכלל - דבר שאני לא בטוח שאין לך למרות הבדיקות שעשית , הייתי מציע ללכת לאורטופד ספורט .
אבל בהנחה שמה שאתה אומר נכון שאין שום פגיעה בכלל , והכאב נובע ממכה יבשה אז אין חשש להתאמן כך , כי אין נזק לשריר שאתה יכול להזיק לו יותר על ידי עבודה עליו.

• פותח/ת השרשור
אם אין שום פגיעה בכלל - דבר שאני לא בטוח שאין לך למרות הבדיקות שעשית , הייתי מציע ללכת לאורטופד ספורט .
אבל בהנחה שמה שאתה אומר נכון שאין שום פגיעה בכלל , והכאב נובע ממכה יבשה אז אין חשש להתאמן כך , כי אין נזק לשריר שאתה יכול להזיק לו יותר על ידי עבודה עליו.
מסתבר שיש דלקת

לפני כמה זמן התאונה שלך?

אני הייתי בתאונה לפני שנתיים בערך, נתפס לי הצוואר מהראש שעף קדימה מהעצירה הפתאומית של הרכב עם גדר הביטחון. ברוך ה' אף אחד לא נפגע.

הלכתי לרופא למחרת, אמר שהכל נראה בסדר, דפקתי כמה סקוואטים אותו יום עם 190 ק"ג, זה היה הפיזיותרפיה הכי טובה בעולם, הרגשתי נפלא אחרי.

***האמור אינו מחליף יעוץ רפואי, זה מראה איך הטמטום שלי השתלם***

• פותח/ת השרשור
לפני כמה זמן התאונה שלך?

אני הייתי בתאונה לפני שנתיים בערך, נתפס לי הצוואר מהראש שעף קדימה מהעצירה הפתאומית של הרכב עם גדר הביטחון. ברוך ה' אף אחד לא נפגע.

הלכתי לרופא למחרת, אמר שהכל נראה בסדר, דפקתי כמה סקוואטים אותו יום עם 190 ק"ג, זה היה הפיזיותרפיה הכי טובה בעולם, הרגשתי נפלא אחרי.

***האמור אינו מחליף יעוץ רפואי, זה מראה איך הטמטום שלי השתלם***
לפני חודש נראה לי (בינתיים כבר שובר שיאים אבל יש כאב)
@דברים1
הלייק אומר שעם דלקת אין בעיה להתאמן נכון?

לפני חודש נראה לי (בינתיים כבר שובר שיאים אבל יש כאב)
@דברים1
הלייק אומר שעם דלקת אין בעיה להתאמן נכון?
לעניות דעתי לא כדאי להתאמן באותה עצימות , אני לא רואה לנכון לקחת אחריות ולהגיד לך כן להתאמן בעצימות נמוכה אז אני נמנע מלענות כי אולי עדיף לא להתאמן בכלל.

הדבר הכי חשוב שכואב משהו זה לגלות למה , שמגלים זה לדעת איך לא להחמיר את הפציעה ולהחלים מימנה כמה שיותר מהר.
לך לרופא ספורט שידריך אותך בדיוק אל תזלזל בזה .

• פותח/ת השרשור
לעניות דעתי לא כדאי להתאמן באותה עצימות , אני לא רואה לנכון לקחת אחריות ולהגיד לך כן להתאמן בעצימות נמוכה אז אני נמנע מלענות כי אולי עדיף לא להתאמן בכלל.

הדבר הכי חשוב שכואב משהו זה לגלות למה , שמגלים זה לדעת איך לא להחמיר את הפציעה ולהחלים מימנה כמה שיותר מהר.
לך לרופא ספורט שידריך אותך בדיוק אל תזלזל בזה .
כי הייתי אתמול לאצל אורטופד אמר כדורים ופזיו אמר שאין בעיה להתאמןא אי עצימות צריך לתת ל @elchonon לדאוג

כי הייתי אתמול לאצל אורטופד אמר כדורים ופזיו אמר שאין בעיה להתאמןא אי עצימות צריך לתת ל @elchonon לדאוג
אני חולה נפש, אל תיקח ממני דוגמה. היום דפקתי אימון אחרי שהתאמנתי אתמול כי לא יהיה לי זמן להתאמן מחר. בשבוע השלישי של סמולוב בנץ', עשיתי 3 ימים ברציפות בנץ' בRPE 10.

אם היית מתאמן שלי הייתי ממליץ לך להתחיל בלוק מחדש ומתחיל קצת עבודת שיקום לאזור.

• פותח/ת השרשור
אני חולה נפש, אל תיקח ממני דוגמה. היום דפקתי אימון אחרי שהתאמנתי אתמול כי לא יהיה לי זמן להתאמן מחר. בשבוע השלישי של סמולוב בנץ', עשיתי 3 ימים ברציפות בנץ' בRPE 10.

אם היית מתאמן שלי הייתי ממליץ לך להתחיל בלוק מחדש ומתחיל קצת עבודת שיקום לאזור.
התחלתי עם משקל נמוך בבנצ' עכשיו חזרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית