הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם לאחר סייקל וPCT

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
אני מצרף בדיקות דם לאחר סייקל וPCT.
עברו חודשיים מהPCT , האם לדעתכם ניתן להתחיל סייקל נוסף?

תודה מראש.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

מה עם אסטרוגן?
בכל מקרה, הייתי מחכה עוד חודש
עם רמות טסט' כאלה לא הייתי דואג לאסטרוגן,
משוב שלילי וכו'.

אם ההרגשה הכללית טובה אז אתה ככל הנראה בסדר 🙃

משוב שלילי וכו'.

טסט 24.7 הוא אמור להרגיש בסדר גמור
וכן מחזק את החבר מלמעלה הייתי מחכה עוד חודש במהלכם הערכים של באנזימי כבד והurea ייכנסו לתוך הנורמה ואז תתחיל סייקל בראש נקי וגם יהיה לך עוד חודש להחליט אם זה בכלל משהו שאתה רוצה לעשות בשלב הנוכחי, בכל זאת סייקל מצריך לוגיסטיקה ושות'

• פותח/ת השרשור
משוב שלילי וכו'.

הרגשה כללית בסדר גמור, מרגיש בסדר.
סתם לא מבין למה תפקודי כבד קצת מעל הנורמה... 🤦‍♂️

יתכן וזה קשור לזה שנטלתי כמה ימים לפני הבדיקה משככי כאבים.

הרגשה כללית בסדר גמור, מרגיש בסדר.
סתם לא מבין למה תפקודי כבד קצת מעל הנורמה... 🤦‍♂️

יתכן וזה קשור לזה שנטלתי כמה ימים לפני הבדיקה משככי כאבים.
קשור, אני לא הייתי אומר שיש הכרח לחכות.
זה קצת מעל הנורמה, אינזמי כבד משקפים מצב אקוטי לא כרוני.
אתה יכול לעשות כמה בדיקות באותו יום והתוצאות ינועו בתוך ומעל הנורמה.

• פותח/ת השרשור
טסט 24.7 הוא אמור להרגיש בסדר גמור
וכן מחזק את החבר מלמעלה הייתי מחכה עוד חודש במהלכם הערכים של באנזימי כבד והurea ייכנסו לתוך הנורמה ואז תתחיל סייקל בראש נקי וגם יהיה לך עוד חודש להחליט אם זה בכלל משהו שאתה רוצה לעשות בשלב הנוכחי, בכל זאת סייקל מצריך לוגיסטיקה ושות'

הurea אצלי תמיד מעל הנורמה.
זה בגלל הצריכת חלבון בתפריט.

קצת מעל הנורמה
מרפרוף קצר הם יכולים להצביע על מצב קטבולי פגיעה פירוק שרירים שהם מעל הנורמה וכמובן גם צריכת חלבון גבוהה
אחרי סייקל זה הגיוני לאבד קצת מה gains שאתה עם טסט של בנאדם רגיל ואימונים ותזונה מתונים לעומת beast mode ואם תלך לרופא הוא יגיד שמבחינתו זה בסדר חריגה שכזאת ו better safe than sorry וכן משכחי כאבים גם כן יכולים לגרום לספייקים כאלה בדם
את הבדיקות האלה הוצאתי בקושי
תקבע מעכשיו תור ל
אנדוקרינולוג
אנדרולוג
אורולוג
רופא עור

מה שאפשר, תורים זה בדרך כלל חודשיים קדימה לחלק מהרופאים מקצועיים ולבקש מכל רופא התורן בדיקה של מה שאתה צריך, תבוא תיכנס תחייך אין סיבה שיגידו לך לא

ככה תפתור את ה בעיה שלא משחררים לך בדיקות

הציר שלך לא חזר ב100% לפי הLH וFSH.. אומנם בנורמה אבל בנורמה התחתונה. לקחת כלומיד ? כי זה יכול להסביר את הטסט' טוטאל הגבוה שלך.

לגבי אינזמי כבד, הם מושפעים גם מאימונים בחדכ (האינזמים מופרשים גם מהשרירים) אז אם בא לך לדעת באמת את רמת הast וalt אז תיקח הפסקה של 4 או 5 ימים מאימונים אינטנסיבים. דרך אגב, אלו רמות לא חריגות ולא ככ נוראיות וכל רופא יגיד לך סלאמט במיוחד כשיש מדדים אחרים תקינים שמעידים על כבד תקין.

שורה תחתונה, הייתי ממתין עם סייקל כי הציר לא חזר 100% ולא בגלל אינזמי כבד.

נערך לאחרונה:
הציר שלך לא חזר ב100% לפי הLH וFSH.. אומנם בנורמה אבל בנורמה התחתונה. לקחת כלומיד ? כי זה יכול להסביר את הטסט' טוטאל הגבוה שלך.

לגבי אינזמי כבד, הם מושפעים גם מאימונים בחדכ (האינזמים מופרשים גם מהשרירים) אז אם בא לך לדעת באמת את רמת הast וalt אז תיקח הפסקה של 4 או 5 ימים מאימונים אינטנסיבים. דרך אגב, אלו רמות לא חריגות ולא ככ נוראיות וכל רופא יגיד לך סלאמט במיוחד כשיש מדדים אחרים תקינים שמעידים על כבד תקין.

שאלה של נוב.
אם גם ככה מעלה על סייקל, מה הטעם לחכות לציר שיחזור? הוא גם ככה הולך להיות מושבת שוב.

LH, FSH לא משנה איפה הוא בסקאלה אם הטסט בנורמה,
זה כמו TSH מחוץ לנורמה אבל FT3, FT4 תקין.

קבלו סקופ מפגר ,כשלוקחים חומרים הערכים משתבשים אז אלה אם מדובר במשהו חמור אין שום טעם להמתין ,ואמן כל מי שמודאג מהציר לא יוכל להביא ילדים לעולם ,לא חסרה לנו בינוניות ,לכו תבדקו את הלב והכליות שלכם חבורת ליצנים.

• פותח/ת השרשור
קבלו סקופ מפגר ,כשלוקחים חומרים הערכים משתבשים אז אלה אם מדובר במשהו חמור אין שום טעם להמתין ,ואמן כל מי שמודאג מהציר לא יוכל להביא ילדים לעולם ,לא חסרה לנו בינוניות ,לכו תבדקו את הלב והכליות שלכם חבורת ליצנים.

איכס ילדים... ויתרתי על התענוג מבחירה.

• פותח/ת השרשור
חבל דווקא אתה מסוג האנשים שצריכים להתרבות

את מלאכת שימור המין האנושי אני משאיר לאחרים.
ביננו אין הרבה מה לשמר.. ובקצב והמקום שהמין האנושי צועדים אליו אני חושש מסיכויי ההישרדות שלו.

אומנם הטסט טוטאל שלך גבוהה אבל הציר לא משהו , הייתי מחכה עוד 3 שנים , אתה לא רוצה חלילה להשבית את הציר.

הציר שלי ,אני צריך אוביטרול במלא כסף כי הדילר שלי רוצה מרצדס חדשה,סתמו את הפה כבר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית