הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של טסט והגדלת הלסת

• פותח/ת השרשור galk12
  • פורסם בתאריך

galk12

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
היי, ראיתי שכמעט לכל הבודיבילדרים יש לסת ענקית ומרובעת האם סייקל של טסטס יכול לרבע את הלסת? וכיצד? תודה

היי אחי,
רצוי לא להתקרב. יש קורצליה ברורה בין טסט ללסת גדולה. אני אחריי 4 סייקלים ויש לי שמיטת לסת מאובחנת של 4 ס״מ בצד ימין ו 6 בצד שמאל. כמו שאתה מבין הלסת שלי א-סימטרית בנוסף להכל. החיים בזבל.

אל תשמש בטסט אם הלסת שלך חשובה לך.

היי, ראיתי שכמעט לכל הבודיבילדרים יש לסת ענקית ומרובעת האם סייקל של טסטס יכול לרבע את הלסת? וכיצד? תודה
חושב שזה משפיע יותר אם לוקחים בגילאים שהלסת עוד מתפתחת..אצלי האמת אני עם זקן כבר שנים מאז שהתחלתי סטרואידים מעניין אם השפיע לי על הלסת חח

לרב זה אחרי שעושים אביוז קשה לאנאבולים ובמיוחד הורמון גדילה
״Symptoms of acromegaly include an enlarged face and hands. Changes to the face may cause the brow bone and lower jaw to protrude, and the nose and lips to get larger. Acromegaly is a hormonal disorder that develops when your pituitary gland produces too much growth hormon״

• פותח/ת השרשור
חוץ מהשלד של הלסת יש גם שרירים שנותנים נפח
הסטרואידים לא מגדילים את השרירים האלה?

חוץ מהשלד של הלסת יש גם שרירים שנותנים נפח
הסטרואידים לא מגדילים את השרירים האלה?
שריר זה שריר, סטרואידים עובדים על כל הגוף, גם באף יש לך שריר וגם הוא יגדל עם מספיק אנאבולים ומספיק זמן.
לא הבנתי מה הפואנה של הפוסט הזה ? אתה מפחד שיגדל לך הפרצוף ?

שריר זה שריר, סטרואידים עובדים על כל הגוף, גם באף יש לך שריר וגם הוא יגדל עם מספיק אנאבולים ומספיק זמן.
לא הבנתי מה הפואנה של הפוסט הזה ? אתה מפחד שיגדל לך הפרצוף ?
הוא רוצה שיגדל לו הפרצוף כדי להיות chad עם לסת מרובעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית