הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זיהוי שימוש בבדיקות דם

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום,
רציתי לדעת האם במידה ומתבצע בדיקות דם ניתן לעלות על זה שאתה משתמש בסטרואידים או שאין דרך לקשר את זה ופשוט מה שרואים זה סתם לדוגמא אינזימי כהד גבוהיים וטסט גבוהה בדם? אשמח לדעת לחברה פה שיותר מבינים בעניין.
תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
אז אני עונה לך, אף אחד לא יבקש.
וגם אם יבקשו (ושוב, אני מאוד מאוד בספק) ויהיה לך טסט' מעל הנורמה, לא יכולים להאשים אותך בכלום גם ככה.
זהו זה בידיוק מה שהתכוונתי, אם בפועל מה שיראו זה פשוט טסט גבוהה אז אין להם מה להגיד לי כביכול…השאלה אם לא רואים דברים אחרים או בדיקות אחרות שכן יכולות לזהות את זה ? או שזה רק במידה ויש רק אוראלים בסייקל

לא יודע כמה הסייקל שלך אבל עם טסט טוטאל 100 ומשהו בבדיקות דם ברור שזה מטסט חיצוני, רק אומר... 🙄

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה הסייקל שלך אבל עם טסט טוטאל 100 ומשהו בבדיקות דם ברור שזה מטסט חיצוני, רק אומר... 🙄
חחחח כן זה כזה שורף ? …
ודרך אגב הטסט שלי 23.7 עפ״י הגרף הזה זה עומד קצת יותר מהאמצע וזה אחרי סייקל בלי Pct כי נפצעתי בית חולים בלאגן קצת

חחחח כן זה כזה שורף ? …
ודרך אגב הטסט שלי 23.7 עפ״י הגרף הזה זה עומד קצת יותר מהאמצע וזה אחרי סייקל בלי Pct כי נפצעתי בית חולים בלאגן קצת
אתה דואג מהדברים הלא מדאיגים..

זהו זה בידיוק מה שהתכוונתי, אם בפועל מה שיראו זה פשוט טסט גבוהה אז אין להם מה להגיד לי כביכול…השאלה אם לא רואים דברים אחרים או בדיקות אחרות שכן יכולות לזהות את זה ? או שזה רק במידה ויש רק אוראלים בסייקל
לא יעשו לך, למה נראה לך שבעבודה שלך אכפת להם איפה הטסט' שלך עומד?
עושים בדיקות בסיסיות בגג, איפה אתה מתכנן לעבוד?

בחיים לא שמעתי על מקום עבודה נורמלי (שהוא לא גוף ממשלתי/ צבא שרוצה לבדוק שימוש בסמים, וגם שם, כנראה שטסט׳ זה הדבר האחרון שיעניין אותם) שדורש ממך לעשות בדיקות דם...

• פותח/ת השרשור
חחחח לא שואל סתם אחי…בכל מקרה אתם אומרים יש בדיקה שתן של סמים ושם יראו שימוש בסטרואידים על כל סוגיהם?
אתה דואג מהדברים הלא מדאיגים..
מה זאת אומרת?

חחחח לא שואל סתם אחי…בכל מקרה אתם אומרים יש בדיקה שתן של סמים ושם יראו שימוש בסטרואידים על כל סוגיהם?
בבדיקת שתן של סמים לא רואים סטרואידים אני לא יודע מי מספר לך את השטויות האלה.
וממש לא אכפת להם תבין, כל עוד אתה לא משתמש בסמים זה לא מעניין.

• פותח/ת השרשור
בבדיקת שתן של סמים לא רואים סטרואידים אני לא יודע מי מספר לך את השטויות האלה.
וממש לא אכפת להם תבין, כל עוד אתה לא משתמש בסמים זה לא מעניין.
אני שואל את זה מסיבה מסויימת שאני לא ככ יכול לפרט כאן אח אז קצת קשה לי להסביר…והנה הוא אמר שכן לכן אני שואל
אפשר לגלות סמים בבדיקות דם ושתן..
אבל זה לא משהו שנעשה בבדיקת דם שגרתית בקופת חולים.

ממה אתה חושש?

אני שואל את זה מסיבה מסויימת שאני לא ככ יכול לפרט כאן אח אז קצת קשה לי להסביר…והנה הוא אמר שכן לכן אני שואל
כן, יש בדיקות דם שבהן אפשר לגלות שימוש בסמים משפרי ביצועים, אבל הם לא אותו הדבר כמו בדיקות סמים שכל מוסד שהוא לא ספורט יעשה, יעני - מקום עבודה. הם יבדקו מריחואנה, הרואין וחבריו, לא סטרואידים אנאבולים...

אתה שואל? אבל האם הלכת לאשכול שהפנתי אותך אליו? אחרת כבר היה לך תשובה של בדיוק מה
כן, יש בדיקות דם שבהן אפשר לגלות שימוש בסמים משפרי ביצועים, אבל הם לא אותו הדבר כמו בדיקות סמים שכל מוסד שהוא לא ספורט יעשה, יעני - מקום עבודה. הם יבדקו מריחואנה, הרואין וחבריו, לא סטרואידים אנאבולים...
מספיק lh fsh כדי לדעת

• פותח/ת השרשור
אתה שואל? אבל האם הלכת לאשכול שהפנתי אותך אליו? אחרת כבר היה לך תשובה של בדיוק מה

מספיק lh fsh כדי לדעת
על פי המשתנים שאמרת ניתן לדעת? וכן קראתי רק לא ככ הבנתי איך בידיוק אפשר לדעת ואם בכלל ואיזה בדיקה זאת…
אחי... לא עושים בדיקת סמים לתפקיד מאבטח ב'רמי לוי שיווק השקמה'
אתה יכול להיות רגוע. 🙃
חחחחח זהו שזה לא בידיוק המצב אחי…יש סיבה שאני שואל פשוט אני לא יכול לפרט על זה ככ ואני רוצה להתחיל סייקל וקצת בהתלבטות לגבי זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית