ערב טוב לכולם,
רקע כללי, בן 25, שוקל 70 בערך,
מתאמן שנתיים בתוכנית של AB וחצי שנה אחרונה FBW,
לאחרונה נכנסתי לקורס שדורש ממני אירובי + המון שעות על הרגליים וכושר, בעיקר כושר אירובי,
במקביל, אני משתדל לשלב כל שבוע 4 אימוני כוח, גם בימים שיש לי יום מאוד אירובי בקורס..
כמובן שאני משתדל להספיק להתאמן והאימונים הינם FBW,
בחודשיים האחרונים המשקל שלי לא זז (מסה), אני נשאר תקוע, כמובן שאני מוסיף קלוריות מהסיבה שאני במהלך השבוע עושה המון אירובי אז במקום להיות בפלוס של 300, אני מוסיף עוד בערך 300 קלוריות..
יש לציין שאני גם תקוע במשקלי העבודה, אני מתסף בקריאטין ועדיין ההרגשה שאני מתחלש.. והתוכנית כבר לא יוצרת גירוי לשרירים..
יש לי הרגשה שהתוכנית שלי עשתה את שלה,
רציתי לשמוע המלצה לתוכנית, האם להמשיך FBW או לחלק ל-AB, בידיעה שיכול להיות שבמהלך השבוע לא תמיד אפסיק לבצע 4 אימונים, אבל לא יהיו פחות מ-3,
אם כן,
אשמח לקבל המלצה לתוכנית.. משהו בנוי, אין לי זמן להתעסק עם בנייה מחדש.
דדליפט אני לא עושה - לידיעה, עד כה עשיתי, אבל הייתי בפציעה וכרגע אני תחת בקרה..
תודה!
רקע כללי, בן 25, שוקל 70 בערך,
מתאמן שנתיים בתוכנית של AB וחצי שנה אחרונה FBW,
לאחרונה נכנסתי לקורס שדורש ממני אירובי + המון שעות על הרגליים וכושר, בעיקר כושר אירובי,
במקביל, אני משתדל לשלב כל שבוע 4 אימוני כוח, גם בימים שיש לי יום מאוד אירובי בקורס..
כמובן שאני משתדל להספיק להתאמן והאימונים הינם FBW,
בחודשיים האחרונים המשקל שלי לא זז (מסה), אני נשאר תקוע, כמובן שאני מוסיף קלוריות מהסיבה שאני במהלך השבוע עושה המון אירובי אז במקום להיות בפלוס של 300, אני מוסיף עוד בערך 300 קלוריות..
יש לציין שאני גם תקוע במשקלי העבודה, אני מתסף בקריאטין ועדיין ההרגשה שאני מתחלש.. והתוכנית כבר לא יוצרת גירוי לשרירים..
יש לי הרגשה שהתוכנית שלי עשתה את שלה,
רציתי לשמוע המלצה לתוכנית, האם להמשיך FBW או לחלק ל-AB, בידיעה שיכול להיות שבמהלך השבוע לא תמיד אפסיק לבצע 4 אימונים, אבל לא יהיו פחות מ-3,
אם כן,
אשמח לקבל המלצה לתוכנית.. משהו בנוי, אין לי זמן להתעסק עם בנייה מחדש.
דדליפט אני לא עושה - לידיעה, עד כה עשיתי, אבל הייתי בפציעה וכרגע אני תחת בקרה..
תודה!