הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי לכולם התחלתי סייקל של דיאנבול 40mg ביום

• פותח/ת השרשור mongol
  • פורסם בתאריך

mongol

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
-13
16
2
Diano של חברת Pharmatech
אחרי ניסיונות רבים של מאמנים אישיים ותזונה בריאה שום דבר לא עזר כל כך…
הגובה שלי 172
משקל 63
אחוז שומן נמוך מאוד.
אני לא רוצה לשאול שאלות מפגרות אבל אני ישמח שתענו לי בכנות כי אני לא סתם שואל.
אם אני לא משלב את הסטרואיד הזה אם שום דבר אחר, אני יכול לראות תוצאות סוף סוף?
אני מתאמן תקופה ארוכה בחדר כושר ואף פעם לא הרגשתי את ההרגשה היום. פשוט אין לי מילים.
תופעות לוואי לא היו.. או שזה בגלל שאני בהתחלה?
או שהכל פסיכולוגי בעצם?
מרגיש חזק יותר האמת..

היום התחלתי

שלילי
מריצים אצלנו פארמטק הרבה אני גם על חומרים שלהם ומרוצה מאוד למען האמת..בכול אופן זה טעות דיבול סולו לטובתך אני אומר. תעשה טסט סולו עדיף שמע לי בזמנו כשהתחלתי גם חשבתי על דברים כאלו ותוצאות זבל וסתם לא שווה גם תדפוק לעצמך את הבריאות גם תוריד את העובר ושב וגם לא תראה תוצאות. דיבול זה חרא לכבד אתה מודע לזה כן?

• פותח/ת השרשור
מריצים אצלנו פארמטק הרבה אני גם על חומרים שלהם ומרוצה מאוד למען האמת..בכול אופן זה טעות דיבול סולו לטובתך אני אומר. תעשה טסט סולו עדיף שמע לי בזמנו כשהתחלתי גם חשבתי על דברים כאלו ותוצאות זבל וסתם לא שווה גם תדפוק לעצמך את הבריאות גם תוריד את העובר ושב וגם לא תראה תוצאות. דיבול זה חרא לכבד אתה מודע לזה כן?

תשובה של בנאדם תודה רבה.
זה מה שרציתי לשמוע,
וכן מודע לזה מנסה בדיוק 3 שבועות כמובן שלהוסיף טסטו בהמשך..

כמה אתה שם על ההתערבות?
אני מתערב איתך שאתה לא מגיע ל3000 קלוריות ביום.
מה זה גנים? איך אבחנת את עצמך? פנית למדען?

אחרוג ממנהגי ולא אגיב בכלל על ההחלטה הטפשית שלך לקחת חומרים מסוכנים.

אתה צריך לאכול, נקודה.
אין סיכוי בעולם שבמשקל גוף כזה נמוך אם אתה אוכל כמה שצריך.

אני בגובה שלך שקלתי 64.5 ק"ג אחרי חודשיים אשפוז שלא אכלתי כלום, הייתי נראה כמו שק עצמות. כאב לי לשבת כי הרגשתי את העצמות של הישבן כשישבתי.
אתה בתת תזונה רצינית שחומרים לא יפתרו, להיפך, אולי יזיקו. אתה חייב לאכול, אם קשה לך, תפנה לתזונאי.
איך הגנים של @Serg

יש סטרואיד שכתוב כמה הוא עוזר.
'כתוב כמה עוזר'
דיבול הוכח כאנבולי - צודק
דיבול הוכח כמעלה במשקל - צודק
דיבול הוכח כמעלה בכוח - גם צודק.
יודע מה הבעיה? שאצלך אין הרגלי אכילה נכונים ולגוף אין את החומרים (קלוריות, אבות מזון) כדי לבנות את הבניין (הגוף שלך) לזרוק דיבול (תחשוב עליו כפועלים זרים ברמת איכות בינונית מינוס כי הוא סטרואיד בינוני מינוס) לא יעזור. יודע למה? כי לא סיפקת לפועלים האלה את החומרים לבנות את הבניין. מקווה שהאנלוגיה מספיק פשוטה בשבילך.

הלאה, למה דיבול סולו זה מפגר, בלי קשר לזה שאתה בתת משקל וכנראה לא מתאמן ואוכל טוב?
כי הוא משתק לך את ייצור הטסטוסטרון, מעבר לזה שטסס בעצמו הוא חשוב גם ההמרה שלו לאסטרוגן חשובה ודיבול לא מומר לאסטרוגן זהה ביולוגית לזה שהגוף שלך מייצר.
אז מה בעצם קורה? טסט נמוך, אסטרוגן לא זהה ביולוגית בשמיים (אחת מהתכונות של דיבול זה עליה באסטרוגן, אבל שוב, לא זה שהגוף שלך מייצר אלא מת'יל-אסטרוגן).
מה יהיו התוצאות?
עליה בנוזלים, עלייה זמנית בכוח, כנראה שעליה אפסית במסת שריר והרבה תופעות לוואי לא רצויות.

אבל שוב, אני בעד שתנסה ותעדכן אותנו.

• פותח/ת השרשור
כל מה שכתוב באינטרנט שקרי לחלוטין לפי מה שאתה אומר בקיצור.
'כתוב כמה עוזר'
דיבול הוכח כאנבולי - צודק
דיבול הוכח כמעלה במשקל - צודק
דיבול הוכח כמעלה בכוח - גם צודק.
יודע מה הבעיה? שאצלך אין הרגלי אכילה נכונים ולגוף אין את החומרים (קלוריות, אבות מזון) כדי לבנות את הבניין (הגוף שלך) לזרוק דיבול (תחשוב עליו כפועלים זרים ברמת איכות בינונית מינוס כי הוא סטרואיד בינוני מינוס) לא יעזור. יודע למה? כי לא סיפקת לפועלים האלה את החומרים לבנות את הבניין. מקווה שהאנלוגיה מספיק פשוטה בשבילך.

הלאה, למה דיבול סולו זה מפגר, בלי קשר לזה שאתה בתת משקל וכנראה לא מתאמן ואוכל טוב?
כי הוא משתק לך את ייצור הטסטוסטרון, מעבר לזה שטסס בעצמו הוא חשוב גם ההמרה שלו לאסטרוגן חשובה ודיבול לא מומר לאסטרוגן זהה ביולוגית לזה שהגוף שלך מייצר.
אז מה בעצם קורה? טסט נמוך, אסטרוגן לא זהה ביולוגית בשמיים (אחת מהתכונות של דיבול זה עליה באסטרוגן, אבל שוב, לא זה שהגוף שלך מייצר אלא מת'יל-אסטרוגן).
מה יהיו התוצאות?
עליה בנוזלים, עלייה זמנית בכוח, כנראה שעליה אפסית במסת שריר והרבה תופעות לוואי לא רצויות.

אבל שוב, אני בעד שתנסה ותעדכן אותנו.
כולם פה מדברים בתור אלה שניסו וזה מה שקרה או שכל אחד מדען פה?

שתדע שאתה מסתכן גם בגניקומסטיה ...כול מה שאני רושם לך זה בתור אחד שניסה אינספור חומרים ונגע בהמון דברים..לא אגיד לך סתם זה לטובתך..בסופו של דבר אתה רוצה לנסות לך על זה זה גוף שלך ושיהיה בהצלחה..

אם זה מה שהבנת מכל מה שכתבתי אני חושב שיש לך בעיות בהבנת הנקרא. אגב זה מסתדר מעולה עם הרעיון לדיבול סולו.

שיהיה בהצלחה.

שתדע שאתה מסתכן גם בגניקומסטיה ...כול מה שאני רושם לך זה בתור אחד שניסה אינספור חומרים ונגע בהמון דברים..לא אגיד לך סתם זה לטובתך..בסופו של דבר אתה רוצה לנסות לך על זה זה גוף שלך ושיהיה בהצלחה..
היי מה עם סרג אתה והוא חברים לא?

אפשר לסגור את האשכול תודה לעוזרים.
ותודה למדענים.
שמע חמודי אתה מדבר כאילו מישהו חייב לך משהו,אומרים לך שזה חרא סייקל,ובכלל סייקל דיאנבול לבד,אנשים פה מנסים לעזור לך ואתה מתנשא עליהם,מי שמנסה תחומרים זה בני אדם ולא מדענים,אז כן לבני אדם יש יותר ניסיון

• פותח/ת השרשור
לא מתנסה על אף אחד אמרתי תודה לכל מי שעזר.
שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות

קבצים מצורפים

• upload_2022-6-26_21-59-37.png
    upload_2022-6-26_21-59-37.png
    KB 20 · צפיות: 25
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית