נק' מוניטין:
9
- 23
- 9
https://youtube.com/shorts/hl2RIEfy_kI?feature=share
סינגל עם 140 האם העומק עובר תחרות?
סינגל עם 140 האם העומק עובר תחרות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אני עוד יכול לשפר?עובר, אבל הייתי טוחן את הטכניקה כי יש הרבה מה לשפר פה
תכלס? הכל. אבל זה לא נורא כמו שזה נשמע.מה אני עוד יכול לשפר?
מסכים עם כל הנקודות, רק לא מבין למה מעבר לזה שהלכת להתאמן עם דלקת גרון וחום, גם סגרת PR לשלוש סינגלים?תכלס? הכל. אבל זה לא נורא כמו שזה נשמע.
אומנם יש פה רק חזרה אחת ולא סט שלם או כמה סטים אבל שמתי לב לכמה דברים בולטים.
-אתה לא החלטי ביציאה שלך עם המוט ואתה נתקע איתו בווים של הראק - תהיה החלטתי עם היציאה, תצא כשאתה חזק ומכווץ וכשאני אומר מכווץ זה להיות מכווץ ובברייס עוד לפני בכלל שהתחלתי להוציא את המוט ולא אחרי.
תצא לתוך העמידה ואל תרקוד אל תוך העמידה, אתה לא רקדנית בלט - ההליכה עם המוט אחורה צריכה להיות הליכה אל תוך העמידה שאיתה אתה הולך לעשות סקוואט ולא ללכת אחורה ורק אז לחפש את העמידה שלך כי זה יסחוט ממך מלא אנרגיה.
כיווץ - אחרי שסיימת ללכת אחורה ואתה בעמידת סקוואט שלך - תכווץ בטן כנגד החגורה, תכווץ קוואדס, תכווץ גלוטס, תכווץ גב עליון ולאטס כאילו אתה עושה פולי עליון, תכווץ אפילו צוואר שיהיה מקובע במנח אחד למשך כל הסט. אתה לא רוצה Power leak במהלך הסט וכיווץ טוב יעזור לך מאוד.
תהיה החלטי בירידה - תמצא לך מהירות שנוח לך לרדת איתה ותתמיד איתה, אומנם מדובר בחזרה אחרת אבל לפחות בעין שלי זה נראה שאתה מהסס במהלך הירידה למטה עם הסקוואט.
אני לא אוהב לתת את עצמי בתור דוגמה לאיזושהי איכות או מדד כזה או אחר כי אני לא חושב שאני משהו מיוחד ויש פה בפורום אנשים הרבה יותר חזקים ממני, אבל מצרף לך סרטון של סינגל שלישי מתוך מתוך 3 במהלך ההכנה לתחרות האחרונה שהייתה לי.
אתה תשמע (כי לא רואים טוב) שאני דואג לברייס עוד לפני שאני יוצא עם המוט, אני משתדל לצמצם את הכמות הצעדים וללכת ככה שאני מגיע כבר לעמידה שלי ואז מתכווץ כמה שיותר.
כל הדברים האלה עזרו לי לסגור סינגל שלישי שהמשקל עצמו הוא פיאר כבר בפעם הראשונה שעשיתי תוך כדי שאני עם דלקת גרון וחום. ככל שיהיו לך כמה שפחות PowerLeaks ככה יהיה לך יותר קל להתקדם ולסגור סטים/חזרות לא משנה כמה הם קשים כי הטכניקה היא עקבית ואיכותית.
https://youtube.com/shorts/9-g3tGJO6QE?feature=share
לא התאמנתי במשך חמישה ימים לפני האימון הזה וזה כבר היה סוף הדלקת/חום והייתה לי תחרות להתכונן אליה אז ככה יצא.מסכים עם כל הנקודות, רק לא מבין למה מעבר לזה שהלכת להתאמן עם דלקת גרון וחום, גם סגרת PR לשלוש סינגלים?
לא יודע למה זה צירף לי קובץ של אימוג'י מבולבל, אבל זה תואם את ההרגשה שלי
נשמע לי מטורף להצליח בכלל לסגור PR עם חום, עזוב את זה שכנראה למחרת הייתי חוזר 7 צעדים אחורה במחלה.לא התאמנתי במשך חמישה ימים לפני האימון הזה וזה כבר היה סוף הדלקת/חום והייתה לי תחרות להתכונן אליה אז ככה יצא.
מבחינת הסקוואט היו מתוכננים 2 סינגלים אבל אחרי השני שסיימתי להוריד חגורה ורצועות כף יד זרקו לי הערה שעצבנה אותי על הסווקאט אז החזרתי חגורה, רצועות ועשיתי עוד.
החלטה פחות חכמה ובדיעבד לא הייתי פועל ככה.
תכלס? הכל. אבל זה לא נורא כמו שזה נשמע.
אומנם יש פה רק חזרה אחת ולא סט שלם או כמה סטים אבל שמתי לב לכמה דברים בולטים.
-אתה לא החלטי ביציאה שלך עם המוט ואתה נתקע איתו בווים של הראק - תהיה החלטתי עם היציאה, תצא כשאתה חזק ומכווץ וכשאני אומר מכווץ זה להיות מכווץ ובברייס עוד לפני בכלל שהתחלתי להוציא את המוט ולא אחרי.
תצא לתוך העמידה ואל תרקוד אל תוך העמידה, אתה לא רקדנית בלט - ההליכה עם המוט אחורה צריכה להיות הליכה אל תוך העמידה שאיתה אתה הולך לעשות סקוואט ולא ללכת אחורה ורק אז לחפש את העמידה שלך כי זה יסחוט ממך מלא אנרגיה.
כיווץ - אחרי שסיימת ללכת אחורה ואתה בעמידת סקוואט שלך - תכווץ בטן כנגד החגורה, תכווץ קוואדס, תכווץ גלוטס, תכווץ גב עליון ולאטס כאילו אתה עושה פולי עליון, תכווץ אפילו צוואר שיהיה מקובע במנח אחד למשך כל הסט. אתה לא רוצה Power leak במהלך הסט וכיווץ טוב יעזור לך מאוד.
תהיה החלטי בירידה - תמצא לך מהירות שנוח לך לרדת איתה ותתמיד איתה, אומנם מדובר בחזרה אחרת אבל לפחות בעין שלי זה נראה שאתה מהסס במהלך הירידה למטה עם הסקוואט.
אני לא אוהב לתת את עצמי בתור דוגמה לאיזושהי איכות או מדד כזה או אחר כי אני לא חושב שאני משהו מיוחד ויש פה בפורום אנשים הרבה יותר חזקים ממני, אבל מצרף לך סרטון של סינגל שלישי מתוך מתוך 3 במהלך ההכנה לתחרות האחרונה שהייתה לי.
אתה תשמע (כי לא רואים טוב) שאני דואג לברייס עוד לפני שאני יוצא עם המוט, אני משתדל לצמצם את הכמות הצעדים וללכת ככה שאני מגיע כבר לעמידה שלי ואז מתכווץ כמה שיותר.
כל הדברים האלה עזרו לי לסגור סינגל שלישי שהמשקל עצמו הוא פיאר כבר בפעם הראשונה שעשיתי תוך כדי שאני עם דלקת גרון וחום. ככל שיהיו לך כמה שפחות PowerLeaks ככה יהיה לך יותר קל להתקדם ולסגור סטים/חזרות לא משנה כמה הם קשים כי הטכניקה היא עקבית ואיכותית.
https://youtube.com/shorts/9-g3tGJO6QE?feature=share