עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רלוונטי, יותר הגיוני לקחת משהו שיכול לעזור לך כאשר אתה קרוב לתקיעה אבל ככלל לא מאמין שתראה איזשהו שוני.נניח מישהו שרק היום נכנס לחדר כושר ומתחיל לקחת קריאטין, אל מול מישהו שמתאמן שנים וההתקדמות שלו איטית נורא.
האם יש יתרון באיזה שלב אתה לוקח קריאטין? האם יש יתרון לחכות עד שאתה מגיע למימוש של הכוח שלך או שזה לא משנה בכלל והאפקט הוא אותו אפקט?
וויטמין C עם B קומפלקס יתרום לך יותר מקריאטין לדעתי, מבחינת כושר.
אתה אוכל בשר אדום מדי שבוע? כנראה אז שאתה גם לא צריך.אני מתאמן מעל 10 שנים, ולא לוקח קריאטין, האם אני לא ממצה את עצמי כמו שצריך?
עכשיו בנימה רצינית יותר, אני לא לוקח קריאטין, ורואה בו תוסף מיותר, ואני אחד שלוקח וויטמינים ומינרלים בשפע.
תרצה תיקח, לא תרצה אל תיקח.
התוספים שלי הם בעיקר למטרות בריאות, תוסף קריאטין לא הראה לי תוצאות משמעותיות מספקות את ההתעסקות המיותרת לקחת אותה לדעתי.
אם תשאל אותי, 3000 מ"ג וויטמין C עם B קומפלקס יתרום לך יותר מקריאטין לדעתי, מבחינת כושר.
כמוני כמוך, לא אוכל בשר למעט מקרים נדירים.אתה אוכל בשר אדום מדי שבוע? כנראה אז שאתה גם לא צריך.
אני לא נוגע בשר (לא חברה של בשר בכלל) רק ביום העצמאות ואירועים מיוחדים.
אבל זאת לא הייתה השאלה אם הוא עובד או לאקריאטין הוא אחד התוספים הבודדים שבפירוש עובד, בטוח, עם מאות מחקרים מאחוריו לגיבוי. לבונוס, הוא גם זול 😃
תוספי תזונה - חלק ב' - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף