קושי בירידה במשקל

TenBaRosh

משתמש מתחיל
3
3
נק' מוניטין:
18
3
3
אהלן שלום
אני בן 22 לא התאמנתי תקופה של שנה שכללה לצערי הרב הזנחה של הגוף ושימוש מוגבר בסמים (הכל מהכל)
אל לא אלכוהול אני לא סובל .
לא הקפדתי על התזונה והתפחתה למשקל של 134 ק״ג
חשוב לציין הגובה שלי הוא 2 מטר בדיוק.
בחודש וחצי האחרונים החלטתי שאני חייב להוריד במשקל
ואכן נשקלתי אתמול —129–. אני רוצה להתקבל ללימודים במכללת וינגייט לתואר בחנג (כל חיי שיחקתי כדורסל וגם אימנתי ילדים)
מאז ההחלטה התזונה שלי מבוססת בעיקר על חלבונים ו פחמימה מאורז שאר המחממות אני לא מתקרב לחם ממתקים לא עלינו וכן הלאה
לפני שבוע וחצי התחלתי להתאמן עם מאמן והוא עוזר לי לחזק את הגוף
בשבועיים האחרונים אני עושה הליכות ביישוב של 7-8 קמ ולפי השעון שלי שורף כ 700/800 קל׳ בהליכה (אני לא יודע עד כמה זה אמיתי זה נשמע לי המון)
הבשורות הטובות הן שאני רק להיום 33 ימים נקי מכל חומר סם שהוא חוץ מקפה שאני שותה כמה פעמים ביום
יש לי לחץ דם מעט גבוה 145/85
דופק במנוחה מוחלטת 70
אני שיניתי את כל ה state of mind שלי והמשפחה גם איתי בשיפור אורח החיים
רציתי לדעת האם יש כאן אדם שיש לו סיפור דומה או כל אדם שיכול ורוצה לעזור לי בייעוץ והכוונה בדרך אני לא רוצה להרגיש לבד בזה
תודה רבה לכם

אני גם הייתי במצב מאוד דומה, הייתי ילד מאוד שמן כשבשיא בסוף גיל 13 שקלתי 115 קילו על גובה 1.62, שנה לאחר מכן בסוף גיל 14 כבר הייתי באיזור 1.65 ובמשקל 56.8 קילו
עכשיו אני במקום אחר אבל אני תמיד אזכור את זה ותמיד אפחד לחזור לשם

אם תצטרך עזרה בכל דבר, תרגיש חופשי לפנות אלי
"הכוונה" זה משהו מאוד מאוד כללי אז אצטרך שתהיה ספציפי יותר

אני גם הייתי ילד ממש שמן בגיל 16 שקלתי 130 קילו. עכשיו אני 84 קילו על 176 ס"מ ומתאמן.
טיפ שלי לדעתי מאוד חשוב שהמשפחה שלך והחברים תומכים בך בירידה במשקל כי מאוד חשוב העידוד שאתה בדרך הנכונה...
יש לי הרבה בחורות שמנות בפייסבוק שעושות דיאטה וכל החברות הרזות שלהם רושמות " את מהממת כמו שאת " " את יפה בכל משקל "
אז חשוב שתקשיב לאנשים שמעודדים אותך לאורך חיים בריא. אני שמח שהקשבתי לאנשים שכביכול היו פחות נחמדים אלי ואמרו לי שאני חייב לרדת במשקל מאשר אם אלה שניסו להיות נחמדים.

אהלן שלום
אני בן 22 לא התאמנתי תקופה של שנה שכללה לצערי הרב הזנחה של הגוף ושימוש מוגבר בסמים (הכל מהכל)
אל לא אלכוהול אני לא סובל .
לא הקפדתי על התזונה והתפחתה למשקל של 134 ק״ג
חשוב לציין הגובה שלי הוא 2 מטר בדיוק.
בחודש וחצי האחרונים החלטתי שאני חייב להוריד במשקל
ואכן נשקלתי אתמול —129–. אני רוצה להתקבל ללימודים במכללת וינגייט לתואר בחנג (כל חיי שיחקתי כדורסל וגם אימנתי ילדים)
מאז ההחלטה התזונה שלי מבוססת בעיקר על חלבונים ו פחמימה מאורז שאר המחממות אני לא מתקרב לחם ממתקים לא עלינו וכן הלאה
לפני שבוע וחצי התחלתי להתאמן עם מאמן והוא עוזר לי לחזק את הגוף
בשבועיים האחרונים אני עושה הליכות ביישוב של 7-8 קמ ולפי השעון שלי שורף כ 700/800 קל׳ בהליכה (אני לא יודע עד כמה זה אמיתי זה נשמע לי המון)
הבשורות הטובות הן שאני רק להיום 33 ימים נקי מכל חומר סם שהוא חוץ מקפה שאני שותה כמה פעמים ביום
יש לי לחץ דם מעט גבוה 145/85
דופק במנוחה מוחלטת 70
אני שיניתי את כל ה state of mind שלי והמשפחה גם איתי בשיפור אורח החיים
רציתי לדעת האם יש כאן אדם שיש לו סיפור דומה או כל אדם שיכול ורוצה לעזור לי בייעוץ והכוונה בדרך אני לא רוצה להרגיש לבד בזה
תודה רבה לכם

כל הכבוד!
אפשר לשאול באיזה שעון אתה משתמש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית