הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שני

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
אז לפני בערך חודשיים הייתי ב״סייקל״ שאני יודע שהוא די מיותר ועושה יותר נזק מתוצאה של אנאבר סולו 40 מ״ג ביום ו15 מ״ג LGD מי שמכיר את הפוסט שלי יחסית בתחילתו של הסייקל הזה נפצעתי בעבודה שברתי את הירך פלטינות בלאגן ותקופה בבית חולים…עכשיו המצב כבר משתפר אני מתאמן (כמובן בלי לג דיי) נטו פלג גוף עליון ומתחיל לחזור לעצמי ומרגיש די טוב עם הגוף לעומת הנפילה במשקל וההרגשה הנפשית שהכל נהרס עכשיו משתפר וחוזר לעצמי לאט לאט…לציין שלא עשיתי PCT בכלל כי הייתי על עם חומרים בבית חולים לא רציתי לעשות נזק ולערבב גם את זה בנוסף…חוויתי קצת ירידה בחשק מיני וירדתי במשקל המון שזה יותר כבר בגלל האוכל כי לא אכלתי מסודר בכלל באישפוז….אני מנסה לקצר חחחח בכל מקרה עשיתי בדיקות דם כבר הכל נראה די תקין למעט ברזל וCPK (שהבנתי שזה בגלל שאני מתאמן)…נותן לרגל זמן לחזור לעמה וחם לחזור לסייקל אבל אמיתי ולא עוד בזבוז של כסף…טסט סולו 500 מ״ג הבנתי שזה הכי אידאלי ונקי להתחלה, רציתי לשמוע מה החלוקה בזריקות תדירות והצעות לשינוי במידה ויש משהו טוב יותר …

אל תעשה סייקל בלי מישהו שילווה אותך במיוחד אם דילגת על pct פעם שעברה
לפעם ראשונה זה עוד בסדר או שאני טועה?
ולפתוח האשכול כמו שציינו כאן, תעשה את זה עם מישהו שילווה אותך ואם לא תצליח אז הרבה חבר'ה כאן יוכלו לעזור כשתשאל שאלות..
לגבי חלוקה, הכי פשוט - ראשון בבוקר ורביעי בערב.
פיסיטי לדעתי לא צריך כלומיד, אפשר רק טמוקסי.

אם אתה חקרת מספיק ואתה לא מגיע למצב של לשכוח pct ויש לך מי לשאול שאלות מדי פעם אז סבבה
אם בפעם הראשונה לא עשית pct אז כנראה אסור לך פעם שנייה לבד
ללא ספק, הכוונה הייתה שאחרי סייקל ראשון לא חייב פיסיטי(תמיד עדיף לעשות)
סייקל שני והלאה כמובן שחייב

• פותח/ת השרשור
אם אתה חקרת מספיק ואתה לא מגיע למצב של לשכוח pct ויש לך מי לשאול שאלות מדי פעם אז סבבה
אם בפעם הראשונה לא עשית pct אז כנראה אסור לך פעם שנייה לבד
מה זאת אומרת? לדעתך יש איזה שהו נזק שקרא למרות שהכל די חזק לעצמו עפי בדיקות דם?
או שבכללי אתה אומר שפשוט לא כדי …
ובכללי כן ברור לי שלא כדי לעשות להגיע למצב כזה אחי פשוט הייתי מאושפז על ים חומרים של הבית חולים לא רציתי לערבב עוד דברים בגוף עם כל המצב הזה…

מה זאת אומרת? לדעתך יש איזה שהו נזק שקרא למרות שהכל די חזק לעצמו עפי בדיקות דם?
או שבכללי אתה אומר שפשוט לא כדי …
ובכללי כן ברור לי שלא כדי לעשות להגיע למצב כזה אחי פשוט הייתי מאושפז על ים חומרים של הבית חולים לא רציתי לערבב עוד דברים בגוף עם כל המצב הזה…
שוב פעם, אחרי פעם ראשונה שאתה לוקח חומרים שמשביתים את הציר שלך אז הכל בסדר. אחרי סייקל שני אתה חייב PCT

• פותח/ת השרשור
שוב פעם, אחרי פעם ראשונה שאתה לוקח חומרים שמשביתים את הציר שלך אז הכל בסדר. אחרי סייקל שני אתה חייב PCT
הבנתי אחי וכן בסייקל השני שיהיה אני בוודאות יעשה פי סי טי…לא עשיתי בגלל מצב שבחייםשלא צפיתי שיקרה חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית