שאלה על MK677 ועל התחלת סייקל

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
שלום לכולם אפשר לקבל הסבר מפורט בבקשה שיהיה לי סדר בראש לא כלכך הצלחתי להגייע להחלטה סופית מבדיקות שחפשתי.
1. האם התוסף MK677 יעיל ובאמת עושה את האפשט שמדברים עליו או שזה סתם חארטה -

2. האם קיים דרך להתחיל סייקל בצורה נכונה מבלי לפגוע בגוף ובעיקר בפוריות או שאדבר לא ניתן בשום מצב? ולא משנה באיזה דרך תבחר או ממנו תצרוך את החומרים?

1. חרטה בפיתה
2. תמיד יהיה סיכון

אם מישהו מבטיח לך משהו שנשמע טוב מידי - זה כנראה כי זה too good to be true

• פותח/ת השרשור
1. חרטה בפיתה
2. תמיד יהיה סיכון

אם מישהו מבטיח לך משהו שנשמע טוב מידי - זה כנראה כי זה too good to be true
אז לא משנה כמה אני יעשה את זה טוב ולא משנה באיזה דרך תמיד יכול להיות סיכון לגוף שלי מכל חומר שהוא אם טסט או GH או כל דבר כזה או אחר

שלום לכולם אפשר לקבל הסבר מפורט בבקשה שיהיה לי סדר בראש לא כלכך הצלחתי להגייע להחלטה סופית מבדיקות שחפשתי.
1. האם התוסף MK677 יעיל ובאמת עושה את האפשט שמדברים עליו או שזה סתם חארטה -

2. האם קיים דרך להתחיל סייקל בצורה נכונה מבלי לפגוע בגוף ובעיקר בפוריות או שאדבר לא ניתן בשום מצב? ולא משנה באיזה דרך תבחר או ממנו תצרוך את החומרים?

1. לא יעיל.
2. יש דרך לגרום ככה שהסיכויים להיפגע יהיה מאוד מינימלי.

אז אתה אומר שאין גרושות לוהטות שמחפשות סטוץ במרחק 100 מטר ממני?

אני אומר שיש לך יותר סיכוי לסיים ריצת 100 מטר ראשון מול יוסיין בולט מאשר למצוא אותן 🤣
אז לא משנה כמה אני יעשה את זה טוב ולא משנה באיזה דרך תמיד יכול להיות סיכון לגוף שלי מכל חומר שהוא אם טסט או GH או כל דבר כזה או אחר

במיוחד אם אתה טמבל שלא יודע מה הוא עושה או מקשיב לטמבל אחר (בתשלום) שלא יודע מה הוא עושה, אבל כן…תמיד יהיה סיכון אחי

• פותח/ת השרשור
אני אומר שיש לך יותר סיכוי לסיים ריצת 100 מטר ראשון מול יוסיין בולט מאשר למצוא אותן 🤣

במיוחד אם אתה טמבל שלא יודע מה הוא עושה או מקשיב לטמבל אחר (בתשלום) שלא יודע מה הוא עושה, אבל כן…תמיד יהיה סיכון אחי
מה הסיכון באמת יכול להיות? כמה רחוק אפשר ליפגע? ואיך עושים את זה נכון באמת בלי לטעות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית