עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עבר שנה וחצי ..החליפו לי רופא כי הקודם יצא לפנסיה והוא היה גברי איתי..נתקעתי עם הטמבל שאומר לי להנפיק לו מסמך חתום מהמאמן שלי למה אני צריך בדיקות דם כאלו ומה ההסמכה שלו שהוא אמר לי לעשות בדיקות דם ושלא מאשרים ככה סתם בדיקות והוא לא מתכוון לתת לי כי זה "עולה כסף לקופה"....בגדול אם עשית בזמן האחרון/חודשים אחרונים בדיקה והרופא החליט שהוא לא נותן אז הוא כבר לא יתן
אבל אם עברה לפחות שנה או קרוב לזה, פשוט תרשום לו תסמינים של חוסר טסט - חוסר חשק מיני, עייפות, לא עומד הבילבל, לא מצליח להכניס להריון את בת זוגתך שתחיה וכו'
ואם זה לא עוזר אז תבוא קופה
הרופא הקודם יצא לפנסיה לצערי...היה משחרר הכולתקבע תור לרופאים אחרים ותבקש גם מהם
במקביל תוציא תור לאנדו, אורולוג, הם יוציאו בקלות
איפה הרופא הקודם מקבל עכשיו, תלך לשם
מכבי האלה זבל להוציא מהם משהו זה סיוט כולה בדיקת דםתפנה למרפאה שלך ותבקש להחליף רופא משפחה אחר. בגדול זה לא אמור להיות ככ איכפת להם. אין להם בהם מחסה של בדיקות שהם יכולים לתת לחודש.
יש בכל סניף מנהלת מקומיתעולה כסף לקופה
אנסה אבל הסניף שלנו קשה רצח פעם הייתי צריך מהם התחייבות לניתוח עשו לי את המוות...אבל רעיון טוב אולי דרך מנהלת אשיגיש בכל סניף מנהלת מקומית
אתה נכנס אליה למשרד אומר לה שאתה חייב בדיקות דם והרופא שלך עושה בעיות אז או שתגיד לו לאשר או שתגיד לה לאיזה רופא ללכת כי חבל על הטרטור אתה נחוש ובמילא תוציא, מנסיון זה עוזר לזרז דברים