הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לשחרר בדיקות דם

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, עד עכשיו היה לי רופא משפחה חביב שהיה נותן לי בדיקות דם שהייתי צריך לסייקלים, עכשיו החליפו רופא שלא משחרר לי בדיקות דם בכלל ואני חייב, יש לכם איזה שיטה שאוכל להוציא בדיקות? דר' מני לא משחרר לי בדיקה

בגדול אם עשית בזמן האחרון/חודשים אחרונים בדיקה והרופא החליט שהוא לא נותן אז הוא כבר לא יתן
אבל אם עברה לפחות שנה או קרוב לזה, פשוט תרשום לו תסמינים של חוסר טסט - חוסר חשק מיני, עייפות, לא עומד הבילבל, לא מצליח להכניס להריון את בת זוגתך שתחיה וכו'
ואם זה לא עוזר אז תעבור קופה

נערך לאחרונה:
תקבע תור לרופאים אחרים ותבקש גם מהם
במקביל תוציא תור לאנדו, אורולוג, הם יוציאו בקלות
איפה הרופא הקודם מקבל עכשיו, תלך לשם

• פותח/ת השרשור
בגדול אם עשית בזמן האחרון/חודשים אחרונים בדיקה והרופא החליט שהוא לא נותן אז הוא כבר לא יתן
אבל אם עברה לפחות שנה או קרוב לזה, פשוט תרשום לו תסמינים של חוסר טסט - חוסר חשק מיני, עייפות, לא עומד הבילבל, לא מצליח להכניס להריון את בת זוגתך שתחיה וכו'
ואם זה לא עוזר אז תבוא קופה
עבר שנה וחצי ..החליפו לי רופא כי הקודם יצא לפנסיה והוא היה גברי איתי..נתקעתי עם הטמבל שאומר לי להנפיק לו מסמך חתום מהמאמן שלי למה אני צריך בדיקות דם כאלו ומה ההסמכה שלו שהוא אמר לי לעשות בדיקות דם ושלא מאשרים ככה סתם בדיקות והוא לא מתכוון לתת לי כי זה "עולה כסף לקופה"....
תקבע תור לרופאים אחרים ותבקש גם מהם
במקביל תוציא תור לאנדו, אורולוג, הם יוציאו בקלות
איפה הרופא הקודם מקבל עכשיו, תלך לשם
הרופא הקודם יצא לפנסיה לצערי...היה משחרר הכול

תפנה למרפאה שלך ותבקש להחליף רופא משפחה אחר. בגדול זה לא אמור להיות ככ איכפת להם. אין להם בהם מחסה של בדיקות שהם יכולים לתת לחודש.

• פותח/ת השרשור
תפנה למרפאה שלך ותבקש להחליף רופא משפחה אחר. בגדול זה לא אמור להיות ככ איכפת להם. אין להם בהם מחסה של בדיקות שהם יכולים לתת לחודש.
מכבי האלה זבל להוציא מהם משהו זה סיוט כולה בדיקת דם

עולה כסף לקופה
יש בכל סניף מנהלת מקומית
אתה נכנס אליה למשרד אומר לה שאתה חייב בדיקות דם והרופא שלך עושה בעיות אז או שתגיד לו לאשר או שתגיד לה לאיזה רופא ללכת כי חבל על הטרטור אתה נחוש ובמילא תוציא, מנסיון זה עוזר לזרז דברים

• פותח/ת השרשור
יש בכל סניף מנהלת מקומית
אתה נכנס אליה למשרד אומר לה שאתה חייב בדיקות דם והרופא שלך עושה בעיות אז או שתגיד לו לאשר או שתגיד לה לאיזה רופא ללכת כי חבל על הטרטור אתה נחוש ובמילא תוציא, מנסיון זה עוזר לזרז דברים
אנסה אבל הסניף שלנו קשה רצח פעם הייתי צריך מהם התחייבות לניתוח עשו לי את המוות...אבל רעיון טוב אולי דרך מנהלת אשיג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית