עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסה"כ הטרילו אותך. אין סיבה להיות כזה רציני.
בבדיקת דם רגילה בודקים רמות טסט...
זה ברורממש לא... אין סיבה שרופא יבדוק רמות טסט בלי סימפטומים מסויימים או בקשה ספציפית של המטופל.
אם חקרת אז כמעט בכל פורום רציני בינלאומי (וגם כאן) אז מדברים על חשיבות בדיקות דם ובפרט על בדיקת דם של טסט' אז תרשה לי לגחח לאור ה"מחקר" שעשית.חקרתי חקרתי , סה"כ לגבי הבדיקת דם רציתי להבין מה אני צריך להסתכל בתוצאות בדיקה ואיזה לעשות כמו רבים שעשו כבר והיה קל לענות על השאלה הזאת בתגובה הראשונה ולא לשאול 1002 שאלות אחרות כדי לא לתת לי תשובה
אז תודה רבה הסתדרתי לבד
מצאתי תשובות במקומות אחרים שידעו לענות לי תוך 2 שניות
אז כנראה שרוב האנשים פה לא מבינים והפורום הזה קיים מתוך שעמום של אנשים שכנראה לא הצליחו כל כך בפיתוח גוף ומתנשאים על אנשים מתחילים במקום לעזור להם
אפרופו בדיקות דם..אם חקרת אז כמעט בכל פורום רציני בינלואמי (וגם כאן) אז מדברים על חשיבות בדיקות דם ובפרט על טסט' אז תרשה לי לגחח לאור ה"מחקר" שעשית.
אנחנו בקטע של לעזור לאנשים שכבר עשו את המחקר המינימלי ולא שואלים איך עושים בדיקת טסט'... במיוחד כשאתה עשית כבר סייקל אחד.
עשיתי בדיקות אחרי הpct, ראיתי מדדים תקינים, טסט' מן הסתם טיפונת יותר נמוך ממה שהיה לי לפני הסייקל אבל הכל היה במקום. עכשיו בסייקל שני עם 350 טסט'. בהתחלה עשיתי זריקה אחת של 250 מג טסט כל 5 ימים אבל ראיתי שהתחיל לצוץ פצעון כאן ושם לכן עברתי ל175 כל 3.5 ימים ואז זה נעצר.אפרופו בדיקות דם..
עשית בדיקות בסייקל הראשון? אישית לא עשיתי אבל אני מתכנן בסייקל הבא(עוד חודשיים בערך)
וממה שראיתי כאן מפחד שהרופא לא ייתן לי ויהיה בלגן חחח
יודע מה צריך לכתוב לרופא בישביל הבדיקות אבל אני במכבי אז לא יודע אם לא יהיה בלגן..
אתה במכבי או כללית ?עשיתי בדיקות אחרי הpct, ראיתי מדדים תקינים, טסט' מן הסתם טיפונת יותר נמוך ממה שהיה לי לפני הסייקל אבל הכל היה במקום. עכשיו בסייקל שני עם 350 טסט'. בהתחלה עשיתי זריקה אחת של 250 מג טסט כל 5 ימים אבל ראיתי שהתחיל לצוץ פצעון כאן ושם לכן עברתי ל175 כל 3.5 ימים ואז זה נעצר.
בנוסף תיבלתי ב30 מג טורינבול וכל מה שיש לי להגיד זה וואוווו. זה ככ מספיק, אומנם לקח זמן עד שכל הסייקל הורגש אבל כאילו וואו... הכוח עלה, הורידים. ככ שמח שלא לקחתי מינון גבוה יותר של טורינבול.
בנוסף קיוותי שקצת יירד לי התאבון בעקבות לקיחת אוראלי אבל התאבון שלי רק גודל עם הזמן... 😅
לכו ללאומיתאתה במכבי או כללית ?
עשו לך בעיות שביקשת ?
אני בכללית אבל זה לא באמת משנה כי בכל קופה יש רופאים יותר קפדניים וכאלו ששמים יותר זין.אתה במכבי או כללית ?
עשו לך בעיות שביקשת ?