הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בשיפור תוכנית

• פותח/ת השרשור Add72
  • פורסם בתאריך

Add72

משתמש מתחיל
26
4
נק' מוניטין:
4
26
4
היי, אני מתאמן AB 4 פעמים בשבוע,אני מרגיש שאני מעמיס יותר מדי אשמח אם תעזרו.. אני עושה חזה,כתפיים ויד אחורית-A רגליים גב ויד קדמית-B לכל שריר אני עושה 3 תרגילים 4 סטים 12 חזרות
ברגליים אני עושה סקוואטס,לג פרס,Leg extensions,hamstring curls. לתאומים עוד 2 תרגילים.. הכל 4 סטים 12 חזרות. האימונים יוצאים לי יותר מדי ארוכים ומתישים.. מה אומרים כמה סטים שבועיים בערך לעשות לשריר גדול ולשריר קטן?

כמה סטים שבועיים בערך לעשות לשריר גדול ולשריר קטן?
אני מניח שהמטרה זה פיתוח גוף, אם ככה תתחיל ב10-20 סטים שבועיים לכל שריר, תתחיל יותר מהרף התחתון ועם הזמן תוסיף לאט לאט.
כמובן שתעקוב אחרי האימונים עם לוג מסודר ומעקב אחרי התוצאות, אחרי תקופה מסויימת כבר תוכל להשוות את האימונים מהלוג ובהתקדמות בתוצאות ולראות מה עבד לך יותר ומה פחות.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שהמטרה זה פיתוח גוף, אם ככה תתחיל ב10-20 סטים שבועיים לכל שריר, תתחיל יותר מהרף התחתון ועם הזמן תוסיף לאט לאט.
כמובן שתעקוב אחרי האימונים עם לוג מסודר ומעקב אחרי התוצאות, אחרי תקופה מסויימת כבר תוכל להשוות את האימונים מהלוג ובהתקדמות בתוצאות ולראות מה עבד לך יותר ומה פחות.
מה שאני עושה עכשיו זה יותר מדי?

מה שאני עושה עכשיו זה יותר מדי?

לכל שריר אני עושה 3 תרגילים 4 סטים
שזה אומר 24 סטים שבועיים. לא הרבה מעל ההמלצות, אבל קצת יותר.
תנסה לרדת לאיזור ה12-16 כזה בתור התחלה, ועם הזמן להעלות כשצריך. אתה יכול גם להתקדם עם 24, זה לא מלא בקטע מטורף, קצת יותר ממה שכדאי.

• פותח/ת השרשור
שזה אומר 24 סטים שבועיים. לא הרבה מעל ההמלצות, אבל קצת יותר.
תנסה לרדת לאיזור ה12-16 כזה בתור התחלה, ועם הזמן להעלות כשצריך. אתה יכול גם להתקדם עם 24, זה לא מלא בקטע מטורף, קצת יותר ממה שכדאי.
סבבה. תודה רבה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית