הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם סייקל אנאבר

דובי1212

משתמש מתחיל
9
4
נק' מוניטין:
7
9
4
אהלן חבר'ה,

נמצא בסייקל אנאבר סולו - 50 מג , שבוע רביעי - סייקל ראשון שלי (סך הכל מרוצה מהתוצאות עד כה).
ביצעתי בדיקות דם של אמצע סייקל רציתי לשמוע את דעתכם על הבדיקה.

פרטים יבשים:
בן 34
במהלך מסה
גובה 1.82
משקל 83
15% שומן

תופעות לוואי:
מעט נשירת שיער
אקנה קל

** לגבי רמות הטסטסטורון היו תקינות לפני הנטילה יש לי בדיקות נוספות מלפני פחות משנה.

קבצים מצורפים

• בדיקות דם.PNG
    בדיקות דם.PNG
    KB 15.4 · צפיות: 138
נערך לאחרונה:
לא קשור לפוסט אבל באיזה קופה אתה? אני גם באמצע סייקל מתחנן לקופה המחורבנת שלי להוציא לי בדיקות ולא משחררים

• פותח/ת השרשור

מקריאה מרובה אני מבין פה שרוב האנשים לא תומכים באנאבר סולו והייתה עדיפות לטסט התחלתי.
אין לי פחד ממחטים או משהו כזה, עיקר החשש שלי היה מתופעות לוואי חזקות יותר מהאנאבר ולכן רציתי לראות את ההשפעה שלו עלי
טרם אני מתחיל סייקל של טסט. סך הכל נכון לאמצע הדרך יש שינוי לא רע.

איזה מינון הסייקל? ואיזה חברה החומר?

מינון 50 מג
חברת NANO (העליתי תמונה)
אם זה חשוב נכון לעכשיו הכל עובד אצלי כרגיל ואפילו חשק מוגבר.

קבצים מצורפים

• נאנו.PNG
    נאנו.PNG
    KB 40.2 · צפיות: 117
  • פותח/ת השרשור
חברה לא מוכרת..
רוב הסיכוי שקיבלת דיבול או וינסטרול בunderdose

ומי המליץ לך לקחת אוראלי בלי בסיס (טסט)?

אוקיי.
ראית את הנתונים שלי מבחינת הבדיקות דם - מה לדעתך לעשות עכשיו? אני כבר באמצע הסייקל 😃

שני אנשים שהתייעצתי איתם מתחום הפיתוח גוף (מאמנים ידועים) לא הייתה לי סיבה לא לסמוך עליהם.
אני לומד מכולם .. אשמח לשמוע את דעתך אם היית במקומי עם הידע שלך איך היית מתנהל מהנקודה הזאת.

בגלל זה העליתי את הבדיקות דם אחי
מנסה להבין איתכם אם זה נורמלי ביחס לסייקל שאני עושה ואם זה לא נורמלי אז מה אתם מציעים לעשות?

לא, ממש לא נורמלי
בשום קונסטלציה הרמת טוסטרון שלך לא אמורה להיות מתחת לנורמה, אז מה השגת בזה? ההיפך
בגלל זה לא לוקחים אנאבר סולו או כל דבר אוראלי אחר.

מקווה בשבילך שתתאושש מהר ותלמד להבא.

ובכלל, ממליץ לכם איכשהו לפתח יכולת להבדיל מי רוצה בטובתכם ומי שרלטן מנייאק שרק רוצה כסף בכיס שלו.

לא, ממש לא נורמלי
בשום קונסטלציה הרמת טוסטרון שלך לא אמורה להיות מתחת לנורמה, אז מה השגת בזה? ההיפך
בגלל זה לא לוקחים אנאבר סולו או כל דבר אוראלי אחר.

מקווה בשבילך שתתאושש מהר ותלמד להבא.

ובכלל, ממליץ לכם איכשהו לפתח יכולת להבדיל מי רוצה בטובתכם ומי שרלטן מנייאק שרק רוצה כסף בכיס שלו.
אני היה לי דילר סיוט היה מנסה לדחוף לי דברים בלי קשר לסייקל שלי איזה פעם אחת בחדכ בא אליי אומר לי בוא תנסה gh נעשה לך מחיר , gh אנדרגראונד שגם ככה אין בו כלום חחח בלי קשר לסייקל שלי בלי קשר לכלום היה רואה אותי בחדכ מנסה לדחוף לי סחורה...עזבתי אותו מזמן איזה סיוט אנשים כאלה עכשיו אני עם דילר שפשוט לא שואל שאלות מה שאני אומר לו א ב ג הוא משיג ואני קונה בלי לבלבל לי במוח

אני היה לי דילר סיוט היה מנסה לדחוף לי דברים בלי קשר לסייקל שלי איזה פעם אחת בחדכ בא אליי אומר לי בוא תנסה gh נעשה לך מחיר , gh אנדרגראונד שגם ככה אין בו כלום חחח בלי קשר לסייקל שלי בלי קשר לכלום היה רואה אותי בחדכ מנסה לדחוף לי סחורה...עזבתי אותו מזמן איזה סיוט אנשים כאלה עכשיו אני עם דילר שפשוט לא שואל שאלות מה שאני אומר לו א ב ג הוא משיג ואני קונה בלי לבלבל לי במוח

גם הדילר שלי ככה.. יש לי דילר בובי!
😍

אנשים כאלה בסוף לומדים אותם והם לא מחזיקים הרבה זמן.
אני מוכר דברים קצת יותר יקרים מסייקל ותמיד שמתי לעצמי חוק להיות ישר ואמיתי, גם אם זה יעלה לי בכיס.

אבל מה? לאורך זמן מכירים אותך ויודעים שאתה אמין ואז בסוף חוזרים אליך ומפנים אליך אנשים.

אבל בלי קשר, בעולם של היום, אסור ללכת שבי אחרי אף אחד, תתייעצו, תחקרו, תשאלו, תקראו

אני במקומך הייתי מפסיק לפני שהlh וfsh יירדו מתחת לגבול התחתון ואז תצטרך pct.

חוץ מזה, הטסט' שלך די קרוב ל0. לא יודע איך אתה מתנהל ככה ביומיום.

מה היו הרמות e2 שלך לפני שנה ? האנאבר אמור להוריד את הe2 שלך למטה.
אם הרמות נשארו זהות או עלו ביחס לשנה שעברה אז כאן זו נורה אדומה וזה לא אנאבר (או וויני).

לפותח הפוסט, אם זה סייקל ראשון אז רוב האחוזים שתתאושש בזמן הקרוב, אבל לא בהכרח.

מן הסתם תפסיק מיד עם הסייקל ותבצע בדיקות עוד 3-4 שבועות, אם הרמת טוסטרון לא עולה לרמות הנורמה אז תתחיל PCT קלאסי

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם על התשובות והייעוץ, אני מעריך את זה מאוד.
שומע בעצתכם ומפסיק את הסייקל.

משהו כללי לגבי דילרים - בסוף, אני קיבלתי ייעוץ ממקור שהיה צריך להיות אמין (מסתבר שלא) ומאמין שכל אחד היה
נופל גם במקומי. סך הכל אני לא ילד מתלהב, בן 34 ומנסה לעשות הכל במתינות ובזהירות הנדרשת ולא סתם ניגשתי לבדיקות דם.

אם יש לכם המלצות מאין אפשר לקבל ייעוץ אמיתי ואיכותי אשמח לשמוע כאן או בפרטי.

משהו כללי לגבי דילרים - בסוף, אני קיבלתי ייעוץ ממקור שהיה צריך להיות אמין (מסתבר שלא) ומאמין שכל אחד היה
נופל גם במקומי. סך הכל אני לא ילד מתלהב, בן 34 ומנסה לעשות הכל במתינות ובזהירות הנדרשת ולא סתם ניגשתי לבדיקות דם.

זה בסדר, כולנו נולדנו בורים ועשינו טעויות שלמדנו מהן.

להבא אתה יכול להתייעץ פה, כי פה אין אינטרס לאף אחד, והעצה שתקבל היא אובייקטיבית.

אפשר להתחיל מהנעוצים כאן. לפני שרצים למישהו "מומחה" כדאי להבין את החומרים ומה לוקחים. יש את reddit שיש לו אחלה wiki לאופן של נטילה של סטרואידים.

רק הערה לגבי הנעוצים שתקרא, הם עדיין לא תורה מסיני. אני למשל לא דוגל במינונים גבוהים וגם לא לוקח hcg או את הגרסא הסינטטית שלו. יש כאלה שיותר בגישה שמרנית וכאלו פחות, אבל שזו תהיי הבעיה שלנו.

בהצלחה ואתה מוזמן לפנות תמיד. עשית החלטה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית