ערכי כבד גבוהים

Ahron90

משתמש מתחיל
19
7
נק' מוניטין:
7
19
7
אשמח להתייעצות חברים , סייקל שלישי שלי , כרגע ארבעה חודשים , התחיל עם טסט 500 סולו , בחודש וחצי האחרונים נוספו טרן ומסטרון , כולם אסטרים ארוכים.
במהלך הסייקל נילקח טי 3 וקלן,
לא עשיתי hgc במהלך הסייקל.
הרגשתי לא טוב בכלל באחד הימים ,
הלכתי לטרם ומשם לבית חולים , שם מתברר שערכי הכבד בשמיים !! מצרף תמונות של בדיקות דם.
הייתי מאושפז 5 ימים , כרגע בבית עם הרגשה כללית רעה רעה. תוצאות הבדיקות שוללות דלקות בכבד מסוג היפטטיס b+c. מה אוכל לעשות כדי לשפר את ההחלמה !? ובכללי דעתכם על הסיפור.
3D8A89C7-032F-4CA4-92A6-6383DFD54E8B.jpeg

ממש תודה חברים על כל המידע והאינפורמציה , אעשה כך , אין כמוכם.
אעדכן בהמשך מה קורה.
הייתי מחכה עם תוספי תזונה. די מיותר כרגע, תחסוך את הכסף.

Pct אתה מתחיל עוד שלושה שבועות, אתה אמור להיות די הרבה זמן אחרי מה שאתה מרגיש עכשיו.

תעשה בדיקות דם לכבד עוד חודש ותראה מה מצבו לפני שקופצים על תוספים.

הייתי מחכה עם תוספי תזונה. די מיותר כרגע, תחסוך את הכסף.

Pct אתה מתחיל עוד שלושה שבועות, אתה אמור להיות די הרבה זמן אחרי מה שאתה מרגיש עכשיו.

תעשה בדיקות דם לכבד עוד חודש ותראה מה מצבו לפני שקופצים על תוספים.
אין שום דבר רע בלתת לכבד בוסט במיוחד אחרי שטרן אנס אותו.

לגבי פיסיטי זה כבר בחירה שלו, יקח לערכים יותר משלוש שבועות לחזור לנורמה אני לא הייתי קופץ על נולבה או כלומיד עד שהכל מאוזן.

הוספת טרן, אחרי שאתה כבר בסייקל שלוש חודש, ועוד במינון של 400 והוספת מאסטרון.

מאסט עוד ניחא אבל מה טרן ? אתה מתחרה ? יש לך בוק צילומים לקלווין קליין ? מה ציפית שהגוף שלך יקבל רעל בכיף ?

טרן זה רעל לכל דבר, לכבד, לכליות, למוח.
תוריד את הטרן, יקח לו קצת זמן לצאת ולערכים יקח חודש בערך לחזור לנורמה.

אם יש לך מאיפה להזמין תקפיץ קצת טודקה ונאק, תאפס את הגוף.

מאסט וטסט סבבה אתה יכול להמשיך איתם תוך כדי הטרן זה מה שמרעיל אותך.
לא מבין למה אנשים שאינם מתחרים נוגעים בדבר הזה? מכיר בחור בן 24 שנגע בטרן ונהיה עקר!!!
טירוף לגעת בזה

לא מבין למה אנשים שאינם מתחרים נוגעים בדבר הזה? מכיר בחור בן 24 שנגע בטרן ונהיה עקר!!!
טירוף לגעת בזה
אנשים מסנוורים מהתוצאות, אפשר להשיג 90% מהתוצאות של טרן עם חומרים אחרים ותזונה יותר נוקשה, טרן פשוט נותן לך את הפריווילגיה לזייף בתזונה ואימונים ולקבל שייפ.

טירוף לגעת בזה
מסכים, רק שהמקרה של הבחור בן 24 זה מקרה סופר חריג.
אין שום דבר רע בלתת לכבד בוסט במיוחד אחרי שטרן אנס אותו.

לגבי פיסיטי זה כבר בחירה שלו, יקח לערכים יותר משלוש שבועות לחזור לנורמה אני לא הייתי קופץ על נולבה או כלומיד עד שהכל מאוזן.
ככה באופן כללי זה גם עם אוראלים. בדרך כלל לוקח חודש עד שהערכים חוזרים לנורמה (לפחות עם 100 מג אנדרול).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית