הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום,
אז פתחתי על זה כבר כמה נושאים למי שמכיר ומי שלא אני יסכם בזריזות נפצעתי (לא מאימון) מפה לשם אני הייתי עם שבר שלם בירך וכיום עם מסמר פלטינה כ-3 חודשים אחרי הפציעה עצמה וכבר מצליח ללכת (צולע) אבל ברור שלא יכול להתאמן רגליים לדוגמא ולא יותר מדי דברחם אגרסבים שמשלבים את השימוש של הרגל הפצועה…היום אחרי שיחה עם המאמן שלי שמלווה אותי תקופה דברנו על סייקל ראשון 500 טסט אנטט מחולק לשני זריקות ללא חומרים נוספים למשך 12 שבועות ולעשות PCT עכשיו יש לי מספר שאלות והתייעצות איתכם:
1. מודע שזה לא תרופת קסם אבל מה לצפות מזה מבחינת תוצאות?
2. אני כרגע לא חושב על להתחרות כמובן אבל מאוד אוהב את התחום (5 שנים מתאמן) ורוצה לגדול משמעותית, מה דעתכם להכנס לזה בשלב כזה?

אני אשמח לכל פיסת מידע חשובה, הערות, ושינויים שאתם ממליצים וכמובן את דעתכם האישית והמקצועית. (בן 26 לידיעה)

רד מזה.. אין לך מה להכנס לסייקל בזמן פציעה.
תדאג להשתקם.

מה הרעיון לעשות סייקל בלי האפשרות להביא את עצמך למקסימום באימון...
אתה סתם תייצר עומס על הרגל הפצועה!

אפס תועלת.

תפטר את המאמן הוא כנראה עושה עליך קופה(יעני הכסף על החומרים הולך אליו) אם הוא מציא לך לעשות סייקל במצב שלך

סייקל תעשה כשאתה מצב אופטימלי.
אני לא מצליח להבין את המאמן שלך ואת מה שהציע לך לעשות. לעלות על סייקל כשאתה אשכרה לא יכול לאמן בכלל 50% מהגוף שלך אם לא יותר.

מאמן זבל

שבר שלם בירך וכיום עם מסמר פלטינה כ-3 חודשים אחרי הפציעה עצמה וכבר מצליח ללכת (צולע) אבל ברור שלא יכול להתאמן רגליים לדוגמא ולא יותר מדי דברחם אגרסבים שמשלבים את השימוש של הרגל הפצועה
אתה עושה צחוק ?
תגיד למאמן הזה שיילך לעזאזל..

• פותח/ת השרשור
לדעתכם זה חד משמעית חתירה ללעשות כסף על הגב שלי? כי אני כן מתאמן חזק מאוד פשוט לא רגליים כל השאר כן

לדעתכם זה חד משמעית חתירה ללעשות כסף על הגב שלי? כי אני כן מתאמן חזק מאוד פשוט לא רגליים כל השאר כן

היית מוסיף עוד עומס/מסה על מבנה שהיסודות שלו חלשים? ( במקרה הנ''ל אני מדבר על הרגל הפצועה שלך )

לדעתי כן.
פלג הגוף התחתון שלך אחראי לסחוב את כל הגוף. תחשוב שאתה נכנס לסייקל כחצי או יותר מהמשוואה מחוץ לסיפור. בנוסף לך תדע איך הרגליים שלך יקבלן את כל העומס שיגיע מהפלג גוף העליון.

כמו שאמרו, תתרכז בשיקום. מאחל לך רפואה שלמה

• פותח/ת השרשור
היית מוסיף עוד עומס/מסה על מבנה שהיסודות שלו חלשים? ( במקרה הנ''ל אני מדבר על הרגל הפצועה שלך )
לגמרי מסכים פשוט זה יקח עוד זמן עד שאני יוכל ככמת ללכת רגיל ולחזור לעצמי…ואני די ציפיתי לסייקל הזה בגלל זה שקלתי את זה למרות שזה לא המצב האידאלי

מסקרנות יש השפעה של סייקל כמו שציינתי על הפציעה מעבר לכל עניין של המשקל על הרגליים? הכוונה להחלמה מהירה יותר או ההפך החמרה?
אל תעשה כלום עד שתחזור לעצמך
לא משנה סקרנות או לא

בעיקרון עד כמה שידוע לי 'דקה' מומלץ לשיקום פציעות, או פרנדיזון למרות שהוא לא סטרואיד למטרות פיתוח גוף.

לא הייתי עושה סייקל למטרת שיקום.

מסקרנות יש השפעה של סייקל כמו שציינתי על הפציעה מעבר לכל עניין של המשקל על הרגליים? הכוונה להחלמה מהירה יותר או ההפך החמרה?
עדיף לחכות למתי שיש לוגיסטיקה יותר טובה לסייקל
סייקל של רק טסט יכול לפגוע בייצור קולגן שהוא חשוב להחלמה ושות' אלא אם כן אתה מוסיף משהו שיוסיף קולגן כמו שהציעו פה דקה מצד שני השחרור gh שהסייקל גורם יכול לעזור להחלמה
אני מציע להמתין עם הסייקל עד שתהיה במצב פיזי יותר טוב כדי להינות ולקבל ממנו יותר אפקט
סייקל למטרת שיקום
אם כסף זה לא אישו ולא רוצים להתעסק עם הציר
אז bpc157 או tb500
או לחלופין gh ו פפטידים אחרים יכולים מאוד לעזור עם ההחלמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית