הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי קיראטין

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
אני יודע שכל הפורום מפוצץ בזה אבל לא הצלחתי למצוא על מה שאני בא לשאול רציתי רק לשאול מתחיל לקחת קיראטין בבוקר 5 גרם והבנתי שבימי אימון מומלץ וכדאי אחרי האימון עצמו להוסיף עוד 5 גרם בשביל התחזוקה כי באימון עצמו קצת מתבזבז הבנתי אז זה יוצא בימי אימון 10 גרם ביום כלומר בבוקר 5 גרם ואחרי אימון עוד 5 גרם ובימי מנוחה רק 5 גרם אשמח לקבל תשובות והמלצות

5 גרם ביום זה מספיק בהנחה שאתה לא שוקל 150-200 ק"ג, גם בימי מנוחה וגם בימי אימון (אחרי אימון / מסביב לאימון).
אם רק התחלת עם קריאטין אז בערך תוך חודש המאגרים כבר יהיו רוויים.

• פותח/ת השרשור
5 גרם ביום זה מספיק בהנחה שאתה לא שוקל 150-200 ק"ג, גם בימי מנוחה וגם בימי אימון (אחרי אימון / מסביב לאימון).
אם רק התחלת עם קריאטין אז בערך תוך חודש המאגרים כבר יהיו רוויים.
אז פשוט כל יום 5 גרם על הבוקר חשבתי שיש אולי איזהשהיא תועלת להוסיף גם את ה 5 גרם אחרי האימון בגלל שכביכול אתה שמה קצת מתבזבז מהאימון עצמו כ אתה משתמש בזה באימון גם לזה הכוונה הגוף הכוונה

אז פשוט כל יום 5 גרם על הבוקר חשבתי שיש אולי איזהשהיא תועלת להוסיף גם את ה 5 גרם אחרי האימון בגלל שכביכול אתה שמה קצת מתבזבז מהאימון עצמו כ אתה משתמש בזה באימון גם לזה הכוונה הגוף הכוונה
אין.

• פותח/ת השרשור
אז פשוט 5 גרם כל בוקר אמור לעשות את העבודה כמו שאתה אומר
אני פשוט לא זוכר איפה ראיתי ואצל מי לפי מה שאני זוכר אמר שמה שבימי אימון כדאי לקחת גם 5 גרם אחרי האימון בגלל שבאותו יום באימון אתה כביכול משתמש בכמות הנוכחית שלקחתה בבוקר משהו כזה

אני פשוט לא זוכר איפה ראיתי ואצל מי לפי מה שאני זוכר אמר שמה שבימי אימון כדאי לקחת גם 5 גרם אחרי האימון בגלל שבאותו יום באימון אתה כביכול משתמש בכמות הנוכחית שלקחתה בבוקר משהו כזה
זה לא יגרום לי לשנות את התשובה שלי.
3-5 גרם ליום, כל יום.

• פותח/ת השרשור
זה לא יגרום לי לשנות את התשובה שלי.
3-5 גרם ליום, כל יום.
ומבחינת חיטוב אין אם זה שום בעיה הבנתי שזה אפילו טוב אבל מבחינת הצטברות נוזלים או משהו לא יכול להרוס לחיטוב הכוונה שלי נכון ?

ומבחינת חיטוב אין אם זה שום בעיה הבנתי שזה אפילו טוב אבל מבחינת הצטברות נוזלים או משהו לא יכול להרוס לחיטוב הכוונה שלי נכון ?
לא זה לא יהרוס חיטוב, משק הנוזלים בגוף הוא דבר דינאמי ואין מה לייחס לו יותר מידי חשיבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית