הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטארוידים

הפורום זה אחלה ליעוץ. לנשים זה בעיקר פרימו בזריקה או בכדורים חובה שתיהיה חברה אמינה עם שם טוב שלא תקני בטעות חומר עם מסטרון או טסט קצר בפנים.
אנאבר בכדורים או אוסטרין.
ו GH הורמון גדילה בזריקה.
בגדול זהו. כל השאר יכול להוביל לתופעות לוואי.

חשבתי שאתה בקטע? 🙄

של בולדיריות מוגזמות עם מסת שריר כמו שלי? Hell no

אישה לא צריכה להתאמץ יותר מידי בשביל להראות סקסית.
היא צריכה להפסיק להיות שםוטה של דניאל עמית ולשמור על תזונה, קצת קרדיו, אימוני כוח, לעצב את הישבן ופלג גוף עליון שלא יהיה רופף.

בולדיריות מוגזמות עם מסת שריר
כל מתאמן מתחיל אומר אני לא רוצה להתנפח חושב שאם הוא מרים קצת כבד הוא אוטומטי יהפוך לארנולד
אותו דבר אצל נשים
צריל לאכול כמו חזירה ולהתאמן כמו חזירה ולהיות על חומרים תקופה ארוכה כדי להפוך למה שאתה מדבר..
כמובן אצל נשים כבר במינון נמוך יש אפקט חזק
אבל אף אחד לא הופך בטעות לארנולד שורףורצניגר

בין המשפטים הכי חסרי ביסוס שיכלת להגיד.

יפה, הבנת את הפאנץ', היה פה את אפקט ההגזמה אם לא שמת לב, לא באמת חשבתי שיהיה לה פות בצורת בילבל

כל מתאמן מתחיל אומר אני לא רוצה להתנפח חושב שאם הוא מרים קצת כבד הוא אוטומטי יהפוך לארנולד
אותו דבר אצל נשים
צריל לאכול כמו חזירה ולהתאמן כמו חזירה ולהיות על חומרים תקופה ארוכה כדי להפוך למה שאתה מדבר..
כמובן אצל נשים כבר במינון נמוך יש אפקט חזק
אבל אף אחד לא הופך בטעות לארנולד שורףורצניגר

הקצנתי והלכתי על דוגמה של מתאמנות ותיקות שלוקחות טסט+ ..

לא מזמן העלתי פה קטע מהחדשות על עורכת דין בודיבילדרית עם מסת שריר גבוהה מאוד עם קרחות

מה נסגר איתכם

• פותח/ת השרשור
הפורום זה אחלה ליעוץ. לנשים זה בעיקר פרימו בזריקה או בכדורים חובה שתיהיה חברה אמינה עם שם טוב שלא תקני בטעות חומר עם מסטרון או טסט קצר בפנים.
אוסט

מה התופעות של GH לנשים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית