הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת סטארוידים יעוץץ

doronlevi23

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
מתאמו שנה וחצי בן 23 גובה מטר 91 משקל 79 עשיתי קצת בירורים על לקיחת סטארודים אני רוצה לגדול להיות יותר גדול אני מרגיש ונראה רזה עדיין עשיתי בינתיים מחקר על דיאנובול והבנתי שזה חרא של דבר רציתי לדעת האם אתם מכירים משהו יותר טוב ופחות נורא ממנו ומבלי לשלב איתו עוד חומרים
בבקשה בבקשה תחסכו ממני את ה- תאכל טוב תישן טוב תיקח קיראטין תעקוב אחרי המקרוס שלך ועוד...תודה לכל מי שעונה אני יעריך מאוד

Q&A חומרים אנבוליים

חומרים וכאלה.. בסייקל ראשון אין לך שום סיבה בעולם לגעת במליון ואחד חומרים רק טסט ולא לעבור את ה300 ממנו לשבוע ייתן לך אחלה של תוצאות... כל דבר אחר ייתן לך תופעות לוואי יותר מאשר תוצאות

אם אתה עושה ועדיין ממליץ שלא בגלל הסיכונים שבדבר, תעשה ראשון נקי, תחליט אם זה בשבילך, תבין איך הגוף שלך מגיב לטיפול, איך הגוף שלך מתאושש...

ותעבור על אשכולות פה עם חיפוש מילות המפתח "סייקל ראשון", לא לפני שאתה עובר על האשכול בקישור ששלחתי ומקבל מידע בסיסי

לפני שאתה נכנס לעולם הזה, תעבור על האשכול, תבין את הסיכונים, תקבל מידע בסיסי של מה זה טסט ותחזור אלינו עם תובנות..

• פותח/ת השרשור
Q&A חומרים אנבוליים

חומרים וכאלה.. בסייקל ראשון אין לך שום סיבה בעולם לגעת במליון ואחד חומרים רק טסט ולא לעבור את ה300 ממנו לשבוע ייתן לך אחלה של תוצאות... כל דבר אחר ייתן לך תופעות לוואי יותר מאשר תוצאות

אם אתה עושה ועדיין ממליץ שלא בגלל הסיכונים שבדבר, תעשה ראשון נקי, תחליט אם זה בשבילך, תבין איך הגוף שלך מגיב לטיפול, איך הגוף שלך מתאושש...

ותעבור על אשכולות פה עם חיפוש מילות המפתח "סייקל ראשון", לא לפני שאתה עובר על האשכול בקישור ששלחתי ומקבל מידע בסיסי

לפני שאתה נכנס לעולם הזה, תעבור על האשכול, תבין את הסיכונים, תקבל מידע בסיסי של מה זה טסט ותחזור אלינו עם תובנות..

אתה יכול לשולח לי הודעה בפרטי ? אשמח לדבר איתך 3 דקות על הנושא

אתה יכול לשולח לי הודעה בפרטי ? אשמח לדבר איתך 3 דקות על הנושא
תכתוב כאן חופשי, אענה אם אני יכול, יש פה אנשים יותר מלומדים ממני שיכולים לענות לכל שאלה או התייעצות בנושא, ובפרטי זה יגרום בסוף לי לקבל אזהרות על שידול אנשים לחומרים, מקווה שתוכל להבין

• פותח/ת השרשור
תכתוב כאן חופשי, אענה אם אני יכול, יש פה אנשים יותר מלומדים ממני שיכולים לענות לכל שאלה או התייעצות בנושא, ובפרטי זה יגרום בסוף לי לקבל אזהרות על שידול אנשים לחומרים, מקווה שתוכל להבין

אוקיי אז מה זה בעצם טסט ? מה הוא שמו של המלא באנגלית? מהם תופעות הלוואי הידועות ? מה הוא בעצם עושה
לקחת?

אוקיי אז מה זה בעצם טסט ? מה הוא שמו של המלא באנגלית? מהם תופעות הלוואי הידועות ? מה הוא בעצם עושה
לקחת?
לחילופין אתה יכול לקרוא כאן על מה הוא עושה
מידע - המדריך למתחילים, כל מה שרציתם לדעת על מנת לחשוב על שימוש באנאבולים+מידע מועיל ואתרים

מה זה?
טסטוסטרון הוא ההורמון שהופך את הגברים לציידים, משפיע על העוררות המינית, על ההישגיות ועל מצב הרוח. אז למה הגוף מפחית את קצב הייצור שלו אחרי גיל 50?

טסטוסטרון הוא הורמון חשוב מאוד לתפקוד היום-יומי. בעבר הוא היה המפתח להישרדות האדם, שכן רמה תקינה של טסטוסטרון היא זאת שהפכה גברים ללוחמים גדולים. הטסטוסטרון קשור לייצר התחרותיות של הגבר, למוטיבציה להגיע להישגים ולפוריותו, וכידוע הלוחמים המצטיינים הם אלו שזכו בבנות זוג ובהמשכיות הדור, וכך התפתח המין האנושי.

זהו הורמון המין הגברי, אך הוא מיוצר ברמה נמוכה גם בקרב נשים. אצל הגבר ההורמון מיוצר באשכים ואצל האישה בשחלות. הטסטוסטרון אחראי על יצירת הסממנים הגבריים שמבחינים בין ילדים לגברים, כמו: שיער פנים וחזה, קול עבה, מסת שריר גבוהה וייצור תאי זרע. לטסטוסטרון יש גם השפעה התנהגותית: רמות גבוהות שלו מגבירות את האגרסיביות והדומיננטיות ורמות נמוכות גורמות לעייפות, דיכאון ופגיעה בזיכרון. החל מגיל עשר רמות הטסטוסטרון בגוף הגבר עולות בהתמדה. זהו גם הגיל שבו מתחילה ההתבגרות המינית אצל נערים.
שאתה לוקח טסטסטרון בצורה חיצונית, הגוף שלך מזהה שיש לו ממנו כבר והוא מפסיק לייצר אותו בעצמו, לולא הבעיה הזאת, זה היה כדור קסמים ללא תופעות לוואי
שמפסיקים לקחת אותו אז אחרי כמה זמן אין לגוף טסטסטרון בכלל כי הוא הפסיק לייצר בעצמו והוא לא מקבל ממקור חיצוני, וצריך לעזור לגוף לחזור לייצר טסטסטרון מביצים בחזרה, בגלל זה אשכים מתכווצים במהלך סייקל...
אם לא עוזרים אז בחלק מהמקרים הגוף חוזר לייצר בעצמו ובחלק מהמקרים אתה מסתכן בלהיות עקר, בדיכאון ועוד בעיות כתוצאה ממחסור בטטסטרון
עכשין, אם יש לך רמות סבירות שלו בדם, אתה אוכל מספיק כדי לעלות במשקל, ומתקדם, איך לך סיבה לחשוב על שימוש בו..

אם אתה לא עולה במשקל ונשאר רזה ורוצה לגדול אז פשוט תאכל יותר.. סטרואידים פותחים את התיאבון אבל אתה עדיין תצטרך לאכול יותר אם תרצה לגדול מהם..

• פותח/ת השרשור
לחילופין אתה יכול לקרוא כאן על מה הוא עושה
מידע - המדריך למתחילים, כל מה שרציתם לדעת על מנת לחשוב על שימוש באנאבולים+מידע מועיל ואתרים

מה זה?
טסטוסטרון הוא ההורמון שהופך את הגברים לציידים, משפיע על העוררות המינית, על ההישגיות ועל מצב הרוח. אז למה הגוף מפחית את קצב הייצור שלו אחרי גיל 50?

טסטוסטרון הוא הורמון חשוב מאוד לתפקוד היום-יומי. בעבר הוא היה המפתח להישרדות האדם, שכן רמה תקינה של טסטוסטרון היא זאת שהפכה גברים ללוחמים גדולים. הטסטוסטרון קשור לייצר התחרותיות של הגבר, למוטיבציה להגיע להישגים ולפוריותו, וכידוע הלוחמים המצטיינים הם אלו שזכו בבנות זוג ובהמשכיות הדור, וכך התפתח המין האנושי.

זהו הורמון המין הגברי, אך הוא מיוצר ברמה נמוכה גם בקרב נשים. אצל הגבר ההורמון מיוצר באשכים ואצל האישה בשחלות. הטסטוסטרון אחראי על יצירת הסממנים הגבריים שמבחינים בין ילדים לגברים, כמו: שיער פנים וחזה, קול עבה, מסת שריר גבוהה וייצור תאי זרע. לטסטוסטרון יש גם השפעה התנהגותית: רמות גבוהות שלו מגבירות את האגרסיביות והדומיננטיות ורמות נמוכות גורמות לעייפות, דיכאון ופגיעה בזיכרון. החל מגיל עשר רמות הטסטוסטרון בגוף הגבר עולות בהתמדה. זהו גם הגיל שבו מתחילה ההתבגרות המינית אצל נערים.
שאתה לוקח טסטסטרון בצורה חיצונית, הגוף שלך מזהה שיש לו ממנו כבר והוא מפסיק לייצר אותו בעצמו, לולא הבעיה הזאת, זה היה כדור קסמים ללא תופעות לוואי
שמפסיקים לקחת אותו אז אחרי כמה זמן אין לגוף טסטסטרון בכלל כי הוא הפסיק לייצר בעצמו והוא לא מקבל ממקור חיצוני, וצריך לעזור לגוף לחזור לייצר טסטסטרון מביצים בחזרה, בגלל זה אשכים מתכווצים במהלך סייקל...
אם לא עוזרים אז בחלק מהמקרים הגוף חוזר לייצר בעצמו ובחלק מהמקרים אתה מסתכן בלהיות עקר, בדיכאון ועוד בעיות כתוצאה ממחסור בטטסטרון

תודה על המאמר הבנתי שמדובר ב TESTOSTERONE ENANTHATE הבעיה היחידה שלי זה הלקיחה אני יכול רק בכדורים דרך הפה ורשום שם שזה פגיעה רצינית בכבד האם זהו הטסט שדיברת עליו או לא

תודה על המאמר הבנתי שמדובר ב TESTOSTERONE ENANTHATE הבעיה היחידה שלי זה הלקיחה אני יכול רק בכדורים דרך הפה ורשום שם שזה פגיעה רצינית בכבד האם זהו הטסט שדיברת עליו או לא
כל דבר שהוא נכנס לגוף דרך הפה=אוראלי עובר דרך הכבד ויכול להותיר חותם ופגיעה בו

לכן משתמשים בזריקות כדי לא להתעסק עם הכבד
רוצה דרך הפה אתה מסכן את הכבד שלך..
יש לך סארמים אבל לקחת אותם לבד בלי בסיס של טסט ברקע זה מתכון לאסון..

יש לך טסטסטרון בג'ל אבל זה עסק מאוד מאוד יקר אם רוצים לקבל תועלת ממנו, אם זריקות זה לא בשבילך אז חומרים זה לא בשבילך.
TESTOSTERONE זה החומר
Entath זה האסתר, מצרפים לחומר שרשרות שונות של פחמנים וזה משפיע על משך זמן השחרור של החומר בדם, ככל שהשחרור ארוך יותר ככה אפשר להסתדר עם פחות תדירות זריקות, וככל שהשחרור קצר יותר צריך תדירות יותר גבוהה של זריקות
ובהתאם בחומר קצר משתמשים בפחות מינון ובחומר ארוך משתמשים ביותר מינון בהתאם

יש יתרונות לכאן ולכאן אבל בסופו של דבר אתה מכניס את אותו חומר TESTOSTERONE לגוף, בין אם בחרת באסתר כזה או אחר
תכלס אם מדובר בטסט אנטט, 2 זריקות בשבוע זה מה שנדרש ממך
אפשר גם זריקה בשבוע אבל זה יגרום לup/down יותר מדי במקום רמה יציבה

• פותח/ת השרשור
כל דבר שהוא נכנס לגוף דרך הפה=אוראלי עובר דרך הכבד ויכול להותיר חותם ופגיעה בו

לכן משתמשים בזריקות כדי לא להתעסק עם הכבד
רוצה דרך הפה אתה מסכן את הכבד שלך..
יש לך סארמים אבל לקחת אותם לבד בלי בסיס של טסט ברקע זה מתכון לאסון..

יש לך טסטסטרון בג'ל אבל זה עסק מאוד מאוד יקר אם רוצים לקבל תועלת ממנו, אם זריקות זה לא בשבילך אז חומרים זה לא בשבילך.
TESTOSTERONE זה החומר
Entath זה האסתר, מצרפים לחומר שרשרות שונות של פחמנים וזה משפיע על משך זמן השחרור של החומר בדם, ככל שהשחרור ארוך יותר ככה אפשר להסתדר עם פחות תדירות זריקות, וככל שהשחרור קצר יותר צריך תדירות יותר גבוהה של זריקות
ובהתאם בחומר קצר משתמשים בפחות מינון ובחומר ארוך משתמשים ביותר מינון בהתאם

יש יתרונות לכאן ולכאן אבל בסופו של דבר אתה מכניס את אותו חומר TESTOSTERONE לגוף, בין אם בחרת באסתר כזה או אחר
תכלס אם מדובר בטסט אנטט, 2 זריקות בשבוע זה מה שנדרש ממך
אפשר גם זריקה בשבוע אבל זה יגרום לup/down יותר מדי במקום רמה יציבה[/QUO

יש לו פוביה ממחטים מגיל צעיר בתקופת הצבא שהיה לי כמה זריקות היה לי הרבה התעלפויות

י"ש לו פוביה ממחטים מגיל צעיר בתקופת הצבא שהיה לי כמה זריקות היה לי הרבה התעלפויות"

תתגבר על הפוביה או שחומרים זה לא בשבילך, חד וחלק.

גם לי קורה שיש ירידת לחץ דם בזריקות כי אני נבהל קצת שיש מחט בתוך הגוף וכל זה אבל מתרגלים לכל דבר, כמו שהתרגלת בצבא לזחול בתוך הבוץ.. זה לא כזה סיפור, אחרי פעם פעמיים.. שים לידך כוס מים, קח נשימות עמוקות, תתרכז בנשימות והכל בסדר

נערך לאחרונה:
עצה שלי, שב תקרא תלמד תחזור עוד כמה חודשים שאתה יודע דבר או שניים על סייקלים. או שתצמד למישהו שמבין בזה ותצבור ידע.
אל תתחיל לקחת רק כדורים שבטח איזה מאמן ימכור לך בחדר כןשר כי מהר מאוד ילך לך הכבד והזין והביצים ותשאר בלי שריר ובלי איבר מין.
יחסית לגובה שלך יש לך המון לעלות, אתה רזה בטירוף.
אף אחד בפורום לא ימליץ לך לקחת חומרים כאשר אתה חסר ידע לחלוטין וסיכוי סביר מאוד שתפגע בעצמך.

בכל מקרה סייקל ראשון מומלץ זה טסט בלבד
יש לך המון מידע פה בפורום על כל סוגי הסטרואידים שב תקרא

תחזור עוד שלוש שנים אתה רחוק מהפוטנציאל הגנטי שלך... לקח לי 8 שנים של אימונים עד שהחלטתי שהגיע הזמן... אתה ממש לא שם.
כל ילד עכשיו שנכנס לחדר כושר מקבל מחט טסט דיבול טרן... זו האמת תמשיך להתאמן טבעי אתה לא מוכן לזה.

מתאמו שנה וחצי בן 23 גובה מטר 91 משקל 79 עשיתי קצת בירורים על לקיחת סטארודים אני רוצה לגדול להיות יותר גדול אני מרגיש ונראה רזה עדיין עשיתי בינתיים מחקר על דיאנובול והבנתי שזה חרא של דבר רציתי לדעת האם אתם מכירים משהו יותר טוב ופחות נורא ממנו ומבלי לשלב איתו עוד חומרים
בבקשה בבקשה תחסכו ממני את ה- תאכל טוב תישן טוב תיקח קיראטין תעקוב אחרי המקרוס שלך ועוד...תודה לכל מי שעונה אני יעריך מאוד
תעשה סייקל ראשון טסט אנטט וזהו אחי
חומרים יותר טוב מטבעי צודק טבעי זה חרא

רוצה לשמוע משהו גם אם תקח חומרים לא תגדל
אם אתה עדיין רזה סימן שיש לך בעייה בתזונה שינה אימונים
חומרים אנאבוליים לא יעזרו לך בכלום רק יזיינו לך את הצורה
תבדוק איך אתה בתזונה שינה ואימונים ותראה מה אתה עושה לא נכון ותעזר בתחום אגב גם בסייקל
מתאמנים חזק יותר ואוכלים יותר תגיע לפונטציאל שלך קודם ותלמד את התחום טוב
ואז תשקול חומרים

אם אתה 12 קילו מתחת לגובה שלך יש המון המון עבודה לפני המחט חח
אל תדאג פוזה בארץ זה כסף לא קוביות ואם זה לא זה אז אתה משקר לעצמך או סתם מזוכיסט

יש "חוקים" שבהם מומלץ לעמוד לפני זריקה בטוסיק
1) משקל שווה לגובה- אם אתה מטר שמונים, תוכל לחשוב לגעת כשהמשקל שלך יהיה מינימום שמונים
2)גיל-בגרות הורמונלית- גיל 21/22
3)אחוז שומן-בעיניי באזור ה 15/16
4)וותק אימונים-לפחות 3 שנים

5) pct, ai בהישג יד עוד לפני שנתת את הזריקה הראשונה
6) תוכנית פעולה מסודרת של מתי תהיה ההזרקה הראשונה, מתי תהיה האחרונה, מתי תצא לpct ואיך הוא ייראה
7) אם יש פציעות, להתייחס אליהם!, ולא להגיד אני עם חומרים אני אסתדר.. אחרת תגמור כמו רוני קולמן עם 7 ניתוחים בגב
8) בדיקות דם לפני, אחרי, ולפחות 1 תוך כדי

3) 12-13% , אם אתה 15-16 זה אומר משהו על האימונים והתזונה שלך ..
אם לא תצליח להגיע לפתח הסייקל מ15% ל12% .. אז עזוב את המזרק בצד .

3) 12-13% , אם אתה 15-16 זה אומר משהו על האימונים והתזונה שלך ..
אם לא תצליח להגיע לפתח הסייקל מ15% ל12% .. אז עזוב את המזרק בצד .
דיברתי על חיטוב, להיכנס לחיטוב על 15/16 אחוז שומן זה בסדר בעיניי, למסה אני לא מעז מעל 12 אחוז שומן
5) pct, ai בהישג יד עוד לפני שנתת את הזריקה הראשונה
6) תוכנית פעולה מסודרת של מתי תהיה ההזרקה הראשונה, מתי תהיה האחרונה, מתי תצא לpct ואיך הוא ייראה
7) אם יש פציעות, להתייחס אליהם!, ולא להגיד אני עם חומרים אני אסתדר.. אחרת תגמור כמו רוני קולמן עם 7 ניתוחים בגב
8) בדיקות דם לפני, אחרי, ולפחות 1 תוך כדי
לא רואה שום סיבה לעשות תוך כדי, מה אתה מצפה לראות בתוצאות? הציר מושבת, עם נגזרת נור 19 הפרולקטין יהיה יחסית גבוה, test total גבוה, טסט חופשי וlh+fsh מושבתים, רמות אסטרוגן גבוהות...

אני ממליץ לעשות ישר אחרי הפיסיטי ועוד פעם חודש אחרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית