הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת סטארוידים יעוץץ

doronlevi23

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
מתאמו שנה וחצי בן 23 גובה מטר 91 משקל 79 עשיתי קצת בירורים על לקיחת סטארודים אני רוצה לגדול להיות יותר גדול אני מרגיש ונראה רזה עדיין עשיתי בינתיים מחקר על דיאנובול והבנתי שזה חרא של דבר רציתי לדעת האם אתם מכירים משהו יותר טוב ופחות נורא ממנו ומבלי לשלב איתו עוד חומרים
בבקשה בבקשה תחסכו ממני את ה- תאכל טוב תישן טוב תיקח קיראטין תעקוב אחרי המקרוס שלך ועוד...תודה לכל מי שעונה אני יעריך מאוד

דיברתי על חיטוב, להיכנס לחיטוב על 15/16 אחוז שומן זה בסדר בעיניי, למסה אני לא מעז מעל 12 אחוז שומן

לא רואה שום סיבה לעשות תוך כדי, מה אתה מצפה לראות בתוצאות? הציר מושבת, עם נגזרת נור 19 הפרולקטין יהיה יחסית גבוה, test total גבוה, טסט חופשי וlh+fsh מושבתים, רמות אסטרוגן גבוהות...

אני ממליץ לעשות ישר אחרי הפיסיטי ועוד פעם חודש אחרי
לעשות תוך כדי לפחות פעם אחת, לראות שהאסטרודיל או פרולקטין לא משתולל, לראות איך אתה מגיב, שאין לך hct בשמיים או אם יש לך חשש למשהו שמאיים על מערכת החיסון ובמקרה כזה רצוי לתת הפסקה מאימונים איזה שבוע כדי לאפשר לגוף להתמודד עם המחלה שתפסת, יש יותר מסיבה אחת לעשות בדיקות דם לפחות פעם אחת במהלך הסייקל
לראות איך אתה מגיב לai או אם בכלל צריך
או שאין בעיה אחרת שאפשר לזהות רק בבדיקות דם

לעשות תוך כדי לפחות פעם אחת, לראות שהאסטרודיל או פרולקטין לא משתולל, לראות איך אתה מגיב, שאין לך hct בשמיים או אם יש לך חשש למשהו שמאיים על מערכת החיסון ובמקרה כזה רצוי לתת הפסקה מאימונים איזה שבוע כדי לאפשר לגוף להתמודד עם המחלה שתפסת, יש יותר מסיבה אחת לעשות בדיקות דם לפחות פעם אחת במהלך הסייקל
לראות איך אתה מגיב לai או אם בכלל צריך
או שאין בעיה אחרת שאפשר לזהות רק בבדיקות דם
אם יש לך אפשרות.... לי הרופא בקושי מסכים לתת שני בדיקות דם בחצי שנה, אז אני מנצל אותם למה שהכי חשוב, לאחר הפיסיטי וחודש אחרי
וגם אם כן תבדוק ספציפית hct, פרולקטין וכו', אין טעם לבדוק ציר הורמונלי,

• פותח/ת השרשור
אני רק רציתי לדעת על סארמס או סטארויד כל שהו לסקייל ראשון בכדורים לא משהו מטורף רק לידע שהיה פחות פגיעה בכבד ופחות תופעות לוואי

אני רק רציתי לדעת על סארמס או סטארויד כל שהו לסקייל ראשון בכדורים לא משהו מטורף רק לידע שהיה פחות פגיעה בכבד ופחות תופעות לוואי
אוסטרין זה הדבר הכי 'עדין' שאני יכול לחשוב עליו
אבל אל תשלה את עצמך, אין כזה דבר פעם אחת וסיימנו, אם אתה נוגע אתה תמצא את עצמך מזריק טסט בסופו של דבר וגם הולך לטיול בארץ תופעות הלוואי, אי אפשר לברוח מזה ומי שאומר לך אחרת משקר לך

• פותח/ת השרשור
מה ייעזור לך חודש על כדורים?
איפה אמרתי חודש ? רק רציתי קצת ידע וכולם פה נכנסים בי בכל הכוח ואף אחד לא מספק את התשובה
שאלתי על סטארוידים - לך תאכל אוכל
מה אכפת לכם לענות כאילו אתם תקחו תכדורים או תזריקו את זה לא מבין באמת
תעשה בירורים על איך לאכול, תצפה בסרטונים של מקצוענים מכניסים מזון לפה.
סבבה יא מלך תודה מעריך מאד !

איפה אמרתי חודש ? רק רציתי קצת ידע וכולם פה נכנסים בי בכל הכוח ואף אחד לא מספק את התשובה
שאלתי על סטארוידים - לך תאכל אוכל

סבבה יא מלך תודה מעריך מאד !
שמע אחי, ענו לך לשאלות שלך, אתה ממשיך לשאול למרות שענו אז מתחילים לענות כבר לדברים אחרים כמו זה שאתה צריך לאכול...

לקחת סטרואידים בלי ידע בסיסי בתזונה ואיך להתקדם בתור טבעי זה איוולות, סטרואידים זה לא לנצח, מדי פעם צריך להפסיק כדי לתת לגוף להתאושש בזמן הזה אתה צריך לדעת איך לדאוג ולטפל בעצמך אחרת השרירים שלך יתנוונו כתוצאה מחוסר גירוי ותזונה לקויה מתי שהטסט אפס ועוד לא עלה..

רוצה לדפוק את הבריאות שלך ולקחת מלא כדורים בלי להבין מהם עושים שאתה יכול לקבל תוצאות יותר טובות עם פחות פגיעה בריאות עם הזרקות או כטבעי, תפאדל..

אף אחד פה לא 'נגדך', בסופו של דבר זה הבריאות שלך שאתה מנסה לזרוק לפח בשביל פתרון קסמים כזה או אחר, אתה יכול להתעצבן עד מחר שאנשים פה לא אומרים לך כן אחי לך תדפוק את הבריאות שלך, עלי וכדומה...

ואחרון חביב המנטליות, תחליף דיסקט חביבי, זה לא הדרך.

איפה אמרתי חודש ?
אמרת סייקל רק כדורים,הדבר הכי טיפשי שתוכל לעשות זה לקחת כדורים ליותר מ6 שבועות רצוף.
אני באופן אישי,ועוד כמה אנשים שאני מכיר לא נגע בכדורים ב99 אחוז הזמן. חצי שנה של מחטים בגוף הרבה יותר בטוחה בריאותית עבורי מאשר חודש של סופרדרול או כל אוראלי אחר.
הידע שלך דל מאוד ובמקום להרחיב אופקים וללמוד אתה מחפש משהו זמין לבלוע שיהפוך אותך למפלצת וזה לא הדרך.
חודש על כדורים ואני מבטיח לך שהבדיקות דם שלך הולכות להדליק הרבה נורות אדומות לרופא שלך.
החל מכולסטרול בשמיים,עד ספירת תאי דם חריגה ואנזימי כבד מוגברים.

אל תבין אותי לא נכון,אני בעד סטרואידים לשימוש עצמי מושכל ונכון אבל מה שאתה מחפש זה לא מושכל ולא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית