הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינו

Achiiles

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
3
32
0
היי שלום אני בן 18 אני יודע שזה לא מתאים אבל בכל זאת לקחתי אנאבר במשך חודשיים ביחד עם כלומיד והפסקתי עבר 3 חודשים מאז הכל היה בסדר לפני שבוע וחצי התחילו להעיר לי שהפיטמה השמאלית שלי התנפחה הלכתי לרופא כי הרגשתי כאבים והוא אמר שזה גיינו השאלה מה אפשר לעשות האם זה רק ניתוח או שאפשר לפתור את זה עם ארמידקס למרות שזה מוזר רצח שזה הגיע אלי

למה אתה עד כדאי כך מפגר ? מצטער על התקיפות אבל מדוע ?
יש לך דילר שניסה לעשות עלייך כסף ? למה בגיל כזה לגעת בדברים כאלה

לא חושב שהוא מפגר, הוא פשוט ילד. he doesn’t know better

לגביי הדילר? אם הוא ידע שמדובר בבחור בן 18 הוא חתיכת חלאה, אבל לא חסרים דילרים ששולחים בדואר בלי לראות מי אתה בכלל.

לא חושב שהוא מפגר, הוא פשוט ילד. he doesn’t know better

לגביי הדילר? אם הוא ידע שמדובר בבחור בן 18 הוא חתיכת חלאה, אבל לא חסרים דילרים ששולחים בדואר בלי לראות מי אתה בכלל.
מאוד מוזר לי שלא אכפת לילדים היום לבדוק לגבי הדברים האלה באינטרנט..אין להם מושג מה הם הדברים האלה והם לוקחים בלי לדעת כלום, אולי קצת יודעים מאיזה דילר מפגר:beautiful62nj6ht:

היי שלום אני בן 18 אני יודע שזה לא מתאים אבל בכל זאת לקחתי אנאבר במשך חודשיים ביחד עם כלומיד והפסקתי עבר 3 חודשים מאז הכל היה בסדר לפני שבוע וחצי התחילו להעיר לי שהפיטמה השמאלית שלי התנפחה הלכתי לרופא כי הרגשתי כאבים והוא אמר שזה גיינו השאלה מה אפשר לעשות האם זה רק ניתוח או שאפשר לפתור את זה עם ארמידקס למרות שזה מוזר רצח שזה הגיע אלי
ארימדקס לא יעזור יותר מדי לדעתי
תנסה להתארגן על רלוקסיפן להריץ תקופה ולראות אם עושה איזה הבדל או שינוי
אם לא ובאת כבר יש רקמת שד והרלוקספן לא עוזר אז הפתרון זה ניתוח
ממליץ לעבור ללאומית שמה הניתוח הזה בחינם

• פותח/ת השרשור
האמת שזה ממש בהתחלה לפי מה שהבנתי וכן שמעתי גם שרלוקסיפן יוריד את זה
זה אם מישהו מצליח לראות

קבצים מצורפים

• 0b238982-595f-49bc-8184-aad6764c8170.jpg
    0b238982-595f-49bc-8184-aad6764c8170.jpg
    KB 82.4 · צפיות: 76
  • פותח/ת השרשור
אני לא רואה ג'ינו..
אני באמת לא יודע הכל זה השראה הייתה אצל כירולוג והיא אמרה לי שהיא מרגישה גוש קטן פשוט וזה אולי גיינו אני מחכה לאולטרסואנד ואנדרוקרינולוג אבל אני לא מפקפק בה אבל מה שהיא אומרת זה שטויות היא טוענת שזה מאבקות חלבון או שאני לוקח חומרים עכשיו אני לא לקחתי 3 חודשים אז קצת מוזר

• פותח/ת השרשור
יש לך גרד? עיקצוצים בפטמה? רגישות?

לא פשוט הפיטמה עצמה כואבת כשנוגעים בה היא אמרה שהפיטמה השמאלית התנפחה טיפה והיא חושבת שזה גיינו כבר דיברה איתי על ניתוח אולי לא צילמתי טוב? בכל מקרה זה פשוט מרגיש נפוח וכיאלו שאתה נוגע בזה מרגיש גוש לא יודע אולי אני טועה בכל מקרה יש לי רק עוד שבועיים אולטרסאונד וביום ראשון אנדרו נקווה לטוב ושיתן לי בדיקות אולי זה סתם נפיחות ואפשר להוריד את זה עם תרופה אבל מה שכן אולי הטסט נשאר גבוה כי כשהשתמשתי היו לי פצעים והם אף פעם לא נעלמו
אולי אני פרנואיד וסתם טועה ומבלבל את המוח אבל היה חשוב לי להתייעץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית