לגבי זריקת טסטוטסרון רק לזמן קצר

אליקו919293

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אין לי הרבה ידע כל כך בזה אבל בבקשה תנסו להבין אותי ברצינות, אם לדוגמה אני מזריק עד 3-4 חודשים גג, כמובן נטו טסט בלי חומרים אחרים במינון נורמלי ויחסי ובקרה על ידי בדיקות דם, כדי שאוכל לתת פוש מטורף לעליית מסה ואז מפסיק, מה הסיכוי שיכול להיווצר מצב לתופעות לוואי, פגיעה בכלי דם, או כל פגיעה אחרת על ידי שימוש בטסט בזמן של כמה חודשים בודדים במידה כמובן שאני אדם בריא לחלוטין בלי מחלות רקע?
הרי בתכלס קורות הפגיעות ותופעות לוואי כאשר מזריקים ללא בקרה וכמובן במשך זמן ארוך לא?
מה אתם חושבים?

נערך לאחרונה:
לא מבין למה אתם בכלל עונים לאחד כמו אלחנן,
הבנאדם טבעי עם אובססיה רעה כלפי אנשים שצורכים peds וכל כמה ימים הוא נכנס לפורום כדי להטיף לכם, ועוד הוא משקיע בתגובות עונה לכל אחד מצטט מחקרים בשביל מה כל זה אחי?(ומאיפה יש לך כל כך הרבה זמן לשרוף על החרא הזה)

יאללה שחרר ת'אנשים פה ואת הפורום הזה, שכל אחד יעשה מה שבא לו, אם זה סטרואידים, סמים, אורגיות.

תאמין לי אנשים אף אחד לא צורך סטרואידים או סמים או ג'אנק פוד וחושב שזה בריא, כולם פה ילדים גדולים מודעים להשלכות של מה שהם עושים והמטרה של הפורום הזה היא לעשות את זה חכם ולמזער סיכונים אז חאלס להרוס פה פוסטים לאנשים.

אף אחד פה לא מעודד שימוש בסטרואידים אלה להיפך.

ולשאר החבר'ה פה פשוט תפסיקו לתת לו במה ולענות לו לתגובות, בסופו של דבר הוא יפסיק.
סיכמת את זה יפה מאוד.
אני מתנגד לPEDS וחושב שהם לא מוסריים בגלל שאני רואה את זה כפגיעה עצמית.

אני בעיקרון לא מטיף למוזרקים להפסיק, למרות שאני רואה את המהלך הזה בבוז, ואני מצטער שככה אני רואה את זה.
אני עונה למי ששואל אם לקחת שלדעתי זה רעיון רע עם סיכונים.

אני לא חושב שאנשים באמת חושבים שזה בטוח, אני חושב שהם לא מבינים או משחקים אותה שהם לא מבינים עד כמה זה מסוכן.

אני לא יודע אם באמת המוזרקים כאן לא מבינים שזה מעלה את הסיכון לפציעות, אבל למי ששואל אם להתחיל, לדעתי חשוב שידע את כל הסיכונים לפני.

אבל אני מסכים איתך, מי שהחליט שיזריק כבר אחרי כל המידע שאסף, שיהנה.
אני בעבר ראיתי כל מיני סרטונים וראייונות שלהם, וברור שהם עובדים יותר קשה. לעשות באופן קבוע סינגלים/ זוגות/ שלישיות מקסימליות בואריאציות של sbd זה מטורף. אשכרה להיות כנים כל הזמן בrir זה כבר יותר מהרוב. להיכשל לא מעט במשקלים שהם משתמשים בהם זה מטורף, וכן, להיכשל עם סט של 3 חזרות או פחות, וכשהמשקלים שאתה משתמש בהם הם של הטופ העולמי, ואשכרה שהכשל יהיה אמיתי, אין הרבה מתאמנים כאלה.
אגב המנח להתאמן מעבר לקצה זה מדעי?
זה פשוט מצחיק לקרוא את מה שאתה כותב.
זה נשמע כמו ילד שאומר שאבא שלו יותר חזק מאבא שלך כי הוא פותח צנצנת שאף אחד בבית לא פותח.
אין פה אף טיעון מבוסס שמודד איפה הקצה ואיפה זה עבר, ושזה כביכול הסיבה לפציעות של וואסטסייד.

יכולת בקלות לצאת מכל זה בטענה שוואסטסייד מרימים עם ציוד עזר ולכן הם נפצעים יותר. אבל אז אתה הולך נגד לואי סימונס שטען שציוד עזר זה בטיחותי יותר.

תשמע, אם אתה רציני הדיון איתך פשוט מוזר, אתה בטוח שלא החלטת להיות טרול? לכתוב משהו לא רלוונטי ואז לציין שאתה בכלל לא רוצה להיות מעורב בדיון רק להפריך משהו שבכלל לא טענתי, שספורטאים שעברו בדיקות גם נפצעים.

אני לא חושב שאנשים באמת חושבים שזה בטוח, אני חושב שהם לא מבינים או משחקים אותה שהם לא מבינים עד כמה זה מסוכן.
זה פחות מסוכן ממה שאתה חושב אבל כמובן זה תלוי בבן אדם(אם הוא לא חוקר על הנושא קצת לפני אז זה יהיה מסוכן מאוד).

זה פחות מסוכן ממה שאתה חושב אבל כמובן זה תלוי בבן אדם(אם הוא לא חוקר על הנושא קצת לפני אז זה יהיה מסוכן מאוד).
אולי זה יותר מסוכן ממה שאתה חושב, לא נדע.
אבל אני מסכים איתך שלפחות צריך ללמוד לפני שמתחילים.

אולי זה יותר מסוכן ממה שאתה חושב, לא נדע.
אבל אני מסכים איתך שלפחות צריך ללמוד לפני שמתחילים.
לא זה לא.
יש דרכים למזער את כל הסיכונים, יהיה סיכון קטן אבל זה משהו שלוקחים בחשבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית