הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי זריקת טסטוטסרון רק לזמן קצר

אליקו919293

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אין לי הרבה ידע כל כך בזה אבל בבקשה תנסו להבין אותי ברצינות, אם לדוגמה אני מזריק עד 3-4 חודשים גג, כמובן נטו טסט בלי חומרים אחרים במינון נורמלי ויחסי ובקרה על ידי בדיקות דם, כדי שאוכל לתת פוש מטורף לעליית מסה ואז מפסיק, מה הסיכוי שיכול להיווצר מצב לתופעות לוואי, פגיעה בכלי דם, או כל פגיעה אחרת על ידי שימוש בטסט בזמן של כמה חודשים בודדים במידה כמובן שאני אדם בריא לחלוטין בלי מחלות רקע?
הרי בתכלס קורות הפגיעות ותופעות לוואי כאשר מזריקים ללא בקרה וכמובן במשך זמן ארוך לא?
מה אתם חושבים?

נערך לאחרונה:
מדובר בחומר שהגוף לא בנוי באופן טבעי אליו, לכן גם בטווח הקצר יש תופעות לוואי. מה יהיה בטווח הארוך? אף אחד לא יכול לומר לך, זה תלוי בגנטיקה שלך.
אם לומר את זה בצורה הכי פשוטה, גם סייקל קצר יכול לאנשים מסוימים לגרום לנזק בלתי הפיך.

בנוסף, אם זה רק לכמה חודשים ואז תפסיק, הגוף יחזור למצב הקודם, לא תרוויח כלום מסייקל אחד, עדיף כבר לא לקחת.

בקיצור, הרווח כל כך קטן עד לא קיים מסייקל אחד בלבד, הנזק הפוטנציאלי קיים, תופעות לוואי הם דבר מובטח. אני די בטוח שאתה לא מנצל את הכלים הנכונים כדי להתקדם כמו שצריך כמו תוכנית טובה, תזונה, התאוששות ועוד...

אז בשביל מה החרא הזה?

מדובר בחומר שהגוף לא בנוי באופן טבעי אליו, לכן גם בטווח הקצר יש תופעות לוואי. מה יהיה בטווח הארוך? אף אחד לא יכול לומר לך, זה תלוי בגנטיקה שלך.
אם לומר את זה בצורה הכי פשוטה, גם סייקל קצר יכול לאנשים מסוימים לגרום לנזק בלתי הפיך.

בנוסף, אם זה רק לכמה חודשים ואז תפסיק, הגוף יחזור למצב הקודם, לא תרוויח כלום מסייקל אחד, עדיף כבר לא לקחת.

בקיצור, הרווח כל כך קטן עד לא קיים מסייקל אחד בלבד, הנזק הפוטנציאלי קיים, תופעות לוואי הם דבר מובטח. אני די בטוח שאתה לא מנצל את הכלים הנכונים כדי להתקדם כמו שצריך כמו תוכנית טובה, תזונה, התאוששות ועוד...

אז בשביל מה החרא הזה?

הגוף לא בנוי באופן טבעי לטסטוסטרון?
הגוף מייצר אותו.

• פותח/ת השרשור

אז בשביל מה החרא הזה?
אוקיי ויש שאלה לגבי GH, אתה חושב שהוא חומר טוב? יש בו סיכונים לטווח הארוך?

יש לך אג'נדה וחיפשת מקור שיתמוך בה.
אג'נדה מוזרה, להוכיח שלהרים כבד מזיק כדי להצדיק נזק מחומרים.
באותה מידה יכולת להשתמש במקורות שלך להתווכח איתי שעישון מוצדק.

אז בשביל מה החרא הזה?
טסטוסטרון בזריקות זהה ביולוגית למה שהגוף מייצר , תאמין לי שהגוף יודע טוב מאוד מה לעשות עם החומר הזה.
הכמות זה כבר משהו אחר.

שלהרים כבד מזיק
להרים כבד זה מזיק אם לא בנית את עצמך לזה, אתה יודע את זה, צריך לבנות נפח עבודה וכל זה, לתת לעצמות גידים מפרקים זמן להיבנות בין לבין, בלוקים ושות
קח בנאדם דחוף אותו לקצה כבד כבד כבד בלי שום ניהול עומסים, שום דבר טוב לא ייצא מזה

הכל שאלה של איך מסתכלים על הדברים
וכן אני כן מאמין שלהרים כבד זה בריא וטוב אבל רק אם נעשה בצורה בריאה
טסטוסטרון בזריקות זהה ביולוגית למה שהגוף מייצר , תאמין לי שהגוף יודע טוב מאוד מה לעשות עם החומר הזה.
הכמות זה כבר משהו אחר.
בצריכה של טסט וזהו יש בעיה רצינית של פגיעה בסנתוז קולגן יש על זה מחקרים והכל, זה בעיה שניתן לפתור בקלות עם חומר נוסף אגב

להרים כבד זה מזיק אם לא בנית את עצמך לזה, אתה יודע את זה, צריך לבנות נפח עבודה וכל זה, לתת לעצמות גידים מפרקים זמן להיבנות בין לבין, בלוקים ושות
קח בנאדם דחוף אותו לקצה כבד כבד כבד בלי שום ניהול עומסים, שום דבר טוב לא ייצא מזה

בצריכה של טסט וזהו יש בעיה רצינית של פגיעה בסנתוז קולגן יש על זה מחקרים והכל, זה בעיה שניתן לפתור בקלות עם חומר נוסף אגב
מכיר הרבה חומרים שעוזרים עם זה אבל על מה אתה מדבר אשמח לשמוע

יש לך אג'נדה וחיפשת מקור שיתמוך בה.
אג'נדה מוזרה, להוכיח שלהרים כבד מזיק כדי להצדיק נזק מחומרים.
באותה מידה יכולת להשתמש במקורות שלך להתווכח איתי שעישון מוצדק.

אין לי שום אג'נדה..
אני רק בא לומר שלדעתי בכל דבר יש סיכון.
ברגע שאותו אדם משכיל ולומד על אותו התחום הוא יכול למזער את הנזק ואפילו למנוע אותו.

הכמות זה כבר משהו אחר.
דיברתי על כמות.
אתה מזריק פי כמה יותר מהמינון הטבעי של הגוף, וזה הסיבה לכל התופעות לוואי.

ברור, הוא סתם עירב את הנושא הזה כביכול לומר שאני גם ככה מזיק לעצמי, אז מה הבעיה שלי עם כימיה?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית