הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים - מתחיל

yung-death

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם.
אני מתאמן כבר כחודש בחדר כושר - אני עקבתי אחרי התוכנית האימונים של המאמן והרוב שם היו מכונות יעודיות. בזמן הזה הצלחתי ללמוד טיפה את החדר כושר ולשמור על התזונה שלי. אני כרגע נמצא במסה עם פלוס קלורי של 300, ככה שאני צורך 2300 קלוריות ביום ו150 גרם חלבון. שוקל 70KG(הייתי 68.9) ו1.81
לקחתי את התוכנית אימונים מקילוגרם (FBW) ושיניתי אותה קצת לטעמי, כי תרגילים עם מוטות די קשים לי כרגע.
אשמח לקבל עליה ביקורת:
סקוואט קדמי עם משקולת יד 4X8
לחיצת חזה עם משקולות יד 4X8
משיכת פולי עליון רחב 6X4
לחיצת כתפיים מלפנים עם משקולות יד8X2
הרחקת כתפיים משקולות יד בעמידה 2X10
מקבילים אחיזה צרה 10X2
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 12X2
כפיפת גו 12X3

בעוד כחודש אני מתכנן לעזוב את המשקולות ולעבור למוטות
תודה

תוכנית נחמדה לחודש, ואחרי זה הייתי מציע כבר לפצל כדי להוסיף עוד קצת תרגילים. בעיקרון סקוואט עם משקולת זה לא תרגיל כל כך טוב לדעתי כי אתה מבזבז כוח על להחזיק את המשקל וזה עלול לגרום לך לסיים את הסט לפני שתגיע קרוב לכשל שרירי. וגם חשוב שיהיה תכנון התקדמות מסוים, אחרת התוכנית שלך זו סך הכל רשימת תרגילים

• פותח/ת השרשור
תוכנית נחמדה לחודש, ואחרי זה הייתי מציע כבר לפצל כדי להוסיף עוד קצת תרגילים. בעיקרון סקוואט עם משקולת זה לא תרגיל כל כך טוב לדעתי כי אתה מבזבז כוח על להחזיק את המשקל וזה עלול לגרום לך לסיים את הסט לפני שתגיע קרוב לכשל שרירי. וגם חשוב שיהיה תכנון התקדמות מסוים, אחרת התוכנית שלך זו סך הכל רשימת תרגילים
מצטער שלא ציינתי. יש התקדמות מבחינת משקלים. ניסיתי לעשות שבוע שעבר בנצ פרס עם מוט ולהוסיף 5 קילו (אז יוצא 25 קילו עם המוט, אני משער) והיה לי קשה, והטכניקה שלי לא כל כך טובה לכן אני רוצה לעבוד עם משקולות קודם בשביל לשפר את הטכניקה מבחינת גב/רגליים.
המטרה העיקרית שלי היא להגיע ל30 קילו בבנצ לפני שאני קופץ למוט, לכן אני מתחיל מ10, מתקדם ל15 וכך ל20
תודה על התשובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית