הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אזהרות במערכת

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
עודכנו האזהרות במערכת.

ספאם = 1 נקודות ( תקף לחודשיים ואז יורד אוטומטית)
שפה בוטה = 2 נקודות ( תקף ל-4 חודשים ויורד אוטומטית)
פירסום אתר/רווח אישי ללא רשות = 3 נקודות (תקף ל-6 חודשים ויורד אוטומטית)
כל דבר אחר כגון הקפצת נושא וכו' = 1 נקודות (תקף לחודשיים ויורד אוטומטית).

3 נקודות = השעייה ליומיים
5 נקודות = השעייה לשבוע
7 נקודות = השעייה לשבועיים
10 נקודות = השעייה לחודש
11 נקודות = השעייה לצמיתות

מי שקיבל אזהרות לפני כן ורוצה להוריד אותן ועבר טווח הזמנים הנ"ל, אנא רישמו באשכול זה.

דאוס הביא לי אזהרה על אשכול שפתחתי על איזה תכנית רק ביקשתי שלא להציע SS ולא לדבר על תרגילים מורכבים וכאלה כי אני לא יכול לעשות וזה מיותר אז הוא נעל והביא לי אזהרה ואמר שהוא יוריד לי אותה אם אני יהיה בסדר חח והוא לא הוריד ליי עדיין הוא הביא לי אזהרה לפני חודשיים.
וזה לא קשור לכלום ממה שרשמת למעלה בחוקים רק ביקשתי לא לדבר על SS באשכול.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=154541#post154541

זה מצדיק אזהרה ? 🙄

נערך לאחרונה:
דאוס הביא לי אזהרה על אשכול שפתחתי על איזה תכנית רק ביקשתי שלא להציע SS ולא לדבר על תרגילים מורכבים וכאלה כי אני לא יכול לעשות וזה מיותר אז הוא נעל והביא לי אזהרה ואמר שהוא יוריד לי אותה אם אני יהיה בסדר חח והוא לא הוריד ליי עדיין הוא הביא לי אזהרה לפני חודשיים.
וזה לא קשור לכלום ממה שרשמת למעלה בחוקים רק ביקשתי לא לדבר על SS באשכול.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=154541#post154541

זה מצדיק אזהרה ? 🙄

זה מצדיק אפילו באן.:nono:

אני קיבלתי בעבר אזהרה ממישל והאמת שאין לי מושג על מה...

איפה אתה יכול לראות את האזהרות שקיבלת ... זה לא אותו דבר כמו מוניטין ?!?!

זה מצדיק אפילו באן.:nono:

תסביר איך באן ?
אני מסביר להם מיליון פעם שאני לא יכול לעשות סקוואט דדליפט ופרס והם לא מבינים הם ימשיכו לרשום לי תעשה SS הם לא יחשבו שאני באמת לא יכול אז רשמתי תרגילים דומים שאני יכול לעשות וזהוא שייתנו תגובה על הסדר של התכנית עם היא בנוייה טוב.
דאוס אומר שאני רוצה לקבל רק סוג ביקורת אחד ואני באמת לא יכול לעשות SS אז איך זה מצדיק באן ? או אזהרה קטנה?
וגם לי זה רשום אף פעם והוא אמר לי בפירוש תתנהג יפה אני ימחוק לך אותה ועדיין לא מחק גם שהזכרתי לו כמה פעמים. 😃

לא עבר מספיק זמן, ואתה עדיין ליצן.
שתפסיק להיות ליצן אני יוריד לך.

העלתי אבל ויתרתי בסוף כי רוב הזמן החדר כושר מפוצץ באנשים ואלה הזמנים שאני יכול להתאמן רק ואין מקום לזוז וגם לא ממש נוח וכולם מסתכלים עליי כאילו אני איזה אבם נימאס מהמבטים של האנשים המאמן כול הזמן מסתכל עליי מנסה לתקן אותי ואומר לעשות רבע סקוואט ולא מלא ואין מי שילמד אותי באמת לעשות סקוואט כי המאמן אין לו שמץ של מושג כמעט מזה התרגיל הזה הוא מכיר אותו רק בסמית מאשין.
נימאס בקיצור - אני יתקדם כמה שאני יכול בינתיים בלי סקוואט עד שיבנו חדר כושר ב1/1/11 יש זמן אבל אין מה לעשות בינתיים אני ינסה להתקדם וגם אני מתקדם לא רע עלייה של 2-3 קילו בחודש.

צריך להיות רשום אזהרות שהתקבלו לאחרונה, אם אתה לא רואה את זה סימן שאין לך.

• פותח/ת השרשור
you can check this out in your profile, there is a tab for this, if you don't have this tab so you are clean.

אתה לא העלית סרטון בו אתה עושה סקווט ופרס ?!?!!?

מה לא יכול ?!?!? (שאלה רטורית ...)

הוא עשה את הסקוואט מהבנץ'.. הוא יצא קם עם המוט והלך איזה 5 מטר עד שהיה לו מקום לסקוואט..

יש מקרים שבאמת אי אפשר לעשות סקוואט..לפחות לא על משקלים גבוהים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית