הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לאנדרול

• פותח/ת השרשור prolab
  • פורסם בתאריך

prolab

משתמש מתחיל
174
8
נק' מוניטין:
1
174
8
הולמס פלייס
סייקל אנדרול
ניתן לקחת גם חצי כדור 25 מ"ג ביום? , נקרא לזה פחות להעמיס על הגוף

אתה לא הזה שאמר שהוא הזריק חתיכת גומי בטעות ביחד עם הטרן ואז הוא השתעל
מטריל מ2014 תגיד לא נמאס לך

אחלה תודה רבה,שאלה אחרת ,היום במהלך שאיבת החומר למזרק,לפניי ההזרקה שמתי לב שחתיכת גומי קטנה מאד מאד נכנסה למזרק בזמן שהכנסתי את המחט לויאל,ניסיתי להוציאה ולא הצלחתי בסופו של דבר הזרקתי את החומר מה הסיכוי שהחומר נכנס לגוף ואם כן זה יכול להזיק???באיזה שהוא צורה??
ועוד שאלה טרן או טסט מאחר וזה הסייקל שלי כרגע גורם לשיעולים?????

בנאדם שהריץ טרן לא אמור לשאול שאלות כאלה ובטח שלא לקרוא לאנדרול סייקל אבל מה אני מבין

• פותח/ת השרשור
קודם יפה שאתה עוקב אחריי, דבר שני נכון עשיתי סייקלים בעבר הרחוק כמו שאתה רואה לפניי הרבה שנים,
דבר שלישי, מה הבעיה בשאלה שלי לא הבנתי?
פעם אחרונה שהתנסתי באנדרול זה לפניי 10 שנים ויותר, וכן אני אשאל, מי שנוח לו יענה ומי שלא, שיעבור הלאה, ולא אני לא הטרול אל תדאג
ולא הבנתי מה הקשר לטרן ושלא אמור לשאול שאלה שקשורה לאנדרול, למה יש איזה חוקים לזה חחח

• פותח/ת השרשור
האמת שיש תופעה שנקראת שיעול טרן..

מה אתה מריץ ביחד עם האנדרול?
אני לא מדבר על הטרן
אני שאלתי שאלה לגביי האנדרול עם ניתן לחלק כדור לחצי 25 מ"ג ולקחת, והאם ההשפעה שלו פחות אפקטיבית מבחינת כדור שלם פעם ביום, כנ"ל לגביי התופעות לוואי אם וכאשר יהיו, יהיו פחותות? , זה הכל

לגביי השאלה הנוספת ששאלת, אולי אני אשלב בולדנון או טסט, הכל בגדר חשיבה כרגע
גם לגביי האנדרול לא בטוח שאני אקח, רק שאלתי שאלה זה הכל

תמיד עדיף להתחיל בנמוך ולהרגיש את הגוף, גם מבחינת תופעות לוואי.
יכול להיות שמינון של 25 יהיה אפקטיבי בשבילך.
תנסה שבוע ותראה איך מרגיש לך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית