הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה בסייקל

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
סייקל רביעי שלי וזאת הפעם הראשונה שקשה לי לישון
סייקל שכולל:
דקה ארוך 400 מג
טסט 250 מג
מסטרון 600 מג
דיבול 20 מג יומי
ארומסין - כדור של 12.5 מג בשבוע
דוסטינקס - חצי כדור פעם בשבוע

הבעית שינה התחילה בשבוע השלישי של הסייקל, מקריאה פה ושם הבנתי שפרולקטין יכול לגרום, אבל דוסטינקס אמור לפתור את הבעיה?
כמו כן, DHT גבוה
גם תוספים לא ממש עוזר, ירוק פה ושם עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? אני בדרך כלל לא מזריק בערב, האם יכול להיות בגלל הרמה הגבוהה של טסט בדם באופן קבוע?

נערך לאחרונה:
תגיד לי אתה חולה נפש ? מה זה הרשימת בית מרקחת הזאת ?
מי ישר מתחיל לקחת דוסטינקס, ארומסין ״רק כי ככה אמרו לו״

או שריסקת את הפרולקטין או שריסקת את האסטרוגן.
20מג דיבול זה מינון תינוק.
ו250 טסט זה כלום, אני מהמר על הקרסה של אסטרוגן כי אתה גם על 600 מאסט שיש לו אפקט של AI .

תוריד את האורמסין תעלה את הדיבול ל30 תחכה שבוע תראה אם אתה מרגיש יותר טוב.

במידה ותתחיל לקבל תופעות לוואי של אסטרוגן גבוהה תחזיר ארומסין לאט לאט , תתחיל. עם 12.5 מג פעם בשבוע.

נערך לאחרונה:
סייקל שכולל:
דקה ארוך 400 מג
טסט 250 מג
מסטרון 600 מג
דיבול 20 מג יומי

הבעית שינה התחילה בשבוע השלישי של הסייקל, מקריאה פה ושם הבנתי שפרולקטין יכול לגרום, אבל דוסטינקס אמור לפתור את הבעיה?
כמו כן, DHT גבוה
גם תוספים לא ממש עוזר, ירוק פה ושם עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? אני בדרך כלל לא מזריק בערב, האם יכול להיות בגלל הרמה הגבוהה של טסט בדם באופן קבוע?
הטסט לא אמור להיות יותר מהדקה? שלא יווצר "דקה דיק" ?

הטסט לא אמור להיות יותר מהדקה? שלא יווצר "דקה דיק" ?
יש לו מלא מסטרון אז אין לו את הבעיה הזאת
דקה דיק זה מ2 סיבות 1 פרולקטין בשמיים
2 הוא מוצר לdhn ולא לdht ואז יש מחסור של dht בגוף מה שמסטרון פותר

סייקל שכולל:
דקה ארוך 400 מג
טסט 250 מג
מסטרון 600 מג
דיבול 20 מג יומי

כמו כן, DHT גבוה

דוסטינקס תרופה חזקה ,לוקחים לפי צורך בטח שאתה על אסטר כמו דקה עם זמן מחצית חיים של שבועיים,מינון טסט נמוך מידי תעלה ל400 ,מאסטרון זה אח יקר ואמא של דיבול זונה.
ולא כל דבר זה "החומרים" או "הסייקל" יש חיים שלמים מסביב תסתכל לעומק .

• פותח/ת השרשור
תגיד לי אתה חולה נפש ? מה זה הרשימת בית מרקחת הזאת ?
מי ישר מתחיל לקחת דוסטינקס, ארומסין ״רק כי ככה אמרו לו״

או שריסקת את הפרולקטין או שריסקת את האסטרוגן.
20מג דיבול זה מינון תינוק.
ו250 טסט זה כלום, אני מהמר על הקרסה של אסטרוגן כי אתה גם על 600 מאסט שיש לו אפקט של AI .

תוריד את האורמסין תעלה את הדיבול ל30 תחכה שבוע תראה אם אתה מרגיש יותר טוב.

במידה ותתחיל לקבל תופעות לוואי של אסטרוגן גבוהה תחזיר ארומסין לאט לאט , תתחיל. עם 12.5 מג פעם בשבוע.

תודה על התגובה והניסיון לעזור, אבל הפתיח המתנשא והמגעיל שלך ״תגיד אתה חולה נפש״ הרג את כל הניסיון הטוב לעזור. לא אני לא חולה נפש, ולא הבנתי בדיוק מה לא תקין פה? כדור ארומסין של 12 מג פעם בשבוע? ממש לא מרסק אסטרדיול גם אם יש מסטרון בפנים.(חוויתי כבר ריסוק של אסטרדיול בעבר יכול להגיד בוודאות שאין קשר במיוחד לאנשים רגישים) חצי כדור דוסטינקס פעם בשבוע שאני על דקה 400 מג בשבוע למנוע עליה של פרולקטין? כן, פה אפשר להמתין אם הדוסטינקס. ולחכות לראות אם יהיו תופעות של עליה בפורלקטין ואז להוסיף, אבל גם האפשרות הראשונה תקינה לחלוטין. לגבי המינונים? פה כל אחד לשיקולו. חוץ מהתופעת לוואי של השינה, הסייקל עובד מצוין בלי תופעות לוואי אחרות ועם עליות יפות מאוד.
יש לו מלא מסטרון אז אין לו את הבעיה הזאת
דקה דיק זה מ2 סיבות 1 פרולקטין בשמיים
2 הוא מוצר לdhn ולא לdht ואז יש מחסור של dht בגוף מה שמסטרון פותר

חשבתי לנסות להוריד מאסטרון, מקריאה בפורומים יש אנשים שעל מאסטרון וגם חווים בעיות שינה, יכול להיות שאין קשר, אבל אני אנסה זאת בכל מקרה, אם אני מוריד את המאסטרון כמה בעצם טסט אמור להיות? מעל הדקה?

נערך לאחרונה:
תודה על התגובה והניסיון לעזור, אבל הפתיח המתנשא והמגעיל שלך ״תגיד אתה חולה נפש״ הרג את כל הניסיון הטוב לעזור. לא אני לא חולה נפש, ולא הבנתי בדיוק מה לא תקין פה? כדור ארומסין של 12 מג פעם בשבוע? ממש לא מרסק אסטרדיול גם אם יש מסטרון בפנים.(חוויתי כבר ריסוק של אסטרדיול בעבר יכול להגיד בוודאות שאין קשר במיוחד לאנשים רגישים) חצי כדור דוסטינקס פעם בשבוע שאני על דקה 400 מג בשבוע למנוע עליה של פרולקטין? כן, פה אפשר להמתין אם הדוסטינקס. ולחכות לראות אם יהיו תופעות של עליה בפורלקטין ואז להוסיף, אבל גם האפשרות הראשונה תקינה לחלוטין. לגבי המינונים? פה כל אחד לשיקולו. חוץ מהתופעת לוואי של השינה, הסייקל עובד מצוין בלי תופעות לוואי אחרות ועם עליות יפות מאוד.

חשבתי לנסות להוריד מאסטרון, מקריאה בפורומים יש אנשים שעל מאסטרון וגם חווים בעיות שינה, יכול להיות שאין קשר, אבל אני אנסה זאת בכל מקרה, אם אני מוריד את המאסטרון כמה בעצם טסט אמור להיות? מעל הדקה?
אני במקומך מעיף את הננדרולון, חרא של אסטר, השבתה חזקה מאוד, חרא של תופעות לוואי ולוקח לו דיי זמן לצאת מהמערכת
אם תאכל נכון טסט מסטרון ונזרום עם הדיבול יתנו לך תוצאות מעולות, שילוב של דיבול וננדרולון לא הכי כיף לשמוע באוזן,
מה שגם תרוויח זה פלורקטין נמוך, בקיצור, תעיף ננדרולון
בהצלחה

אני במקומך מעיף את הננדרולון, חרא של אסטר, השבתה חזקה מאוד, חרא של תופעות לוואי ולוקח לו דיי זמן לצאת מהמערכת
אם תאכל נכון טסט מסטרון ונזרום עם הדיבול יתנו לך תוצאות מעולות, שילוב של דיבול וננדרולון לא הכי כיף לשמוע באוזן,
בהצלחה

מה רע בnpp? אחלה חומר!

בהצלחה

ננדרולון טיל, אפשר גם להרביץ 250-300 מג שבועי
שיעיף את הדיבול זה החומר הכי מסריח שקיים

מה רע בnpp? אחלה חומר!
Npp אחלה חומר. אבל מקפיץ פרולקטין ועל זה הבחור מתלונן. לכן המלצתי להימנע מננדרולון,
מבחינת עדיפות חד משמעית אני מעדיף npp מאשר דיבול בסייקל
ננדרולון טיל, אפשר גם להרביץ 250-300 מג שבועי
שיעיף את הדיבול זה החומר הכי מסריח שקיים
גם עם 150 ראיתי אחלה תוצאות, אני תמיד דוגל ללכת בשיטת פירמידה הפוכה ולרדת במינון כל עוד רואים עדיין תוצאות טובות

Npp אחלה חומר. אבל מקפיץ פרולקטין ועל זה הבחור מתלונן. לכן המלצתי להימנע מננדרולון,
מבחינת עדיפות חד משמעית אני מעדיף npp מאשר דיבול בסייקל

גם עם 150 ראיתי אחלה תוצאות, אני תמיד דוגל ללכת בשיטת פירמידה הפוכה ולרדת במינון כל עוד רואים עדיין תוצאות טובות

עם 150 נאנד ראית תוצאות ששוות סייקל? על כמה טסט היית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית