הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים מוכנה של ג'ף ניפרד

מאור97

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
לקחתי את התוכנית הזאת ושיניתי קצת תרגילים אבל לא נגעתי בנפח
אני יחסית מתחיל מתאמן 3 חודשים בfbw וקצת נמאס לי מהתוכנית וגם לא מתקדם בה כלכך
אהבתי את הפיצול של הU/L Z אז הלכתי על זה .
רק לא בטוח שיש מספיק נפח בתוכנית גב וחזה מקבלים 12 סטים שבועיים זה מספיק ?
כנל לגבי ידיים הנפח לא נמוך מדיי ?

**מודע לזה שהתוכנית זה רק רשימת תרגילים את העקרונות של התקדמות באימונים אני יודע ומיישם
** מבחינת תחושה כללית כן היה לי יותר קשוח באימון ממה שעשיתי עד מרגיש שהגוף שלי ''עבד'' הרבה יוצר מבדרך כלל

לשנות משהו ? להוסיף נפח ? לעלות ל4 סטים אולי תרגיל אחד בשריר גדול בשביל להגיע ל16 סטים ? להוסיף עוד תרגיל ?

UPPER LOWER.png

ם בfbw וקצת נמאס לי מהתוכנית וגם לא מתקדם בה כלכך
אהבתי את הפיצול של הU/L Z אז הלכתי על זה .
רק לא בטוח שיש מספיק נפח בתוכנית גב וחזה מקבלם 12 סטים שבועיים זה מספיק ?
כנל לגבי ידיים הנפח לא נמוך מדיי ?
את התשובות קצת קשה לספק לך בלי להכיר אותך, אני כן יכול לומר לך שאם אתה פועל על פי העקרונות המנחים אתה תתקדם משום שגם אם כרגע הנפח לא בשמים אתה תשים לב לה ותעלה אותו....

אתה יכול להוסיף סטים או תרגילים, או פשוט להשתמש במשקל כבד יותר ומנוחות ארוכות יותר בין הסטים אם יש לך זמן.

אני שונא RPE לבחירת משקל במיוחד למתאמן פחות מ10 שנים. אז אני שמח שאתה מתקדם בקצב אחר ממה שרשום.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוסיף סטים או תרגילים, או פשוט להשתמש במשקל כבד יותר ומנוחות ארוכות יותר בין הסטים אם יש לך זמן.

אני שונא RPE לבחירת משקל במיוחד למתאמן פחות מ10 שנים. אז אני שמח שאתה מתקדם בקצב אחר ממה שרשום.
כן אני לא משתמש בזה לבחירת משקל עובד על הוספת נפח מאימון לאימון פשוט בצורה מסודרת

אם אפשר אחי שאלה בנושא .. במידה ואני מרגיש קצת פיגור בידיים ורוצה לתת דגש כמו שאתה רואה אין לי הרבה ידיים מבודד בתוכנית
זה רע אם אני מוסיף קצת נפח לידיים באימון שהוא אימון גוף תחתון ? לא יפגע לי באימון עליון בהמשך השבוע ?

כן אני לא משתמש בזה לבחירת משקל עובד על הוספת נפח מאימון לאימון פשוט בצורה מסודרת

אם אפשר אחי שאלה בנושא .. במידה ואני מרגיש קצת פיגור בידיים ורוצה לתת דגש כמו שאתה רואה אין לי הרבה ידיים מבודד בתוכנית
זה רע אם אני מוסיף קצת נפח לידיים באימון שהוא אימון גוף תחתון ? לא יפגע לי באימון עליון בהמשך השבוע ?
התוכנית נותנת לך אופציה להוסיף כל אימון תרגיל לאיזור שיחסית חלש אצלך

• פותח/ת השרשור
התוכנית נותנת לך אופציה להוסיף כל אימון תרגיל לאיזור שיחסית חלש אצלך

השאלה אם אני יכול לדחוף תרגיל ידיים באימון גוף תחתון במידה וזה נגיד אימון אחרון בשבוע ואז יש לי יומיים מנוחה אבל בכל זאת היד עובדת אימון אחרי אימון זה בעיה ?

השאלה אם אני יכול לדחוף תרגיל ידיים באימון גוף תחתון במידה וזה נגיד אימון אחרון בשבוע ואז יש לי יומיים מנוחה אבל בכל זאת היד עובדת אימון אחרי אימון זה בעיה ?
אם יש לך יומיים מנוחה אז תרגיל ליד אחורית / קדמית לא יפגע כנראה. אלה שרירים שמתאוששים מהר.

להוסיף עוד ידיים ביום פלג גוף עליון זה בהחלט סבבה.
ביום פלג גוף תחתון, בעצימות נמוכה, נגיד 3-4 חזרות לכשל כנראה שתתאושש מזה טוב תוך 24 שעות.
בסופ"ש תתפרע של החיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית