הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יכול לשנות לשנות פיצול בתבנית מוכנה מראש? (SBS)

kendrick

משתמש מתחיל
99
1
נק' מוניטין:
1
99
1
כרגע יש לי את התוכניות של SBS ואני מתחיל בפעם הראשונה את תכנית ההיפרטרופיה
1760793250018.png

עכשיו בקרוב ארצה להתחיל בנוסף אומנות לחימה פעמיים בשבוע, ויכול להיות שיהיה מצב שאצטרך להתאמן פעמיים בשבוע ברצף.
עכשיו אני דיי דואג לגבי התאוששות, אז חשבתי אם אקח נגיד את יום 1 ואת יום 2 ואסדר אותם כמו "UPPER LOWER" כזה?
כלומר יום ראשון יהיה לי במקום הבנצ דאבמלים את לגג פרס ואוריד את הבנצ בדאמבלים ליום 2? האם יכול להיות לזה אפקטים שליליים או שזה בסדר לגמרי?
ומעבר לזה אני יודע שהתאוששות בסופו של דבר משתנה בין אדם לאדם ותלויה בי, אבל עד כמה זה ריאליסטי מלכתחילה לשלב עוד שעה אימון אינטנסיבית בין יום של חדכ ליום של חדכ פעמיים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
לדעתי כל עוד אתה שומר על הפרשי ימים כמו בתוכנית המקורית אתה תהיה בסדר.
למה התכוונת? הפרשי ימים כלומר כמה ימים בין אימון לאימון? לא הוגדר לי בעיקרון. וכל הקטע שאני רוצה לשנות זה כדי שפעם אחת בשבוע אוכל להתאמן יום אחרי יום אז אני רוצה לשנות שזה יפגע בשרירים שונים ב2 ימים האלו.

למה התכוונת? הפרשי ימים כלומר כמה ימים בין אימון לאימון? לא הוגדר לי בעיקרון. וכל הקטע שאני רוצה לשנות זה כדי שפעם אחת בשבוע אוכל להתאמן יום אחרי יום אז אני רוצה לשנות שזה יפגע בשרירים שונים ב2 ימים האלו.
עדיף לשמור על הסדר של הימים. לדעתי תן הפסקה בין יום 1 ויום 2, ואז יום 2 ויום 3 אחד אחרי השני, ואז עוד הפסקה. נגיד: יום ראשון - מתאמן, יום שני מנוחה, יום שלישי - מתאמן, יום רביעי - מתאמן, יום חמישי מנוחה, יום שישי - מתאמן.

לא כתוב לך בערך לדוגמה איך אתה אמור לבצע את האימונים?

• פותח/ת השרשור
עדיף לשמור על הסדר של הימים. לדעתי תן הפסקה בין יום 1 ויום 2, ואז יום 2 ויום 3 אחד אחרי השני, ואז עוד הפסקה. נגיד: יום ראשון - מתאמן, יום שני מנוחה, יום שלישי - מתאמן, יום רביעי - מתאמן, יום חמישי מנוחה, יום שישי - מתאמן.
כן ככה תיכננתי בעיקרון, הקטע זה שבימי מנוחה אני לא אנוח לגמרי אלא אלך להתאמן באומנות לחימה בערך שעה אימון נוסף. מה שהפריע לי זה לא אם אימון 2 יכול להפריע לאימון 3, אלא אם לדחוף 3 תרגילי רגליים "LOWER" באותו אימון לוקח מההתחזקות או ההיפרטרופיה, זאת הייתה השאלה שלי.

לא כתוב לך בערך לדוגמה איך אתה אמור לבצע את האימונים?
יש דף שלם של INSTRUCTIONS לא יצא לי לראות שמה משהו כזה, אבל זה דיי מובן מאליו אם לא הייתי רוצה לעשות שינוים לא? אם הייתי שומר על התכנית המקורית הייתי נח פשוט יום בין כל אימון

כן ככה תיכננתי בעיקרון, הקטע זה שבימי מנוחה אני לא אנוח לגמרי אלא אלך להתאמן באומנות לחימה בערך שעה אימון נוסף. מה שהפריע לי זה לא אם אימון 2 יכול להפריע לאימון 3, אלא אם לדחוף 3 תרגילי רגליים "LOWER" באותו אימון לוקח מההתחזקות או ההיפרטרופיה, זאת הייתה השאלה שלי.
אפשר לעשות ביחד את הlower הראשון עם הlower השני, זה הכל עניין של האם אתה מתאושש. התוכנית נראית דיי full body ואתה רוצה להפוך את זה לupper lower, אז למה לא לחפש אם כבר איזו תוכנית שמיועדת לupper lower? כעיקרון אבל נראה שזה אפשרי.

האומנות לחימה לא נראה לי יפגע לך בביצועים, רק תדאג פשוט לאכול טוב
יש דף שלם של INSTRUCTIONS לא יצא לי לראות שמה משהו כזה, אבל זה דיי מובן מאליו אם לא הייתי רוצה לעשות שינוים לא? אם הייתי שומר על התכנית המקורית הייתי נח פשוט יום בין כל אימון
איך תכניס 4 אימונים בשבוע וגם 4 ימי מנוחה?

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות ביחד את הlower הראשון עם הlower השני, זה הכל עניין של האם אתה מתאושש. התוכנית נראית דיי full body ואתה רוצה להפוך את זה לupper lower, אז למה לא לחפש אם כבר איזו תוכנית שמיועדת לupper lower? כעיקרון אבל נראה שזה אפשרי.
אני יכול ללכת לחפש אחרת בעיקרון, פשוט הדרך שבה התכנית הזאת מונגשת לי הכל בצורה מאוד אוטומטית ומאוד נוחה וכבר התחלתי וריאציה אחרת שלה ועכשיו רציתי לעבור לזאתי. אני אבדוק את העניין.

איך תכניס 4 אימונים בשבוע וגם 4 ימי מנוחה?
אהה אתה צודק, בעיקרון הייתי יכול להתייחס לשבוע של האימונים כשבוע של יום אחד יותר ארוך ככל הנראה וזה לא היה בהכרח היה מתאים לימות השבוע הרגילים.
אבל באמת מוזר שאתה אומר את זה ככה, חיפשתי ברדיט של התכנית גם את זה ולא מצאתי כלום.

אני יכול ללכת לחפש אחרת בעיקרון, פשוט הדרך שבה התכנית הזאת מונגשת לי הכל בצורה מאוד אוטומטית ומאוד נוחה וכבר התחלתי וריאציה אחרת שלה ועכשיו רציתי לעבור לזאתי. אני אבדוק את העניין.
רוב התוכניות הן מונגשות. יש תוכנית שצריך להתעסק בהם יותר, בעיקר תוכניות כוח, אבל אני לא חושב שזה המקרה פה. אני אומר אם אתה מתאמן כבר 4 ימים בשבוע,
אז תעבור לupper lower, נראה לי יותר חכם מבחינת התאוששות. אבל תנסה את הוריאציה הזו, זה עניין פשוט של איך הגוף מתאושש.
אהה אתה צודק, בעיקרון הייתי יכול להתייחס לשבוע של האימונים כשבוע של יום אחד יותר ארוך ככל הנראה וזה לא היה בהכרח היה מתאים לימות השבוע הרגילים.
נכון אבל אז כל הימים זזים לך כל הזמן. אם אתה רוצה ככה זה יעבוד נראה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית