הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון וחשש מאקנה

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום,
אני ככה מתבשל עם עצמי בתהליך לסייקל הראשון תוך כדי שאני מנסה לחקור וללמוד כמה שאני יכול…
אז בעבר עשיתי סייקל אורלים ( ביזבוז כסף ומיותר לגמרי כמו שכולם פה אומרים ) לא ראיתי יותר מדי תוצאות אבל עברתי פציעה אישפוז בבית חולים וכו ( שלא קשורה לחדר כושר ) ובגלל שהפסקתי את הסייקל אורלים כנראה יצא לי בבום מלא פצעים על הגב קטנים כאלה אבל מלא, אני לא יודע בוודאות שזה מזה אבל לדעתי זה מזה ובכללי אני אחד שכן יוצא חו מדי פעם פצעים במקומות שונים ואני ממש חושש שזה יגיע למצב קיצוני במהלך סייקל…מה אפשר לעשות לגבי זה ?

היגיינה אני חושב.
סייקל ראשון שלי לא עשיתי עם זה משהו ויש לי קצת צלקות אבל קניתי מברשת ארוכה שאוכל לסבן את הגב במקלחת ומן הסתם כל הקטע של לא ללבוש את אותה החולצה יומיים ברצף, סדינים וכו'
יש עוד משהו שקשור לAI אבל אני לא הבחור שיכול לענות לך על זה
@Dark Soul Omega

תשמע מה שסנורלק אומר.

עברתי כמה סייקלים בחיים שלי.. אישית לא סבלתי מאקנה.
יצא איזה פצעון פה ושם אבל לא משהו קריטי.

הכי חשוב זה היגיינה, להחליף כלי מיטה פעם בשבוע, גם מגבת גוף פעם בכמה ימים..
אפשר לקחת אבץ.
במידה והאסטרוגן מתחיל לעשות עור שומני אפשר לקחת AI פעם בכמה ימים.

שמע זה עניין גנטי ורגישות לDHT אני עשיתי סייקל שעירב כמה חומרים וברגע שהכנסתי מאסטרון שזהdht טהור
חטפתי אקנה מלחיץ, חזה גב צוואר ראש…
וכבר 4 חודשים עם ראקוטן לטיפול ומלא צלקות
עצה שלי
, תבנה את הסייקל לאט אל תמהר לדחוף חומרים וברגע שעולים כמה פצעים תעצור תעשה חושבים תראה מה גורם לזה

אגב ממליץ כל חודש בדיקות
דם הורמונליות בזמן החומרים

שמע זה עניין גנטי ורגישות לDHT אני עשיתי סייקל שעירב כמה חומרים וברגע שהכנסתי מאסטרון שזהdht טהור
חטפתי אקנה מלחיץ, חזה גב צוואר ראש…
וכבר 4 חודשים עם ראקוטן לטיפול ומלא צלקות
עצה שלי
, תבנה את הסייקל לאט אל תמהר לדחוף חומרים וברגע שעולים כמה פצעים תעצור תעשה חושבים תראה מה גורם לזה

אגב ממליץ כל חודש בדיקות
דם הורמונליות בזמן החומרים
לא השתמשת במאסטרון פרופ? כך היית יכול להתנקות הרבה יותר מהר ופחות פצעים

לא השתמשת במאסטרון פרופ? כך היית יכול להתנקות הרבה יותר מהר ופחות פצעים
מסטרון רגיל
ופשוט לא שמתי על הפצעים עד שאתה רואה שחצי גוף שלך פצעים …
הכל בדיעבד יותר קל

בגלל המצב שהגעתי אליו, ספציפית אני עכשיו מתחיל עוד סייקל ואעשה כל חודש בשביל לעצור בזמן אם קורה משהו
איזה מצב הגעת אליו שאתה צריך לעשות בדיקות דם כל חודש?

אקנה מלחיץ בסייקל הקודם
עדיין לא הבנתי איך בדיקות דם הורמונליות יעזרו לך להתמודד עם אקנה בתדירות חודשית. אשמח לדעת איך את מבצע את האנליזה ואילו בדיקות הורמנוליות אתה מבקש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית