הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום,
אז רציתי שתרכזו לי את הדברים החשובים שחשוס שאני אדע לקראת הסייקל הראשון שלי שאני שלם איתו ומעוניין להתחיל איתו זה יהיה סייקל Test e 500 mg בלבד, מה אני צריך להכין שיהיה מראש למקרה של גיינו או אקנה ובכללי דברים שחשוב לדעת אשמח ככה לנקודות חשובות…
הפחד הגדול שלי זה אקנה כי אני תמיד סבלתי מפצעים בגוף מפחד שזה יחמיר את זה קיצוני השאלה אם יש פיתרון לזה או משהו שיכול לעזור מעבר להיגינה…

היגינה והימנעות מאוננות סתם אבל לא פתחת אשכול כזה כבר? בכול אופן היגיינה הכי חשוב ולא חושב שיש עוד משהו שאפשר למנוע איתו אקנה אבל אשמח לדעת אם כן חח

ומבחינת PCT מה אתה מכיר שעובד הכי טוב עם כמה שפחות תופעות ללוואי והכי כדאי ?
וכל דבר שכדי שיהיה ככה בשלוף בסייקל אשמח לדעת
טמוקסי
שמע, אתה לא יודע מספיק אם אתה שואל שאלות כאלה.
לא יודע עד כמה כדאי שתתחיל סייקל

• פותח/ת השרשור
טמוקסי
שמע, אתה לא יודע מספיק אם אתה שואל שאלות כאלה.
לא יודע עד כמה כדאי שתתחיל סייקל
אני עושה את זה עם מאמן שאני איתו שנתיים והוא גם משתמש ויש לו הרבה מתאמנים שגם משתמשים ויש לו ידע רב בזה אבל אני לא רוצה ללכת בעדר ולזרום בגלל זה למרות שיש לי את התמיכה והידע שלו אני רוצה לשאוב עוד קצת ככה אני גם יוכל לבןא אליו עפ שאלות וידע לגבי הסייקל

אני עושה את זה עם מאמן שאני איתו שנתיים והוא גם משתמש ויש לו הרבה מתאמנים שגם משתמשים ויש לו ידע רב בזה אבל אני לא רוצה ללכת בעדר ולזרום בגלל זה למרות שיש לי את התמיכה והידע שלו אני רוצה לשאוב עוד קצת ככה אני גם יוכל לבןא אליו עפ שאלות וידע לגבי הסייקל
אוקיי יש לך מאמן, למה אתה לא שאלת אותו את כל הדברים האלה?
למה לא חקרת לבד באינטרנט ?
אתה לא יודע מספיק בישביל להיכנס לעולם הזה
אני בעולם הזה עדיין תינוק

• פותח/ת השרשור
אוקיי יש לך מאמן, למה אתה לא שאלת אותו את כל הדברים האלה?
למה לא חקרת לבד באינטרנט ?
אתה לא יודע מספיק בישביל להיכנס לעולם הזה
אני בעולם הזה עדיין תינוק
אני חוקר ובודק וזה חלק מהמחקר שלי אני לא זורק ידע פה כדי להראות שאני יודע ואני בטוח שלא סרמה של האנשים פה אבל כן יש ידע אבל אני פה לקבל ידע…ואני שואל אותו ומקבל גם ממנו מידע אבל משתדל לקחת מכמה מקומות ודעות

אני חוקר ובודק וזה חלק מהמחקר שלי אני לא זורק ידע פה כדי להראות שאני יודע ואני בטוח שלא סרמה של האנשים פה אבל כן יש ידע אבל אני פה לקבל ידע…ואני שואל אותו ומקבל גם ממנו מידע אבל משתדל לקחת מכמה מקומות ודעות
יש הבדל בין לחקור לבין להתחיל סייקל

אבל אני חוקר כדי לאסוף כמה שיותר ידע למרות שיש לי מישהו שמלווה אותי בעל ידע ולמרות שכן אני קורא ושואל פה הרבה בפורום…
אקנה זה בדרך כלל אחרי שמפסיקים\מסיימים את הסייקל, וזה גנטי בדרך כלל אין משהו שאפשר לעשות יותר מדיי עם זה

בכללי אם אתה באחוז שומן גבוה יש לך יותר סיכויים לפתח גינו כי הגוף שלך מייצר יותר ארומטיזירס
אבל זה עדיין יכול להיגרם גם אם אתה באחוז שומן נמוך

ומינון עדיף 400mg
500 זה גבוה מדיי לפי דעתי ולא ישנה הרבה, במיוחד שזה סייקל ראשון
אפילו שפעם זה היה "סטנדרטי"

ואם אתה לא מכיר תרופות נגד גינו אז עדיף שלא תתחיל סייקל ותמשיך לצפות עוד טיפה בmore plates more dates
😛

המלצה שלי אישית לסייקל ראשון.

טסט 250מג בשבוע מפוצל ל 2-3 זריקות.

יש לעשות בדיקות דם רלוונטיות בשבוע ה 3 או הרביעי
במקרה ו הe2 קפץ יותר מידי ואתה כן מתחיל לשים לב לעור שומני ותחילת אקנה או רגישות בפיטמות יש להתחיל לקחת ארימידקס במינון של 0.25 יום אחרי כל זריקה ולבצע בדיקות דם נוספות אחרי מספר שבועות ברגע שיהיה לך איזון מושלם עם ה e2 הסיכוי לאקנה יהיה נמוך אלה אם כן זה גינאטי

יחד אם זה במקרה ו הe2 כן עלה יותר מידי ואתה כבר בשבוע ה6 ואין לך עור שומני אקנה או רגישות כלשהי אין שום סיבה לקחת חוסם אסטרוגן ולהמשיך את הסייקל עד הסוף

דבר נוסף בגלל שזה סייקל ראשון ואתה לא יודע איך הגוף שלך אקבל את זה גם 250 בשבוע זה הרבה לכן אין צורך להשתגע במינונים יותר גבוהים קח בחשבון בשבועות הראשונים תתחיל ארמוטזציה מאוד גבוה לכן כמה שהמינון יותר נמוך ככה גם התופעות לוואי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית