הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודש וחצי אחרי סייקל התייעצות דחופה

• פותח/ת השרשור allnk
  • פורסם בתאריך

allnk

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
. היי חברים. אני אחרי סייקל 14 שבועות טסט אנטנט 500 בשבוע מפוצל לשתיים.
משבוע 4 לקחתי גם 250 פרגניל.
מקפיד מאוד על תפריט והתוצאות של הסייקל מדהימות. זאיקה אחרונה הייתה לפני חמישה שבועות,ֶ
בשבועיים האחרונים אני בpct
100 כלומיד ו40 טומקסי ושבועיים שיבואו מוריד בחצי את שניהם.
לוקח גם קראטי, בטא אלנין ואומגה שלוש.

למרות שאני עדיין מקפיד על תפריט ומתאמן בעצימות גבוהה, הגוף כבר שינה צורה ואין את הטונוס שיש בסייקל. הגוף נראה פחות חטוב ומתוח אם אני מצליח להסביר נכון.

השאלה שלי מה אפשר להוסיף או לשפר בכדי לשמור על הטונוס שהיה לי בסייקל? כל חומר טבעי או לא טבעי (אבל שלא עובד על הציר).

לא קשור לשאלה של הנושא, אבל אשמח לשאול אותך בתור אחד שזה הסייקל הראשון שלו ודומה למה שאני מעוניין לעשות…
מה חווית שונה בין להיות על סייקל לבין טבעי והאם ההבדל הוא באמת מטורף כמו שאומרים ( כמובן שידוע לי שצריך לשמור על תזונה ואימונים נכונים ), ואיזה תופעות לוואי חווית אם בכלל…

• פותח/ת השרשור
לא קשור לשאלה של הנושא, אבל אשמח לשאול אותך בתור אחד שזה הסייקל הראשון שלו ודומה למה שאני מעוניין לעשות…
מה חווית שונה בין להיות על סייקל לבין טבעי והאם ההבדל הוא באמת מטורף כמו שאומרים ( כמובן שידוע לי שצריך לשמור על תזונה ואימונים נכונים ), ואיזה תופעות לוואי חווית אם בכלל…
בטח.
בגדול עליה מאוד משמעותית בכח, בעצימות של כל אימון, ירידה באחוזי שומן (קח בחשבון כמובן שהייתי בתפריט מאוד קפדני) ועליה במסת שריר. ובלי קשר לעליה בשריר, הגוף פשוט נראה מהודק יותר בסייקל.

מבחינת תופעות לוואי לא היה לי משהו ששמתי לב אליו, אולי רק טיפה שערות בגב כתפיים. עד עכשיו לא צמח לי ובסייקל כן. עכשיו בpct התופעות לוואי אחרות ויש ירידה בחשר המיני ובמצב הרוח.

אין משהו חוץ מלעלות על סייקל או לנסות לשמר אחוז שומן נמוך.

סייקל זה סייקל ושום תוסף שקר טבעי לא יתן לך את אותו לוק.

הכי קרוב זה לעשות בלאסט וקרוז ואז אתה לא באמת יורד ואתה שומר הרבה יותר.

אין משהו חוץ מלעלות על סייקל או לנסות לשמר אחוז שומן נמוך.

סייקל זה סייקל ושום תוסף שקר טבעי לא יתן לך את אותו לוק.

הכי קרוב זה לעשות בלאסט וקרוז ואז אתה לא באמת יורד ואתה שומר הרבה יותר.
נראה לי שהוא התכוון לhgh או משהו בסגנון.

אין לי ניסיון עם hgh אז לא הבעתי דעה בעניין אבל שום תוסף טבעי שייתן את הלוק של הסייקל.. אחרת מן הסתם כולם היו משתמשים בו.

נראה לי שהוא התכוון לhgh או משהו בסגנון.

אין לי ניסיון עם hgh אז לא הבעתי דעה בעניין אבל שום תוסף טבעי שייתן את הלוק של הסייקל.. אחרת מן הסתם כולם היו משתמשים בו.
הורמון יעזור לו להראות יותר עגול אבל זה לא יתן לו את המראה שהוא רוצה, עשיתי שימוש בהורמון וזה אש בתור מעטפת לסייקל אבל לבניית שריר זה על הפנים.

בטח.
בגדול עליה מאוד משמעותית בכח, בעצימות של כל אימון, ירידה באחוזי שומן (קח בחשבון כמובן שהייתי בתפריט מאוד קפדני) ועליה במסת שריר. ובלי קשר לעליה בשריר, הגוף פשוט נראה מהודק יותר בסייקל.

מבחינת תופעות לוואי לא היה לי משהו ששמתי לב אליו, אולי רק טיפה שערות בגב כתפיים. עד עכשיו לא צמח לי ובסייקל כן. עכשיו בpct התופעות לוואי אחרות ויש ירידה בחשר המיני ובמצב הרוח.
ואתה עושה את הסייקל מסיבה תחתרותית או בישביל עצמל וכי אתה אוהב את כל העניין הזה של פיתוח גוף
פשוט?

ואתה עושה את הסייקל מסיבה תחתרותית או בישביל עצמל וכי אתה אוהב את כל העניין הזה של פיתוח גוף
פשוט?
דיברתי איתו בסקייפ אתמול אמרתי לו שpassionate שואל מה הסיבה שהוא מריץ סטרואידים אז הוא אמר לי להגיד לך שזה לא מסיבות תחרותיות הוא אוהב את התחום ואת הפיתוח גוף פשוט..עכשיו תתחיל את הסייקל תהנה ותתחדש על השרירים שיצמחו ויגדלו לך

אם אתה מגיע למצב שאתה מסיים את הסייקל אז אתה מסיים אותו ואין מה לעשות אם זה אלה פשוט לקבל את המצב אלה אם כן אתה מחליט שאתה יוצא ל blast and cruise.

אשמח לדעת..

תוך כמה שבועות מתחילת הסייקל התחלת להבחין בשינוי במראה ובכח?
אתה אמור להרגיש שבועיים-שלושה שבועות אחרי הזריקה הראשונה שאתה מצליח להתאושש קצת יותר מהר בדרכ

שמע
תודה על המענה

מה לגבי שינוי ויזואלי וכח?

גם רק החל משבוע 3 וצפונה.?
שמע מסייקל אחד אל תצפה לניסים ונפלאות..תלוי מה תכניס באותו הסייקל אבל בהנחה ומדובר בטסט תלוי כמובן גם בסוג האסטר ...הייתי אומר שינוי ממש שאפשר להבדיל יהיה אולי מאמצע הסייקל כזה אבל שוב תלוי גם כמה תקפיד על תזונה ואימונים..וגם איך הגוף שלך מבחינה גנטית מגיב לחומרים..קיצור זה ככ אינדיווידואלי שאין באמת תשובה..

תודה על המענה וגם על הפרופורציה שהכנסת כאן..

ראיתי פוסטים של אנשים אחרי שבועים כבר נרשמים לתחרות..

אני 3 וחצי שבועות עם כאב בתחת ורק עכשיו מתחיל לזהות ניצנים של שיוני.

אוכל לפי הספר.. עם 500 אנטנ+500 בולד בדו שבועי..

נראה לי שבשבועות הקרובים השינוי יהיה משמעותי הרבה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית