שלום לכולם,
אשמח לעזרה בנוגע לסייקל ראשון שלי.
קצת רקע,
בן 40
גובה 185 ס"מ
משקל 97.5 ק"ג
מתאמן כרגע כ 3 שנים רצוף משקולות, אך מתאמן מגיל צעיר באומנויות לחימה וחדר כושר(מתאגרף תאילנדי מקצועי בעבר הרחוק).
אז ככה, בתור התחלה רציתי סה"כ להתנסות וכו' רציתי לעשות סייקלים קצרים במינון מאד נמוך(10-15מ"ג) של דיבול,
14 עם, 14 בלי, אחרי ה14 הראשונים שלא הרגשתי שום התחזקות וקראתי מעט, הבנתי שזה ממש לא מתאים כסייקל ראשון
ולאחר שדילר איתו התייעצתי הפסקתי עם הדיבול ועברתי לטסט אי 250 מ"ג כל 4 ימים ו10 מ"ג טמוקסיפן יום כן, יום לא למשך 10-12 שבועות.
כרגע היום בזריקה מספר 5 כבר, מרגיש מעט שיפור בכח.
הרעיון בכללי הוא סייקל עם עלייה נקיה/recomp לאכול כ 300-500 קלוריות יותר מתחזוקה עם כ 2.2 גם חלבון לכל ק"ג גוף.
מכיוון שלא הגעתי עם שוםרקע בנושא כלל, רק לאחר שהגעתי לפורום הזה הבנתי שסייקל מתחילים רק באחוזי שומן נמוכים,
אין לי ממש מושג כמה האחוזי שומן שלי היו כשהתחלתי את הסייקל לדעתי 20 אבל אולי פחות אולי יותר?
מצרף את התמונה היחידה שמצאתי מלפני הסייקל.
השאלות הן, אם התחלתי כאשר אחוזי השומן גבוהים מדיי,
מה עושים מכאן?
האם להפסיק את הסייקל ולעבור לPCT, להוריד אחוזי שומן ובעתיד לעשות סייקל?
או להמשיך עם הסייקל עם תיקונים אם צריך(מבחינת תזונה או מבחינת הסייקל עצמו)?
תוספת של AI, בדיקות דם כל כמה זמן אם צריך לשלוט באסטרוגן...
אשמח לעזרה בנוגע לסייקל ראשון שלי.
קצת רקע,
בן 40
גובה 185 ס"מ
משקל 97.5 ק"ג
מתאמן כרגע כ 3 שנים רצוף משקולות, אך מתאמן מגיל צעיר באומנויות לחימה וחדר כושר(מתאגרף תאילנדי מקצועי בעבר הרחוק).
אז ככה, בתור התחלה רציתי סה"כ להתנסות וכו' רציתי לעשות סייקלים קצרים במינון מאד נמוך(10-15מ"ג) של דיבול,
14 עם, 14 בלי, אחרי ה14 הראשונים שלא הרגשתי שום התחזקות וקראתי מעט, הבנתי שזה ממש לא מתאים כסייקל ראשון
ולאחר שדילר איתו התייעצתי הפסקתי עם הדיבול ועברתי לטסט אי 250 מ"ג כל 4 ימים ו10 מ"ג טמוקסיפן יום כן, יום לא למשך 10-12 שבועות.
כרגע היום בזריקה מספר 5 כבר, מרגיש מעט שיפור בכח.
הרעיון בכללי הוא סייקל עם עלייה נקיה/recomp לאכול כ 300-500 קלוריות יותר מתחזוקה עם כ 2.2 גם חלבון לכל ק"ג גוף.
מכיוון שלא הגעתי עם שוםרקע בנושא כלל, רק לאחר שהגעתי לפורום הזה הבנתי שסייקל מתחילים רק באחוזי שומן נמוכים,
אין לי ממש מושג כמה האחוזי שומן שלי היו כשהתחלתי את הסייקל לדעתי 20 אבל אולי פחות אולי יותר?
מצרף את התמונה היחידה שמצאתי מלפני הסייקל.
השאלות הן, אם התחלתי כאשר אחוזי השומן גבוהים מדיי,
מה עושים מכאן?
האם להפסיק את הסייקל ולעבור לPCT, להוריד אחוזי שומן ובעתיד לעשות סייקל?
או להמשיך עם הסייקל עם תיקונים אם צריך(מבחינת תזונה או מבחינת הסייקל עצמו)?
תוספת של AI, בדיקות דם כל כמה זמן אם צריך לשלוט באסטרוגן...
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: