עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מריץ כרגע כלום... בודק טוב ולעומק לפני שנכנס למשהו.לא ניסיתי בחיטוב כי סייקל חיטוב זה בזבוז זמן לדעתי
npp כן עוזר לשמור על מסת שריר גם בגרעון קלורי.. לא יודע מה אתה מריץ כרגע אבל זה עוד חומר = יותר תופעות לוואי
אשמח לשמוע את דעתך ספיציפית בקשר ל npp ולניסיון שלך בחומר הנ"ל. אם סייקל חיטוב זה טימטום או לא... אני אחליט בהמשך.סייקל חיטוב זה טמטום אתה לא מתחרה.
נאנד זה אחלה
אחלה סוכן אנאבולי, מעולה לעלייה בשריר, נותן תמיכה למפרקים וגידים, ספיחת נוזלים זה תלוי בן אדם, הייתי על 600מג ולא היה לי נוזלים בכלל.אשמח לשמוע את דעתך ספיציפית בקשר ל npp ולניסיון שלך בחומר הנ"ל. אם סייקל חיטוב זה טימטום או לא... אני אחליט בהמשך.
אני משער לעצמי שהשתמשת בדוסטינקס במהלך הסייקל? ובמידה וכן, מה המינון שלקחת?אחלה סוכן אנאבולי, מעולה לעלייה בשריר, נותן תמיכה למפרקים וגידים, ספיחת נוזלים זה תלוי בן אדם, הייתי על 600מג ולא היה לי נוזלים בכלל.
הרגשה מנטאלית מעולה.
שוב הכל אינדיווידואלי , יש מצב שאתה תשנא אותו.
אני משער לעצמי שהשתמשת בדוסטינקס במהלך הסייקל? ובמידה וכן, מה המינון שלקחת?
לא דוסטינקס לא לא נולבה לא ארימדקס לא כלום, לא נוגע בכל החרא הזה, והיה מושלם, זקפה קשה כאבן, לבידו בשמיים , מסתדר בלי , אם יש תופעות לוואי, תעשה adjusting למינונים שלך.אני משער לעצמי שהשתמשת בדוסטינקס במהלך הסייקל? ובמידה וכן, מה המינון שלקחת?