הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

My Protein 40% הנחה איזה עוד קופונים יש?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
יש משהו יותר טוב מהקופון 10%?

הנה יש 40 אחוז הנה במייפרוטאין אבל גם עם תוספת של 10 אחוז(דרים10) עדיין לא שווה לקנות מהם
חבר'ה, אין טעם לקנות מהם יותר.
לא מסכים, אבקות חלבון לא כזה משתלם אצלהם שאר הדברים יותר זולים מiherb וכמובן מהארץ

נב למה להשתמש בדרים10 ולא בשל משתמשים פרטיים, אותה הנחה רק שבאחד מהם אתה עוזר למישהו 😁

לא מסכים, אבקות חלבון לא כזה משתלם אצלהם שאר הדברים יותר זולים מiherb וכמובן מהארץ
אחי מה אמרתי אם אתה קונה 2.5 קילו יש מצב יהיה יותר זול מהארץ
ואני לא מדבר על דברים אחרים כי זה לא מעניין

אם אין לחם תאכלו עוגות,
אני קניתי 5 ק''ג אבקת חלבון בקר ב240 ש''ח כולל משלוח 😃

מותג של מישל טרוני שהתחיל ב2015. פעם זה היה נמכר בפחים שחורים בסביבות ה200 ש"ח לפח. בפורמולה המקורית הוא היה משתמש בעמילן תירס, ככל הנראה כדי להוזיל עלויות אבל נראה ששיפרו את הפורמולה מאז.
Facebook

אכן מחשיד. ירד מהפרק.

תן לי לתקן אותך, אין להם את ה3 אבקות ביחד כבר. יש להם 2 וזה יותר שווה.
מי שמחפש לקנות מעל ל2.5 קילו אז אלפא כרגע הכי משתלם לא משנה איזה הנחות תביא למייפרוטאין.
כל עוד אתה לא יורד מ75$ אתה תשלם סכום כלשהו שיהיה יותר יקר מאלפא.
צודק שלגבי דברים אחרים וחלבון ב2.5 קילו ולא מעבר יותר זול, לא התייחסתי לזה אז מצטער.

כמה עולה אלפא ל2.23 קילו?

תמצינו למחר אני מאמין שיעשו עוד הנחות במי פרוטאין

בקיצור, מיי פרוטאין עדיין הכי זול.
אתה רושם כאן דברים ולא מדייק, בדיוק כמו שאני רשמתי בערך.
ל2.2 הם יותר זולים, נכון אבל אם אתה מדבר על 5 קילו ? מיי פרוטאין לא זולים ולא שווה לקנות מהם.
מיי פרוטאין "עדיין הכי זולים" כאשר אתה קונה 2.5 קילו חלבון או פחות.
תדייק בדברים שלך.

• פותח/ת השרשור
תמצינו למחר אני מאמין שיעשו עוד הנחות במי פרוטאין
זה כבר הנחות לכבוד הבלאק פריידי לא חושב שיהיה עוד הנחות

אם יש עוד משהו תעדכנו מקסימום נעשה עןד הזמנה

נב למה להשתמש בדרים10 ולא בשל משתמשים פרטיים, אותה הנחה רק שבאחד מהם אתה עוזר למישהו 😁
כי אתה יכול להשתמש בשניהם ביחד

אתה רושם כאן דברים ולא מדייק, בדיוק כמו שאני רשמתי בערך.
ל2.2 הם יותר זולים, נכון אבל אם אתה מדבר על 5 קילו ? מיי פרוטאין לא זולים ולא שווה לקנות מהם.
מיי פרוטאין "עדיין הכי זולים" כאשר אתה קונה 2.5 קילו חלבון או פחות.
תדייק בדברים שלך.

חחחחחחחח גמרת אותי מצחוק. אם ביחידת מידה קטנה הם הכי זולים, אז הם תמיד הכי זולים.
תחשוב רגע למה

חחחחחחחח גמרת אותי מצחוק. אם ביחידת מידה קטנה הם הכי זולים, אז הם תמיד הכי זולים.
תחשוב רגע למה
אני לא יודע אם אתה מפגר או שאתה משחק אותה, אביא לך דוגמה קונקרטית:
2.2 קילו ממיפרוטאין עם 40 אחוז כרגע + 10אחוז אתה מגיע לאיזור ה220 שקל. אלפא 250 שקל.
5 קילו של מייפרוטאין 392 שקל, אולי יותר יקר אבל כנראה שכחת מכס שאתה משלם אז בערך אתה תשלם בין 450-500 שקל במקרה הטוב.
אלפא 5 קילו בערך עולה 450 בלי קוד הנחה.
מי יותר זול עכשיו?
אם אתה מחפש לעשות דווקא אז סבבה מייפרוטאין יותר זול אבל אתה לא משלם רק על החלבון.
אני מחשיב את המחיר עם המכס.
אז מיי פרוטאין כשאתה מזמין מעל 2.5 קילו ועובר את ה75 דולר לא שווה את המחיר נקודה.

• אהבתי
Reactions: TMW
316113476_2701497213314959_6679682605417145450_n.jpg

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית