הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

My Protein 40% הנחה איזה עוד קופונים יש?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
יש משהו יותר טוב מהקופון 10%?

איזה קוד יש להנחה על קניה ראשונה? ואם למישהו יש referal code מומלץ אשמח

איזה קוד יש להנחה על קניה ראשונה? ואם למישהו יש referal code מומלץ אשמח
Liron-R2B
תפתח משתמש עם הקוד ריפל הזה בהרשמה ויש לך 15 אחוז הנחה על קניה ראשונה
תוסיף דרים 10 ויש לך 80 אחוז

Liron-R2B
תפתח משתמש עם הקוד ריפל הזה בהרשמה ויש לך 15 אחוז הנחה על קניה ראשונה
תוסיף דרים 10 ויש לך 80 אחוז

hqdefault.jpg

למה יש לי הרגשה עוד רבע שעה יהיה 60%

לא יהיה
בחיים הם לא עשו יותר ממה שהם עושים ב-Power hour, עוד מעט זה יחזור להיות 50 אז תמהרו כי זה ההבדל בין מכס לבין פטור ממכס.
הזמנתי 5 קילו ב-250, עד לא מזמן זה היה מחיר גם לא בבלאק פריידיי.

רגע מה? למה שהוא ישלם מעמ? התשלום הוא פחות מ75 דולר.לדעתי אתה טועה

לא רואה סיבה שתשלם.התשלום שלך נמוך מ75 דולר
אתה טועה, יש הבדל בין הנחה שאומרת שערך המוצר שלך פחות מ75 דולר לבין קופון שאיתו אתה משלם על חלק מהמחיר
אם תעבור את ה 75 דולר עם קופון אתה תשלם מעמ/מכס כי ערך המוצר בהצהרה גדול מ75 דולר

אתה טועה, יש הבדל בין הנחה שאומרת שערך המוצר שלך פחות מ75 דולר לבין קופון שאיתו אתה משלם על חלק מהמחיר
אם תעבור את ה 75 דולר עם קופון אתה תשלם מעמ/מכס כי ערך המוצר בהצהרה גדול מ75 דולר
וואו איזה באסה.הזמנתי עכשיו מתוך הנחה שאני מתחת ל75

לא הבנתי
אם התשלום שלך סה"כ הוא 250 למה שתשלם מכס? ערך הסחורה שמצהירים עליה זה המחיר ששילמת, לא המחיר לפני הנחה.
אני שילמתי 250 ש"ח על 5 קילו חלבון שעולה במקור 744, נראה לך שיחייבו אותי מכס? כבר כמה פעמים הזמנתי חלבון והקפדתי שלא יעבור את ה-75 דולר ואף פעם לא ביקשו ממני לשלם מכס, יתרה מכך פעם אחת ניסו לעשות לי קטע ושלחתי להם קבלות שמראות שהערך של המוצר היה מתחת ל-75 דולר והם שיחררו את החבילה.

• פותח/ת השרשור
יש עדיין את ה55% פשוט ירד הטיימר ח
לא הבנתי
אם התשלום שלך סה"כ הוא 250 למה שתשלם מכס? ערך הסחורה שמצהירים עליה זה המחיר ששילמת, לא המחיר לפני הנחה.
אני שילמתי 250 ש"ח על 5 קילו חלבון שעולה במקור 744, נראה לך שיחייבו אותי מכס? כבר כמה פעמים הזמנתי חלבון והקפדתי שלא יעבור את ה-75 דולר ואף פעם לא ביקשו ממני לשלם מכס, יתרה מכך פעם אחת ניסו לעשות לי קטע ושלחתי להם קבלות שמראות שהערך של המוצר היה מתחת ל-75 דולר והם שיחררו את החבילה.
לא הבנת

יש לו 50 שקל שהוא קיבל על הזמנות, זה שקול לכסף מזומן. צריך להוסיף את זה בחישוב של ה75 דולר
זה בכל אתר ככה לא רק בmy protein

חטיפי חלבון נורמלים במיי פרוטאין? המלצה מישהו?
כמו שהבחור אמר לך אמר לך אני רק אחזק אני די בררן בקטע שלא אהבתי אף חטיף חלבון שלהם ולקחתי עשרות אבל הוופל מדהים
לא יהיה
בחיים הם לא עשו יותר ממה שהם עושים ב-Power hour, עוד מעט זה יחזור להיות 50 אז תמהרו כי זה ההבדל בין מכס לבין פטור ממכס.
הזמנתי 5 קילו ב-250, עד לא מזמן זה היה מחיר גם לא בבלאק פריידיי.
איזה טעם כל טעם נורמלי לא היה במלאי

כמו שהבחור אמר לך אמר לך אני רק אחזק אני די בררן בקטע שלא אהבתי אף חטיף חלבון שלהם ולקחתי עשרות אבל הוופל מדהים

איזה טעם כל טעם נורמלי לא היה במלאי

Cereal milk, היה נשמע נחמד וגם זה היה הראשון שמצאתי שיש ממנו 5 קילו אז ישר הזמנתי.
הייתי מזמין גם בטעם גרביים אם זה היה הראשון שהייתי נתקל בו עם 5 קילו, לא ממש אכפת לי.

Cereal milk, היה נשמע נחמד וגם זה היה הראשון שמצאתי שיש ממנו 5 קילו אז ישר הזמנתי.
הייתי מזמין גם בטעם גרביים אם זה היה הראשון שהייתי נתקל בו עם 5 קילו, לא ממש אכפת לי.
יש לך מזל תקשיב לא משנה מה רציתי לקנות לא היה בסוף התפשרתי על 3*2.5 +3*2.5 גיינר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית