הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיתוף בסייקל . .עם בעלי נסיון

• פותח/ת השרשור kol69
  • פורסם בתאריך

kol69

משתמש מתחיל
41
3
נק' מוניטין:
3
41
3
רציתי לשתף חווית סייקל ולשמוע תובנות.

אחרי שני אורלים (טורינאבול) החלטתי לנסות אחד רציני יותר.. 500 טסט אנטאט + 500 בולדנון בפיצול דו שבועי.

כעת כבר ארבעה שבועות בתהליך, השינוי שהתקבל מאד מינימלי הן בכוח והן בנראות , חייב לציין שבשלב הזה ציפיתי למשהו הרבה יותר משמעותי.

אוכל טוב.. 200+ג חלבון ודומה גם פחמימה על 75 קילו משקל גוף.

ללא תופעות לואי למעט אולי סוג של לאות (לפחות בשבועיים בראשונים) ללא חרמנות יתר..

לפעמיים קושי בלישון יותר מ 4-5 שעות.. מרגיש את הגוף על טורים קצת גבוהים..

אולי גם מרגיש לפעמים מן תחושות בחלק התחתון האחורי של המותניים (אולי קשור להזרקה.. ? מקווה שלא מתפתח שם משהו..)

אין לי ספקות לגבי איכות החומר וגם לא למקור שלו.

האם הגיוני תוצאות ככ מינורית לאחר 4 שבועות..?

תמיד זכרתי נראות שריר מאד משמעותית על גבול 'דלקתי' אצל אחרים בסייקל..

אשמח מאד לחוות דעת של בעלי נסיון..

רק לציין
אני בו 51, מתאמן עשרות שנים.

נערך לאחרונה:
מה החברה שאתה לוקח אשמח לדעת? דבר שני אל תצפה לניסים ונפלאות מטסט ובולד...חוץ מזה שהמינון בולדנון שלך מאוד מאוד נמוך כדי להרגיש הייתי ממליץ 750 מינימום בבולד...יש לי ניסיון עם בולדנון הייתי מריץ 750 שבועי ומה שהוא נותן זה מראה ווסקולרי יותר ותורם לקשיחות שריר זה כול מה שהרגשתי האמת איתו...מה גם ש4 שבועות זה כלום...תמתין עוד במיוחד עם בולד באסטר שלו שארוך מאוד

Meditech Pharmaceutical steriods | 10ml Injection

זאת החברה.
אגב
כתב לא לצפות לניסים ונפלאות מטסט ובולד...

אם כך מאילו אחרים כן ניתן לצפות לאפקט משמעותי?
טרן:) כמובן שלא מומלץ בכלל למתחילים כן? וגם לא מריצים סולו ...בקיצור תמשיך בסייקל הנוכחי,תעלה מינון בולד, תמתין בסבלנות לאפקט של החומרים וכמובן תזונה+אימונים כמו שאתה מן הסתם יודע...
אגב,פתחת פעם אשכול שאתה בסייקל 500 טסט והתוצאות מדהימות ..מה קרה פתאום? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית