הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי מינון של יוהימבין

roimos

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
היי, קראתי את פוסט ההסבר, אבל רק רוצה לוודא שהבנתי נכון כי עפ"י הפוסט צריך לקחת הרבה יותר ממה שכתוב על האריזה. קניתי מאייהרב יוהימבין 5 מ"ג, כל כדור הוא 2.5 מ"ג וכתוב במינון לקחת 2 כדורים, משמע 5 מ"ג. בפוסט הסבר פה כתוב 0.2 לכל ק"ג משקל גוף זה אומר שלפי כ-80 ק"ג אני צריך לקחת כ-15 מ"ג שזה אומר 6 כדורים. זה בסדר? לעשות כך? תודה מראש.

היי, קראתי את פוסט ההסבר, אבל רק רוצה לוודא שהבנתי נכון כי עפ"י הפוסט צריך לקחת הרבה יותר ממה שכתוב על האריזה. קניתי מאייהרב יוהימבין 5 מ"ג, כל כדור הוא 2.5 מ"ג וכתוב במינון לקחת 2 כדורים, משמע 5 מ"ג. בפוסט הסבר פה כתוב 0.2 לכל ק"ג משקל גוף זה אומר שלפי כ-80 ק"ג אני צריך לקחת כ-15 מ"ג שזה אומר 6 כדורים. זה בסדר? לעשות כך? תודה מראש.
למה אתה רוצה לקחת יוהימבין?

שאלה רצינית, למה תאה לא לוקח לפני תחרות או משהו כאילו נשמע שהתופואות לוואי די זניחות + אין השפעות לטווח ארוך אז למה לא?
למה כן? מי אמר לך שאין תופעות לוואי?
אני חושב שהגעתי בין הכי חטובים באליפות העולם בפיתוח גוף טבעי אז נראה לי אישית מיותר.

למה כן? מי אמר לך שאין תופעות לוואי?
אני חושב שהגעתי בין הכי חטובים באליפות העולם בפיתוח גוף טבעי אז נראה לי אישית מיותר.
לא אמרתי שאין אמרתי שזניחות, מייק גם כתב על זה פה פעם
מה זה משנה שהגעת בין הכי חטובים אולי יכולת להגיע יותר חטוב או להכיע קצת יותר גדול כי החיטוב היה יותר מהיר
למה לא לקחת?

לא אמרתי שאין אמרתי שזניחות, מייק גם כתב על זה פה פעם
"לכן, כדאי לקחת יוהימבין על קיבה ריקה בבוקר מבלי לאכול שום דבר, ללכת לעשות פעילות אירובית (בלבד, אין לקחת יוהימבין לפני אימון משקולות - אלא אם בא לכם להגיע למיון [לחץ דם]). לאחר הפעילות האירובית נדרש לחכות; הזמן שנדרש לחכות הוא 4 שעות מזמן הצריכה של היוהימבין. אם אתם לא מעוניינים לקחת זאת על קיבה ריקה בבוקר, יש לקחת זאת לאחר 4 שעות מאז שאכלתם ארוחה (חשוב שלא תהיה גדולה מידי, עד 600-700 קלוריות. מעל לכך יכולה להיווצר בעיה עקב עיכול ארוך).
יש לקחת יוהימבין, לעשות אירובי ולא לאכול 4 שעות מרגע הצריכה של הכדור. ז"א שכן, אתם צריכים לצום 8 שעות."

לא יודע… אישית אני מעדיף דרכים יותר פרקטיות וקונבציונליות להתחטב.
מה גם שהיעילות מוטלת בספק.

מה זה משנה שהגעת בין הכי חטובים אולי יכולת להגיע יותר חטוב או להכיע קצת יותר גדול כי החיטוב היה יותר מהיר
1. אם אתה הכי חטוב בפער מה יעזור עוד חיטוב?
יכלתי להתחטב עוד בכיף בלי שום תוסף אבל זה כבר היה עולה ביותר מידי ונותן מעט מידי.
2. מה קשור מתי אתה מגיע לשיא החיטוב?
הגודל שלך נגזר מתקופת המסה ולא מתקופת החיטוב.
לקחת ריזיקה של הארכת המסה כי אתה מאמין שתגיע מספיק חטוב זו החלטה טיפשית, בטח למפתח גוף תחרותי.

"לכן, כדאי לקחת יוהימבין על קיבה ריקה בבוקר מבלי לאכול שום דבר, ללכת לעשות פעילות אירובית (בלבד, אין לקחת יוהימבין לפני אימון משקולות - אלא אם בא לכם להגיע למיון [לחץ דם]). לאחר הפעילות האירובית נדרש לחכות; הזמן שנדרש לחכות הוא 4 שעות מזמן הצריכה של היוהימבין. אם אתם לא מעוניינים לקחת זאת על קיבה ריקה בבוקר, יש לקחת זאת לאחר 4 שעות מאז שאכלתם ארוחה (חשוב שלא תהיה גדולה מידי, עד 600-700 קלוריות. מעל לכך יכולה להיווצר בעיה עקב עיכול ארוך).
יש לקחת יוהימבין, לעשות אירובי ולא לאכול 4 שעות מרגע הצריכה של הכדור. ז"א שכן, אתם צריכים לצום 8 שעות."

לא יודע… אישית אני מעדיף דרכים יותר פרקטיות וקונבציונליות להתחטב.
מה גם שהיעילות מוטלת בספק.

1. אם אתה הכי חטוב בפער מה יעזור עוד חיטוב?
יכלתי להתחטב עוד בכיף בלי שום תוסף אבל זה כבר היה עולה ביותר מידי ונותן מעט מידי.
2. מה קשור מתי אתה מגיע לשיא החיטוב?
הגודל שלך נגזר מתקופת המסה ולא מתקופת החיטוב.
לקחת ריזיקה של הארכת המסה כי אתה מאמין שתגיע מספיק חטוב זו החלטה טיפשית, בטח למפתח גוף תחרותי.
1. קודם כמו שכתבת עם החיטוב שלך יותר קצר אתה יכול לעשות מסה יותר ארוכה ואז זה עוד מסה
2. אם החיטוב שלך יותר קצר אתה תאבד פחתו שריר במהלך החיטוב

זה נראה לי בערך באותה רמת סיכון של רטלין לבעלי הפרעוות קשב וריכוז סתם התעניינתי לדעת למה לא לוקחים את זה

1. קודם כמו שכתבת עם החיטוב שלך יותר קצר אתה יכול לעשות מסה יותר ארוכה ואז זה עוד מסה
בחרת להתעלם מהחלק השני של התגובה משום מה.
2. אם החיטוב שלך יותר קצר אתה תאבד פחתו שריר במהלך החיטוב
ממש לא בהכרח, אולי הסיכויים משתנים מעט אבל זה הכל.
אתה לא מחליט מתי תאבד וכמה, ועשיתי חיטוב חודשיים וקצת.
זה נראה לי בערך באותה רמת סיכון של רטלין לבעלי הפרעוות קשב וריכוז סתם התעניינתי לדעת למה לא לוקחים את זה
מאמין שבגלל מה שציטטתי לך בשילוב עם הספק ביעילות.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שהפוסט שלי הלך לכיוונים אחרים 😃 מה לגבי השאלה המקורית? אשמח למענה. אפשר לקחת בהדרגה, 6 כדורים 15 מ"ג ? תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית