עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי כי לא עידכנת את האפליקציה,אני משתמשת ב myfitnesspal לסריקה וכתיבה של המוצרים וזה לא מבקש ממני תשלום...
יש להם תשלום אבל זה בשביל מכל מיני אופציות אקסטרה שיש להם שם
אני גם הספקתי להוריד אותה לפני שזה הפך להיות בתשלום, אבל חברה שלי צריכה אפליקציה אחרת שיש בה את הסריקת ברקוד בחינםאני משתמשת ב myfitnesspal לסריקה וכתיבה של המוצרים וזה לא מבקש ממני תשלום...
יש להם תשלום אבל זה בשביל מכל מיני אופציות אקסטרה שיש להם שם
סריקת ברקוד ?אולי כי לא עידכנת את האפליקציה,
נכון להיום האופציה של הסריקה מחייבת מנוי.
סריקת ברקוד ?
לא יודע על מה אתה מדבר אבל זה עדיין חינמי.
זה לא, זה הפסיק להיות חינמי לפני משהו כמו חודש וחצי, ואם הורדת אותה לפני אז האופציה עדיין זמינה בחינם בשבילךסריקת ברקוד ?
לא יודע על מה אתה מדבר אבל זה עדיין חינמי.
זאת אומרת שאם יש אותה ממזמן היא חינמית ואם משתמש חדש מנסה להוריד זה בכסף הסריקה?זה לא, זה הפסיק להיות חינמי לפני משהו כמו חודש וחצי, ואם הורדת אותה לפני אז האופציה עדיין זמינה בחינם בשבילך
כלבים האלה אני בכול אופן אעדיף לשלם בשבילה כי היא ממש עוזרתאולי לא עידכנת, כבר לא,ברגע שאתה לוחץ על האופציה של הסריקה זה מעביר אותך לאופציה של השידרוג לפרימיום בתשלום.
יש לך אייפון או אנדרואיד?
אנדרואיד אבל האפליקציה מעודכנתאולי לא עידכנת, כבר לא,ברגע שאתה לוחץ על האופציה של הסריקה זה מעביר אותך לאופציה של השידרוג לפרימיום בתשלום.
יש לך אייפון או אנדרואיד?
אה אז כנראה שזה הסיבהזה לא, זה הפסיק להיות חינמי לפני משהו כמו חודש וחצי, ואם הורדת אותה לפני אז האופציה עדיין זמינה בחינם בשבילך
בדיוקזאת אומרת שאם יש אותה ממזמן היא חינמית ואם משתמש חדש מנסה להוריד זה בכסף הסריקה?
כלבים האלה אני בכול אופן אעדיף לשלם בשבילה כי היא ממש עוזרת