הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח אפליקציה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
היה פה מישהו כזה פעם. נראה לי הוא פרש מזה. אף אפליקציית כושר לא תניב לך הכנסה מספקת כדי לתחזק אפליקציה ברמה גבוהה. חשבתי על זה הרבה פעמים וכל פעם שהגעתי למחיר הפיתוח והתחזוקה ירדתי מזה כי אין לי סיכוי לכסות עלויות

אני עשיתי אלפקציה בעיקר לצורכי מעקב לוגים. האתר פה סבבה והכל אבל באפליקציה יותר נוח לי. אבל היא דיי בסיסית ובעיקר מותאמת לצרכים שלי.
יש תכנון לשפר אותה 😃

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי אלפקציה בעיקר לצורכי מעקב לוגים. האתר פה סבבה והכל אבל באפליקציה יותר נוח לי. אבל היא דיי בסיסית ובעיקר מותאמת לצרכים שלי.
יש תכנון לשפר אותה 😃
פיתחת בעצמך או נעזרת בחברה מקצועית?

בשתי מלים - שכח מזה.
קשה מאד מאד מאד להחזיר השקעה על פיתוח אפליקציה. חדירה לשוק, מודל כלכלי, מתחרים וכן הלאה.
בטח ובטח בזירה רוויה כמו ״fitness”.

מנסיון תכנות שיש לי ושהייתי בסביבה הזאת כבר די הרבה זמן, חוק טוב זה שאם אנשים עושים מזה כבר הרבה כסף החמצת את הרכבת כנראה.
אם אתה לא יודע לתכנת אז כדאי שתלמד בשביל שיגיע מצב שאתה תוכל לתפוס את הגל ולהתחיל אותו ומזה תראה כסף אחרת פשוט ההשקעות יעלו על ההכנסות בהרבה כמו שאמרו לך.

אין כסף בתחום האפליקציות בכללי (אלא אם יש לך אפליקציה עם מאות אלפים של משתמשים פעילים ואתה מוכר פרסומות/האפליקציה בתשלום)

היה פה מישהו כזה פעם. נראה לי הוא פרש מזה. אף אפליקציית כושר לא תניב לך הכנסה מספקת כדי לתחזק אפליקציה ברמה גבוהה. חשבתי על זה הרבה פעמים וכל פעם שהגעתי למחיר הפיתוח והתחזוקה ירדתי מזה כי אין לי סיכוי לכסות עלויות
כללת בתמחור מכירת מידע של משתמשים לצורך פרסום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית