הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארימידקס ודוסטינקס

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום לכולם... אשמח לקבל המלצות על התרופות הנל מחברות אנדרגראונד.
דיברתי עם מספר דילרים ואין להם אפשרות להביא רפואי.
תודה

דוסטינקס - (קבותרים) / (Cabergoline) רפואי במינון 0.5 תשתמש רק בזה ורק ברפואי כל דבר אחר לא בטוח בכלל שזה החומר הפעיל שקיים במוצר ובספק שיעשה את העבודה במידת הצורך. בוא נדבר פתוח דילרים שאמרו לך שהם לא יכולים להביא רפואי זה לא דילרים זה ליצנים כל דילר טוב יש לו קשרים טובים מול בית מרקחת.
כנל לגבי ארימידקס / ארומזין / ליטרזול זה תרופות שדילר יכול למשוך מבית מרקחת. לא משחקים בדברים כאלה חברות אנדר במיוחד חברות מפוקפקות בלי אמא ואבא יכניסו לך דברים אחרים שם.
כך דוגמה התרופה פרווירון שלא קיים בעולם חומר גלם לייצור בגלל זה יש מחסור גם ברפואי וגם וחברות אמינות אחרות אבל יש מלא חברות מפוקפקות שיש להם פרווירון כל הזמן. ברור לך שזה זיוף ויש בפנים חומר אחר. או סתם גיר 🥷.
תמצא דילר אחר הוא יביא לך רפואי 2 התרופות.

• פותח/ת השרשור
מישהו מכיר או התנסה?

קבצים מצורפים

• IMG-20221220-WA0107.jpg
    IMG-20221220-WA0107.jpg
    KB 81.4 · צפיות: 150
דוסטינקס - (קבותרים) / (Cabergoline) רפואי במינון 0.5 תשתמש רק בזה ורק ברפואי כל דבר אחר לא בטוח בכלל שזה החומר הפעיל שקיים במוצר ובספק שיעשה את העבודה במידת הצורך. בוא נדבר פתוח דילרים שאמרו לך שהם לא יכולים להביא רפואי זה לא דילרים זה ליצנים כל דילר טוב יש לו קשרים טובים מול בית מרקחת.
כנל לגבי ארימידקס / ארומזין / ליטרזול זה תרופות שדילר יכול למשוך מבית מרקחת. לא משחקים בדברים כאלה חברות אנדר במיוחד חברות מפוקפקות בלי אמא ואבא יכניסו לך דברים אחרים שם.
כך דוגמה התרופה פרווירון שלא קיים בעולם חומר גלם לייצור בגלל זה יש מחסור גם ברפואי וגם וחברות אמינות אחרות אבל יש מלא חברות מפוקפקות שיש להם פרווירון כל הזמן. ברור לך שזה זיוף ויש בפנים חומר אחר. או סתם גיר 🥷.
תמצא דילר אחר הוא יביא לך רפואי 2 התרופות.
אין פרוווירין בעולם … תוב עחי

אין פרוווירין בעולם … תוב עחי
יש לך פרוירון ?תביא אותו נבדוק במעבדה כמה כסף שיעלה נשלם שיבדקו מה יש בפנים אם זה לא פרוירון תשלם את זה מהכסף שלך את הבדיקה כמה שתעלה זורם? ( לא יותר מ אלף שח) כולל הזיוף הטורקי "רפואי" שרץ פה.

יש לך פרוירון ?תביא אותו נבדוק במעבדה כמה כסף שיעלה נשלם שיבדקו מה יש בפנים אם זה לא פרוירון תשלם את זה מהכסף שלך את הבדיקה כמה שתעלה זורם? ( לא יותר מ אלף שח) כולל הזיוף הטורקי "רפואי" שרץ פה.

הנה בדיקת מעבדה צד שלישי של פרווירון של דאוס
upload_2022-12-22_9-15-2.png

אתה מדבר איתי על בדיקת מעבדה משנת 2020? אנחנו ב-2023 כבר.
אגב לגבי חברת דאוס בכללי. לפני שנה וחצי פה ושם היו תגובות לא רעות בכלל על המוצרים שלהם - הם לא נפלו מוורטקס בתוצאות. והיום ? כל בן אדם שמשתמש בהם לא מרוצה.

אתה מדבר איתי על בדיקת מעבדה משנת 2020? אנחנו ב-2023 כבר.
אגב לגבי חברת דאוס בכללי. לפני שנה וחצי פה ושם היו תגובות לא רעות בכלל על המוצרים שלהם - הם לא נפלו מוורטקס בתוצאות. והיום ? כל בן אדם שמשתמש בהם לא מרוצה.

בוא תעוות עוד יותר את המציאות

בדיקת מנובמבר 2020 והיום אנחנו בדצמבר 2022, משמע שנתיים וחודש
מה אתה מצפה שכל שנה יעשו בדיקה?

אני משתמש בדאוס כבר סייקל שני איתם ודי מרוצה.

בוא תעוות עוד יותר את המציאות

בדיקת מנובמבר 2020 והיום אנחנו בדצמבר 2022, משמע שנתיים וחודש
מה אתה מצפה שכל שנה יעשו בדיקה?

אני משתמש בדאוס כבר סייקל שני איתם ודי מרוצה.
לפני שנתיים+ היה פרווירון לפחות שאריות ממנו. היום זה לא קיים אין חומר גלם באייר לא מייצר בגלל מחסור וגם חברות אנדר גדולות אחרות לא עושים כי אין חומר גלם. אחי עוד שבוע אתה ב-2023

לי אישית לא אכפת מפרווירון כי אני לא משתמש בו
אני על סייקל של טסט ומאסטרון ודי מרוצה

בכל מקרה, לא יודע מאיפה הבאת שכל האנשים לא מרוצים, אני שמעתי רק תגובות טובות
מה שגם אתר נוח לקנייה, שולחים יחסית די מהר ובאופן עטוף ובטוח, עונים בשירות לקוחות
חברה די טובה

קפוץ אלי לקנדה תרשם לקליניקה שלי תקבל כמה שאתה רוצה ותשלח כמה שבא לך למעבדה, לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה.

קפוץ אלי לקנדה תרשם לקליניקה שלי תקבל כמה שאתה רוצה ותשלח כמה שבא לך למעבדה, לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה.
גם בישראל אנשים מקבלים מרשם לאוזמפיק 1 מלגרם מגיעים לבתי מרקחת ואין במלאי כי יש חוסר. תגיד לי מה אתה חושב שאתה מדבר אם ילד? תבדוק מול מי שאתה רוצה בישראל אין פרוירון בחברה של באייר כבר מעל שנה וחצי
לי אישית לא אכפת מפרווירון כי אני לא משתמש בו
אני על סייקל של טסט ומאסטרון ודי מרוצה

בכל מקרה, לא יודע מאיפה הבאת שכל האנשים לא מרוצים, אני שמעתי רק תגובות טובות
מה שגם אתר נוח לקנייה, שולחים יחסית די מהר ובאופן עטוף ובטוח, עונים בשירות לקוחות
חברה די טובה
הסברתי לך לפני שנה וחצי היו מאוד מרוצים אנשים הגיבו דברים טובים והיום בנגלות האחרונות אנשים אומרים שזה כבר לא מה שהיה. אם האית משתמש שהם התחילו לעבוד והיום האית מבין תהבדל.

הסברתי לך לפני שנה וחצי היו מאוד מרוצים אנשים הגיבו דברים טובים והיום בנגלות האחרונות אנשים אומרים שזה כבר לא מה שהיה. אם האית משתמש שהם התחילו לעבוד והיום האית מבין תהבדל.
מניסיון אישי שלי עם החומרים שלהם.. נסיתי טסט אנטט וטורינבול.
יצא לי להשתמש בטסט אנטט שלהם למשך 6 שבועות ואז עברתי לטסט של באייר, חייב לציין שהמעבר לטסט של באייר היה טוב יותר.

לגבי הטורינבול, אין לי רפרנס לחברות אחרות כי לא נסיתי אבל בהחלט זה היה מורגש וממש מעולה. לקחתי מינון של 30 מג.
קצת מוזר מה שאתה מתאר, לא אומר שזה לא נכון.. יש מצב לחומרי גלם לא משהו שקיבלו לאחרונה, אבל כרגע הם מוסיפים עוד הרבה מאוד סוגים של חומרים נוספים ואם יתחילו לצוץ דיווחים שלילים על החומרים שלהם אז לא רואה כ"כ סיבה בשבילם להתרחב:confused001:

מאיפה מגיע המידע הזה שפרווירון רפואי של באייר מזוייף פה בארץ.. אפשר להבין שיש חוסר זה כן ולפעמים צריך לחכות עד שיגיע מלאי חדש.. אם בכלל כן... אבל מזוייף של באייר?..

קבצים מצורפים

• 20221225_172716.jpg
    20221225_172716.jpg
    KB 299 · צפיות: 78
  • 20221225_175233.jpg
    20221225_175233.jpg
    KB 275.4 · צפיות: 62
  • 20221225_175243.jpg
    20221225_175243.jpg
    KB 184.2 · צפיות: 68
מאיפה מגיע המידע הזה שפרווירון רפואי של באייר מזוייף פה בארץ.. אפשר להבין שיש חוסר זה כן ולפעמים צריך לחכות עד שיגיע מלאי חדש.. אם בכלל כן... אבל מזוייף של באייר?..
זיוף טורקי .
זיוף טורקי, הוא לא קיים בבתי מרקחת בארץ ולא קיים בחברה גם. .

לפני שנתיים+ היה פרווירון לפחות שאריות ממנו. היום זה לא קיים אין חומר גלם באייר לא מייצר בגלל מחסור וגם חברות אנדר גדולות אחרות לא עושים כי אין חומר גלם. אחי עוד שבוע אתה ב-2023
יש פרווירון למה אתה אומר שאין

שלום לכולם... אשמח לקבל המלצות על התרופות הנל מחברות אנדרגראונד.
דיברתי עם מספר דילרים ואין להם אפשרות להביא רפואי.
תודה
ארימי יש רפואי. לא מומלץ לגעת ב ug בקטע הזה.
תשלח הודעה בפרטי מאיפה בארץ.

קבצים מצורפים

• 20221226_014810.jpg
    20221226_014810.jpg
    KB 277.9 · צפיות: 77
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית