עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
25מג ארומסין - 1מג ארימידקסהיי, כרגע על 500 סוסטנון,300 dhb שבועי ודיבול 40 יומי,רוצה להכניס ארימידקס, עד עכשיו הייתי לוקח ארומסין ונגמר לי,יש ארימידקס,מה מינון מומלץ ופרוטוקול לקיחה? תודה
זהו אני מתלבט כי אני על מינונים שונים מפעם..כמו שציינתי בתחילת הפוסט את המינונים...אין עקצוצים או הפרעות אבל מעדיף להכניס תמיד ליתר ביטחון...יש לי ארימידקס רפואי , צירפתי תמונה פעם ראשונה שמנסה ארימידקס ..תמיד הייתי רק ארומסין25מג ארומסין - 1מג ארימידקס
מה שעבד לך לפני זה.
ותעשה בדיקות דם.
לא לוקחים את התרופות האלה סתם ככה תעשה בדיקות דם ולפי זה תדעזהו אני מתלבט כי אני על מינונים שונים מפעם..כמו שציינתי בתחילת הפוסט את המינונים...אין עקצוצים או הפרעות אבל מעדיף להכניס תמיד ליתר ביטחון...יש לי ארימידקס רפואי , צירפתי תמונה פעם ראשונה שמנסה ארימידקס ..תמיד הייתי רק ארומסין
עשיתי אסטרדיול יצא 117pmolלא לוקחים את התרופות האלה סתם ככה תעשה בדיקות דם ולפי זה תדע
במקרה וכן אתה צריך תתחיל מהמינון הכי נמוך 0.25 אחרי חודש בדיקות וככה אתה תמצא את הנקודה הנכונה.
סה"כ 2 פרמטרים שאתה צריך לקחת בחשבון זה אסטרדיול ו פרולקטין.
אסטרדיול נמוך זה לא טוב
אסטרדיול גבוה זה גם לא הכי טוב אבל משתנה מבן אדם לאדם לכן תעשה בדיקות דם ואחרי זה תדע אם אתה צריך או לא.
לרסק את האסטרדיול קל מאוד לעלות אותו קשה..
אסטרדיול אחראי על הגנה של הלב והמוח והעצמות צריך לקחת את זה בחשבון תמיד
כמה יצא הטסט?עשיתי אסטרדיול יצא 117pmol
טסט פשוט רשום מעל 50 אבל לא מספר מדוייק..מזא איך לוקח? 2 זריקות בשבוע לישבןכמה יצא הטסט?
זה יחסית נמוך תבדוק פרולקטין
תעבור ל 3 שני רביעי שישי אסור להסתכל על סוסטנון כאסטר ארוך ככול שהרמות טסט בדם יהיו מאוזנות ככה הארמטיזציה תהיה נמוך יותר.טסט פשוט רשום מעל 50 אבל לא מספר מדוייק..מזא איך לוקח? 2 זריקות בשבוע לישבן
אין בעיה אני אפצל ליותר, תודה על העזרהתעבור ל 3 שני רביעי שישי אסור להסתכל על סוסטנון כאסטר ארוך ככול שהרמות טסט בדם יהיו מאוזנות ככה הארמטיזציה תהיה נמוך יותר.