הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינון ופרוטוקול ארימידקס בסייקל.

• פותח/ת השרשור Or--
  • פורסם בתאריך

Or--

משתמש פעיל
436
194
נק' מוניטין:
124
436
194
היי, כרגע על 500 סוסטנון,300 dhb שבועי ודיבול 40 יומי,רוצה להכניס ארימידקס, עד עכשיו הייתי לוקח ארומסין ונגמר לי,יש ארימידקס,מה מינון מומלץ ופרוטוקול לקיחה? תודה

היי, כרגע על 500 סוסטנון,300 dhb שבועי ודיבול 40 יומי,רוצה להכניס ארימידקס, עד עכשיו הייתי לוקח ארומסין ונגמר לי,יש ארימידקס,מה מינון מומלץ ופרוטוקול לקיחה? תודה
25מג ארומסין - 1מג ארימידקס
מה שעבד לך לפני זה.
ותעשה בדיקות דם.

• פותח/ת השרשור
25מג ארומסין - 1מג ארימידקס
מה שעבד לך לפני זה.
ותעשה בדיקות דם.
זהו אני מתלבט כי אני על מינונים שונים מפעם..כמו שציינתי בתחילת הפוסט את המינונים...אין עקצוצים או הפרעות אבל מעדיף להכניס תמיד ליתר ביטחון...יש לי ארימידקס רפואי , צירפתי תמונה פעם ראשונה שמנסה ארימידקס ..תמיד הייתי רק ארומסין

קבצים מצורפים

• 16838976595237884488713829317891.jpg
    16838976595237884488713829317891.jpg
    KB 835.1 · צפיות: 61
זהו אני מתלבט כי אני על מינונים שונים מפעם..כמו שציינתי בתחילת הפוסט את המינונים...אין עקצוצים או הפרעות אבל מעדיף להכניס תמיד ליתר ביטחון...יש לי ארימידקס רפואי , צירפתי תמונה פעם ראשונה שמנסה ארימידקס ..תמיד הייתי רק ארומסין
לא לוקחים את התרופות האלה סתם ככה תעשה בדיקות דם ולפי זה תדע
במקרה וכן אתה צריך תתחיל מהמינון הכי נמוך 0.25 אחרי חודש בדיקות וככה אתה תמצא את הנקודה הנכונה.

סה"כ 2 פרמטרים שאתה צריך לקחת בחשבון זה אסטרדיול ו פרולקטין.

אסטרדיול נמוך זה לא טוב
אסטרדיול גבוה זה גם לא הכי טוב אבל משתנה מבן אדם לאדם לכן תעשה בדיקות דם ואחרי זה תדע אם אתה צריך או לא.

לרסק את האסטרדיול קל מאוד לעלות אותו קשה..

אסטרדיול אחראי על הגנה של הלב והמוח והעצמות צריך לקחת את זה בחשבון תמיד

• פותח/ת השרשור
לא לוקחים את התרופות האלה סתם ככה תעשה בדיקות דם ולפי זה תדע
במקרה וכן אתה צריך תתחיל מהמינון הכי נמוך 0.25 אחרי חודש בדיקות וככה אתה תמצא את הנקודה הנכונה.

סה"כ 2 פרמטרים שאתה צריך לקחת בחשבון זה אסטרדיול ו פרולקטין.

אסטרדיול נמוך זה לא טוב
אסטרדיול גבוה זה גם לא הכי טוב אבל משתנה מבן אדם לאדם לכן תעשה בדיקות דם ואחרי זה תדע אם אתה צריך או לא.

לרסק את האסטרדיול קל מאוד לעלות אותו קשה..

אסטרדיול אחראי על הגנה של הלב והמוח והעצמות צריך לקחת את זה בחשבון תמיד
עשיתי אסטרדיול יצא 117pmol

טסט פשוט רשום מעל 50 אבל לא מספר מדוייק..מזא איך לוקח? 2 זריקות בשבוע לישבן
תעבור ל 3 שני רביעי שישי אסור להסתכל על סוסטנון כאסטר ארוך ככול שהרמות טסט בדם יהיו מאוזנות ככה הארמטיזציה תהיה נמוך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית