הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שcbum היה לוקח רק 200mg/wk?

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
אני יחסית אוהב את המראה של cbum ובאמת חשבתי שהוא המתחרה האולטימטיבי ליצוג של קלאסיק פיזיק עוד מההתחלה שלו(גובה של ארנולד ופוזינג עם ואקום מעולה וכתפיים וחזה מעולים), נתקלתי בטעות באחד הסרטונים שלו מלפני שנה שהוא מזכיר(באופן ממש מוזר, הייתי בטוח שזה סתם בייט והוא מדבר על דברים חוקים) שהוא היה לוקח ממש קצת(ואמר שזה לדעתו הרבה פחות מהמתחרים שלו) והיה לוקח 200mg /wk(אני מניח שטסט) ושאולי אחרי הבדיקות דם הוא יעלה ל500 וזה יהיה הפיק שלו לאוף סיזן(לפני התחרות עכשיו שהוא הגיע ברמה אחרת לגמרי עם שיפורים מטורפים) והוא ציין גם שפעם היה לוקח 4 5 חומרים במקביל והוריד את זה רק ל2 בלבד ושזה עזר לו להיות יעיל יותר.
הגיוני בכלל להגיע לרמה כזאת עם תיסוף של רק 200-500mg? אף פעם לא עשיתי סייקל אבל עוקב אחרי בודיבילדינג וסטרונגמן תקופה ואני יודע שהכמויות שהם לוקחים הן מטורפות כדי להחזיק כזאת מסת שריר ולעלות לבמה כל כך חטובים, יכול להיות שהוא באמת פריק גנטי שמגיב ממש טוב לטסט ועם רמות מקסימליות טבעיות שהוא מסתפק רק בזה? מניח שאין לו אינטרס לשקר פה כי גם ככה הוא מן הסתם לא ממליץ על זה ולא מוכר כלום(לא היה לו אז שום ליין תוספים שלו או משהו לדעתי), אם כבר זה רק לרעתו להודות בזה וממש מוזר שהוא ככה פתוח עם זה בתור כנראה הבודיבילדר הפעיל הכי מוכר ורווחי עכשיו
הסרטון המדובר עם נקודת הזמן שהוא מתחיל לדבר על זה:
תמונה שלו מבמה של 2021(בטח היה אז בערך 104 קילו על 1.85): Chris Bumstead on Instagram: "Job’s not done."
והשנה שהוא ברמה אחרת לגמרי: Chris Bumstead on Instagram: "I found a lot of untapped potential this year. Next year is going to be dangerous @naeflex"

• פותח/ת השרשור
יכול להגיד שחלק השיפור שלו בוודאות לדעתי כולל סינטול בידיים
את האמת שאני לא יודע בכלל לזהות סינטול כי יצא לי לראות רק את האלו הממש מוגזמים שזה מטומטם, הגיוני שזה מאוד קשה להעמיס שריר במיוחד עם ידיים ארוכות(מי כמוני עם כמעט 1.9 wingspan יודע טוב) אבל יכול להיות שהוא לא אימן אותן מספיק טוב בעבר והעמיס עליהן הרבה יותר נפח וגרם להן לגדול, בכל מקרה גם אם הוא הזריק סינטול זה פחות מסביר את שאר השיפורים במקומות שלשים שם סינטול לא נשמע לי הגיוני כמו בגב או רגליים

כתף אחורית זה יותר ברור ונראה לעיין
פחות שמתי לב את האמת הבנתי בכלליות שהיה לו פציעה מסויימת ביד שהסינטול עזר לו להתאושש ממנה ולתקן פרופורציה בצורה יותר מהירה יש כמה אנשים שראיתי ששמו לב לזה בצורה יותר ברורה.
את האמת שאני לא יודע בכלל לזהות סינטול כי יצא לי לראות רק את האלו הממש מוגזמים שזה מטומטם, הגיוני שזה מאוד קשה להעמיס שריר במיוחד עם ידיים ארוכות(מי כמוני עם כמעט 1.9 wingspan יודע טוב) אבל יכול להיות שהוא לא אימן אותן מספיק טוב בעבר והעמיס עליהן הרבה יותר נפח וגרם להן לגדול, בכל מקרה גם אם הוא הזריק סינטול זה פחות מסביר את שאר השיפורים במקומות שלשים שם סינטול לא נשמע לי הגיוני כמו בגב או רגליים
תשמע אני מאמין שהוא מאז שהוא ברמות הגבוהות ביותר אימן אותם טוב זה לא קרה בשנה אחת שבוא פתאום החליט להעמיס עליהם והם גדלו.
לגבי החומרים לא חושב שצריך תמיד להסיק שלוקחים כמויות מטורפות ראיתי לא מזמן לדוגמא סרטון של לי פירסט שאמר שלקח מינון של 400 בשבוע טסט 600 דקה ואנדרול 50
מינונים שהם ריאלים גם לכאלה שהם לא באולימפיה מה שעושה את ההבדל פה זה הגנטיקה לדעתי לא חושב שכריס פתאום התחיל להעמיס חומרים וזה קרה.

קבצים מצורפים

• 95D99C9A-2D4B-47E1-9F82-A1C5669032E3.png
    95D99C9A-2D4B-47E1-9F82-A1C5669032E3.png
    KB 411.2 · צפיות: 74
יכול להגיד שחלק השיפור שלו בוודאות לדעתי כולל סינטול בידיים
גם אם עשה סינטול ביד בגלל פציעה, סינטול בהכרח פוגע בדיטיילינג של השריר ודווקא לטעמי מוריד מהיופי.

גם אם עשה סינטול ביד בגלל פציעה, סינטול בהכרח פוגע בדיטיילינג של השריר ודווקא לטעמי מוריד מהיופי.
היה לו קרע בבייספ הספציפי הזה ממש קרוב לתחרות אז טוענים שהוא לא יכל לעשות לה flex כ"כ חזק

• פותח/ת השרשור
לגבי החומרים לא חושב שצריך תמיד להסיק שלוקחים כמויות מטורפות ראיתי לא מזמן לדוגמא סרטון של לי פירסט שאמר שלקח מינון של 400 בשבוע טסט 600 דקה ואנדרול 50
מינונים שהם ריאלים גם לכאלה שהם לא באולימפיה מה שעושה את ההבדל פה זה הגנטיקה לדעתי לא חושב שכריס פתאום התחיל להעמיס חומרים וזה קרה.
זהו אבל זה הרבה יותר מרק 200 טסט, כאילו זה כמויות שאפילו אנשים בסייקל ראשון לוקחים יותר והוא משמר עם זה כמות עצומה של שריר ועולה 105 קילו לבמה חטוב, אני בערך בגובה שלו ואם הייתי חטוב ברמה שלו על הבמה הייתי איזה 75 קילו, אז יש פה מעל 30 קילו של שריר הבדל, אולי הרמות הטבעיות שלו באמת ממש גבוהות ואז הוא לא צריך הרבה
בין סייקל לסייקל הוא יורד למינון TRT כמו בן אדם נורמלי שרוצה לחיות
אז זהו שבסרטון הוא אומר שבפיק שלו הוא יקח רק 500 טסט(ב2021) ושכל שאר השנה ב2021 הוא לקח רק 200 טסט, אם אני לא טועה זה אפילו כמויות יותר נמוכות מTRT אז זה בכלל מפתיע אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית