עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נסיתי עם הרבה חברות אבל לא השתנה כלום וכל פעם שאני מזריק ביום השני מרגיש אותו ההרגשה .מה השם של החברה שאתה לוקח?
אין דבר כזה שפעת טסט..
ומה הפתרון לזה ?שפעת טסט
לא זה לא הלך לי בכל פעם שאני משתמש חוזר ואני מפסיק .הפיתרון שזה עובר.
טסט flu זה דבר יחסית נפוץ אצל משתמשים חדשים.
אל תתרגש מזה.
יש לך כנראה רגישות ל benzyl benzoate או לסוג שמן עצמו.לא זה לא הלך לי בכל פעם שאני משתמש חוזר ואני מפסיק .
לא , מאיפה יכול לקנות רפואי?ניסית רפואי?
תשאל את הדילר שלךלא , מאיפה יכול לקנות רפואי?
לא סתם חברה שאלו אותך פה באיזה חברות השתמשת בישראל נמכרות מספר חברות תחת שם שונה אבל זה אותה גברת בשינוי אדרת והכל הגיע מאותו סיר בישול, שאלת שאלה תענה מנסים לעזור לך.לשלום לכולם ,
רציתי לדעת למה יום אחרי הזרקת טסטוסטרון מרגיש חלש ובתסמיני חולי עד ההזרקה הבא והכל נמשך ככה ?
אני השתמשתי בכל מני סוגי טסט וחברות שונות בכל פעם שאני מזריק התסמינם חוזרים , אשמח לדעא איזה חברות הכי טובות בארץ?!לא סתם חברה שאלו אותך פה באיזה חברות השתמשת בישראל נמכרות מספר חברות תחת שם שונה אבל זה אותה גברת בשינוי אדרת והכל הגיע מאותו סיר בישול, שאלת שאלה תענה מנסים לעזור לך.
כמו שרשמו מעלי יש סיכוי שאתה רגיש לאותו סוג שמן.
תציין גם את סוג הטסט אם מדובר ב סוסטנון או אננטט או טסט קצר פרופ. בסוף תגיע לתשובה מה עושה לך רע ותמצא מה שמתאים לך.
זה לא קשור לחברה בה תשתמשאני
אני השתמשתי בכל מני סוגי טסט וחברות שונות בכל פעם שאני מזריק התסמינם חוזרים , אשמח לדעא איזה חברות הכי טובות בארץ?!
ואיך יכול להסתדר עם זה?זה לא קשור לחברה בה תשתמש
זה התגובה של הגוף שלך לחומר ושינויי ההורמונים
test flu reddit - Google Zoekenואיך יכול להסתדר עם זה?