הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלתי trt חודש אחרי ניתוח גינו די כושל, אחרי זריקה אחת כבר מרגיש גדילה של הרקמת שד שנותרה.

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
שלום רב, מבקש לא לשפוט. ממש צריך את עזרתכם. בן 29, לפני חודש עשיתי ניתוח גינו אצל פרופסור הלר, שעלה לא מעט. לא יצאתי מרוצה. פטמה שמאל יחסית שטוחה, פטמה ימין נשארה אותו דבר כמו לפני הניתוח, הפטמות עדיין מאוד בולטות דרך החולצה. הניתוח היה בלי lipo וממה שהבנתי זה כנראה התוצאה הסופית. בכל מקרה, התחלתי trt בשבת בצהריים, הזרקתי 50 מג. אחרי אינסוף קריאה באינטרנט. באתי מוכן עם טמוקסיפן בהיכון, וארימדקס גם. 36 שעות לאחר הזריקה, קולט שהגושים שנשארו לי לאחר הניתוח גינו הכושל גדלו מעט. אפילו פטמה שמאל שהייתה שטוחה לגמרי צמחה חזרה ואני מרגיש שם גוש קשה שלא היה עד לפני הזריקה. בימין בכלל נהיה שד לכל דבר ועניין. לקחתי ארימדקס 0.25 מג אתמול בלילה, ומתלבט מה עושים מכאן. להוסיף טמוקסיפן? לעצור את הtrt ? מן הסתם אני גם אלך לביקורת נוספת ואדרוש מפרופסור הלר ניתוח תיקון.

נערך לאחרונה:
אתה חודש אחרי ניתוח גינקומסטיה לא מכניסים הורמונים ככ מהר ..ולגבי הטסט מאמין זה אפקט פלסבו אין מצב שככ מהר תפתח גינו לוקח זמן עד שהחומר מתבסס כמו שצריך בגוף לא מרגישים תופעות לוואי והשפעה של טסט ככ מהר...במקומך פשוט הייתי מתרכז בניתוח תיקון והחלמה כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אתה חודש אחרי ניתוח גינקומסטיה לא מכניסים הורמונים ככ מהר ..ולגבי הטסט מאמין זה אפקט פלסבו אין מצב שככ מהר תפתח גינו לוקח זמן עד שהחומר מתבסס כמו שצריך בגוף לא מרגישים תופעות לוואי והשפעה של טסט ככ מהר...במקומך פשוט הייתי מתרכז בניתוח תיקון והחלמה כמו שצריך
אני חושב שפשוט נשאר הרבה רקמת שד, והזריקת טסט פשוט גרמה לזה להיות בולט יותר

אני חושב שפשוט נשאר הרבה רקמת שד, והזריקת טסט פשוט גרמה לזה להיות בולט יותר
זריקת טסט פעם אחת שהזרקת לא עושה כלום ולא גורמת לחוסר איזון הורמונלי כול כך מהר...איזה טסט הזרקת? אנדר? רפואי? אניח שמדובר בטסט אנטט ?

Test e- של חברת zhpc..
הבנתי, מדובר על טסט ארוך לוקח לו זמן להשפיע ,חותם לך שזה פלסבו ואתה חושב שזה קשור לזריקה....אין קשר לזריקה חד פעמית של טסט ארוך ..תפנה לרופא שלך שיתקן לך את הניתוח ובבקשה תתן לזה להחלים כמו שצריך לא מכניסים הורמונים חודש אחרי ניתוח גינקומסטיה

• פותח/ת השרשור
הבנתי, מדובר על טסט ארוך לוקח לו זמן להשפיע ,חותם לך שזה פלסבו ואתה חושב שזה קשור לזריקה....אין קשר לזריקה חד פעמית של טסט ארוך ..תפנה לרופא שלך שיתקן לך את הניתוח ובבקשה תתן לזה להחלים כמו שצריך לא מכניסים הורמונים חודש אחרי ניתוח גינקומסטיה
לא לקחת טמוקסיפן כדי למנוע החמרה? וואלה מתבאס, גם אם יהיה ניתוח תיקון זה יהיה עוד חצי שנה.. הולך כמו הומלס עם חולצות שחורות רפויות

אחי.. קצת פרופורציה.
מבטיח לך שזה לא כזה נורא כמו שאתה מתאר ו'רואה'.. יש לנו נטייה לראות את הפגמים שלנו כחמורים/הכי נוראים שיש..
ככול שתמשיך להתעסק עם זה אתה רק תכניס את עצמך ליותר סרטים ותסכול..
לך לים או לבריכה תוריד חולצה וכנס למים!
מבטיח לך שאף אחד לא יסתכל... וגם אם כן הוא תוך 20 שניות כבר לא זוכר כלום ועובר הלאה..

• פותח/ת השרשור
אחי.. קצת פרופורציה.
מבטיח לך שזה לא כזה נורא כמו שאתה מתאר ו'רואה'.. יש לנו נטייה לראות את הפגמים שלנו כחמורים/הכי נוראים שיש..
ככול שתמשיך להתעסק עם זה אתה רק תכניס את עצמך ליותר סרטים ותסכול..
לך לים או לבריכה תוריד חולצה וכנס למים!
מבטיח לך שאף אחד לא יסתכל... וגם אם כן הוא תוך 20 שניות כבר לא זוכר כלום ועובר הלאה..
כן אבל זה גם בשבילי.. שילמתי הרבה כסף ולגיטימי שיהיה פטמות שטוחות

• פותח/ת השרשור
סבלנות, יעשו לך ניתוח חוזר.
ואין לך מה לגעת באנבולים אחרי הניתוח החוזר.. אחרת יתכן ושוב תסבול מג'ינו
אני רוצה לקחת טמוקסיפן עכשיו. לא מסוגל לחכות חצי שנה מינימום וזה אם בכלל הוא יאשר ניתוח חוזר בלי עלות ועד אז ללכת בחולצות שחורות.. מה אומר כדאי לקחת קצת?

ראשית ונות להכניס עכשיו כל חומר שהוא.
אתה לובש את הסד שהרופא הביא לך?
הניתוח הוא בדרך כלל ניתוח פשוט של הסרת ריקמות שומן. מוזר שהוא לא לא הצליח להסיר את כל הרקמות.
בכל אופן יש לי ביקרות בקרוב? חשוב שתעלה את זה

• פותח/ת השרשור
ראשית ונות להכניס עכשיו כל חומר שהוא.
אתה לובש את הסד שהרופא הביא לך?
הניתוח הוא בדרך כלל ניתוח פשוט של הסרת ריקמות שומן. מוזר שהוא לא לא הצליח להסיר את כל הרקמות.
בכל אופן יש לי ביקרות בקרוב? חשוב שתעלה את זה
גם לי מוזר, ועוד הוא פרופסור. כן בוודאות נותר רקמת שד יחסית רצינית, הראיתי לחבר והוא אמר שנשאר, נוגע מרגיש שנשאר רקמת שד קשה בדיוק מאחורי הפטמה. לובש חולצה לבנה ושתי פסטרמות בולטות דרך החולצה. ואני בחור שיודע מה זה להיות עם גינו ומה זה להיות בלי כלום, החל מ2022 התחיל לי רק הגינו בגלל תרופה להתקרחות. ומה שהכי עצוב שהגינו שלי בדרגה קלה לכול הדעות. שום סיבה לא לשטח אותי בניסיון הראשון. כנראה לצערי הוא לא מיומן מספיק ואני באמת חושב שהרבה מהביקורות עליו באינטרנט הן פיקטיביות. בקיצור מבואס מאוד.

הכל בראש שלך זה כמו שאני יגיד שיש לי בעיה בריאות כי עברתי ליד מישהו שעישן סיגריה.
זריקת טסט אחת לא עושה דברים כאלה.

מה שכן רופא בוחרים לפי תוצאות של לפני ואחרי ולא לפי התואר.

• פותח/ת השרשור
הכל בראש שלך זה כמו שאני יגיד שיש לי בעיה בריאות כי עברתי ליד מישהו שעישן סיגריה.
זריקת טסט אחת לא עושה דברים כאלה.

מה שכן רופא בוחרים לפי תוצאות של לפני ואחרי ולא לפי התואר.
שמעתי עליו ביקורות טובות, וכן בוודאות נשאר לי רקמת שד גדולה שהתפתחה מהר בגלל הזריקת טסטוסטרון. הגושים שלי מאחורי הפטמות יותר גדולים מהטרום ניתוח. מקווה מאוד שהוא יאשר ניתוח תיקון בחינם אני עצבני בטירוף עכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית