הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחושה שאבדה

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום,
מתאמן כ5-6 שנים בערך עד לפני שנה אני יכול להגיד ש90 אחוז מהאימונים הייתי מרגיש מדהים ! ( פאמפים מטורפים, ורידים, נפוח, מסיבי ) ובשנה האחרונה אני מרגיש קצת כאילו משהו אבד אני כן מתאמן ונותן מעצמי וגם מרגיש בגוף את החלקים דאני מתאמן עליהם אבל זה לא כמו אז פשוט פעם זה היה פשוט ואו היה לי מאסל מיינד קונקשיין מטורף ומוד מטורף אני לא יודע אם זה באמת קשור לזה או שפשוט הגעתי למיצוי הגנטי הטבעי שלי…אשמח שתתנו לי את חוות דעתכם על הנושא, וכן יש לי מאמן שעושה לי את התפריט תזונה ואימונים וגם לגבי זה אני שוקל להחליף למרות שזה נראה לי פחות קשור אליו חושב לעבור לסהר קזס

שמע אתה מתאמן שנים, מה אתה מצפה שכל אימון במשך שנים תתלהב כמו מתאמן שהתחיל להתאמן לפני שבועיים? יש אלף ואחת סיבות שיכולות להשפיע על מצב הרוח שלך.
לגבי פאמפ זה הכל עניין של תזונה וחזרות.

• פותח/ת השרשור
שמע אתה מתאמן שנים, מה אתה מצפה שכל אימון במשך שנים תתלהב כמו מתאמן שהתחיל להתאמן לפני שבועיים? יש אלף ואחת סיבות שיכולות להשפיע על מצב הרוח שלך.
לגבי פאמפ זה הכל עניין של תזונה וחזרות.
כן זהו אני גם חושב שפשוט אני ״לוקח את זה קשה מדי״ באיזה שהו מובן וכשאין לי אימון עם הרגשה משהימה אני מתאכזב מעצמי למרות שאני נותן הכל…

כן זהו אני גם חושב שפשוט אני ״לוקח את זה קשה מדי״ באיזה שהו מובן וכשאין לי אימון עם הרגשה משהימה אני מתאכזב מעצמי למרות שאני נותן הכל…

החדר כושר לא מקום שיוצר רגשות לרוב, הוא בעיקר מקום לבטא אותם, לשחרר.

• פותח/ת השרשור
החדר כושר לא מקום שיוצר רגשות לרוב, הוא בעיקר מקום לבטא אותם, לשחרר.
לגמרי! אני בא חדור במחשבה ועושה מה שצריך לגבי תזונה ותוכנית אימונים…פשוט כשאין לי את האימון שאני מקבל ממנו פאמפ מטורף אני מתאכזב וכשאני מתחיל להתבאס שזה לא קורה תוך כדי אימון יורד לי המוטיבציה אבל תמיד ממשיך בצורה הכי טובה שאני כול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית